agnieszkaparszo 16.02.07, 03:44 Gdzie lub u kogo w Lidzbarku mozna zakupic wersje lidzbarskich filmow, takich jak np. PACZKA ? Z gory dziekuje za info. Pozdrawiam, Agnieszka Parszo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubona Re: Lidzbarskie Filmy 19.02.07, 23:04 zapytaj w LDK, zadzwoń do redakcji GAzety Lidzbarskiej i zapytac tez nie zawadzi w pizzerii tej przy LUXie -tam gdzie kiedys była dyskoteka Heven Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Lidzbarskie Filmy 21.02.07, 14:02 A o czym są te filmy? a w końcu jeden film czy więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
damian0866 Re: Lidzbarskie Filmy 12.03.07, 00:02 o ile nie masz tych filmów to postaram sie przesłac pocztą a po "Paczce" powstał tylko jeszcze jeden ale sam nie mialem jeszcze czasu i okazji oglądać ale treść w podobnym klimacie jak poprzedni Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Lidzbarskie Filmy 14.03.07, 13:26 No to w końcu o czym te filmy? Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Lidzbarskie Filmy 21.03.07, 00:11 a może sz wyslac tez mi? będe wdzięczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaparszo Odp dla Bob'a 31.03.07, 03:05 PACZKE na pewno nalezy obejrzec. To dobra lidzbarska produkcja. A reszta filmow- nie wiem, bo nie widzialam. Slyszalam natomiast, ze byly jakies nastepne. O wiecej info patrz > komentarz Kubony z 19.02. Pozdr serdecznie Agnieszka Parszo Odpowiedz Link Zgłoś
evdy Re: Odp dla Bob'a 08.04.07, 19:52 Na tej stronie jest o filmie i sam film PACZKA film.onet.pl/13210,,Paczka,film.html . Tytuł drugiego filmu B.Fiedorowicza to GEMINI. Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Odp dla Bob'a 13.04.07, 11:38 Obejrzałem kawałek. No rzeczywiście - sporo Lidzbarka widać. A kim jest reżyser tego filmu? Aktorzy tez z Lidzbarka? Odpowiedz Link Zgłoś
evdy Re: Odp dla Bob'a 13.04.07, 12:08 Film rezyserowal Bartek Fiedorowicz, sam tez gra ( Sasza ), aktorzy tez sa z lidzbarka, na tej stronie onetu sa podane wszystkie nazwiska film.onet.pl/13210,film_tworcy.html Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Odp dla Bob'a 16.04.07, 11:59 Ciekawe jak po nazwiskach poznać że ktoś jest z Lidzbarka?? ;-) To znaczy że to są fanatyczy filmu z Lidzbarka, którzy sobie własnym sumptem kręcą je? Odpowiedz Link Zgłoś