Dodaj do ulubionych

Znikł Traktat Akcesyjny

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 22:10
Ciekawe kto buchnął Traktat Akcesyjny z holu Urzędu Wojewódzkiego w
Olsztynie, jedyny egzemplarz jakim dysponował urząd. Pogłoski niosą , że w
zaciszu studiują go członkowie LPR, a co z innymi czy wejdą do UE
nieuświadomieni ?
Takie zainteresowanie Traktatem Akcesyjnym w Olsztynie ?
- tylko pozazdrościć !
gratulacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Ed Re: Traktat Akcesyjny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 13:33
      Gość portalu: rita napisał(a):

> Ciekawe kto buchnął Traktat Akcesyjny z holu Urzędu Wojewódzkiego w
      > Olsztynie, jedyny egzemplarz jakim dysponował urząd. Pogłoski niosą , że w
      > zaciszu studiują go członkowie LPR, a co z innymi czy wejdą do UE
      > nieuświadomieni ?
      > Takie zainteresowanie Traktatem Akcesyjnym w Olsztynie ?
      > - tylko pozazdrościć !
      > gratulacje

Treść Traktatu Akcesyjnego jest dostępna w jęz. polskim w formatach *.pdf na
      stronie:
      www1.gazeta.pl/ue/0,43366,0.html
      Przy takim zainteresowaniu - jak myślę - stać chyba Urząd Wojewódzki również
      na jego przedrukowanie stosunkowo niewielkim nakładem finansowym. Jest to o
      tyle istotne, że wszelkie pisane informacje na ten temat jakoś dziwnie
      znikają. Trudno doszukiwać mi się przyczyn, chociaż stosunek LPR do tego
      Traktatu jest ogólnie znany. Być może chca dokonać korekty bardzo minorowej
      wizji cen przedstawionej w nie tak dawno rozdawanej ulotce. A wydanie
      oryginalne mógł przecież zwinąc także jakiś kolekcjoner :-)).
      • tymon2 Re: Traktat Akcesyjny 07.05.03, 14:39
        Gość portalu: Ed napisał(a):

> Treść Traktatu Akcesyjnego jest dostępna w jęz. polskim w formatach *.pdf na
        > stronie:
        > www1.gazeta.pl/ue/0,43366,0.html
        > Przy takim zainteresowaniu - jak myślę - stać chyba Urząd Wojewódzki również
        > na jego przedrukowanie stosunkowo niewielkim nakładem finansowym.

Jakby miały zniakac kolejne egzemplarze tego traktatu, to może lepiej byłoby
        udostępnić komputer z polaczeniem na tą stronę i każdy kto by chciał się z nim
        zapoznać mógłby sobie poczytać z ekranu.
        • Gość: theedge Re: Traktat Akcesyjny IP: *.tvk.tpsa.pl 07.05.03, 15:55
          Ja nie musze czytac Traktatu zeby wiedziec ze w UE bedzie nam lepiej niz
          teraz. Tak przeciez mowia, znani z prawdomownosci, nasi politycy, czy to z
          SLD czy tez np. z PO lub PSL. Skoro nawet krysztalowo uczciwy premier Miller
          tak twierdzi toz to jest pewne na 1000% ze UE to jest TO!! "Tow. Miller nigdy
          Polakowi nie sklamie!!!"
        • Gość: Ed Re: Traktat Akcesyjny IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 16:50
          tymon2 napisał:

> Gość portalu: Ed napisał(a):
          >
          > Jakby miały zniakac kolejne egzemplarze tego traktatu, to może lepiej byłoby
          > udostępnić komputer z polaczeniem na tą stronę i każdy kto by chciał się z
          > nim zapoznać mógłby sobie poczytać z ekranu.

Jest to niezła myśl idąca w sukurs hasłu serwowania nowych technologii
          informatycznych pod strzechy. Koszt prawie żaden, bo takiego dzieła mogli by
          się podjąć olsztyńscy informatyczni w czynie społecznym serwując nawet nie
          najwyższej jakości sprzęt, który do tego wcale nie jest potrzebny.
          Wolę jednak sugerować bezpośrednie przedruki z internetu, niż wspierać
          inwestycje olsztyńskich mecenasów myśli technicznej polegające na laniu
          asfaltu na torfowisko pod przyszłe ulice. To pierwsze rozwiązanie nie tylko,
          że jest mniej kosztowne, to i bardziej pożyteczne.
          • Gość: rita Re: Traktat Akcesyjny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 00:09
            halo, halo Pan Wojewoda powiedział, że nie trzeba kraść Traktat Akcesyjny ,
            wystarczy przyjść do Urzędu i otrzyma się cały Traktat na płycie CD - jestem
            ciekawa, czy tak każdy to otrzyma jak wypowiadł się w gazecie Pan Wojewoda ?
            • Gość: theedge Re: Traktat Akcesyjny IP: *.tvk.tpsa.pl 08.05.03, 06:48
              PO co ta goraczka? W ramach niewypowiedzianie uczciwej i rzetelnej propagandy
              prounijnej kazdy obywatel niebawem dostanie 36 kompaktow z trescia Traktatu,
              150 pieknie wydanych ksiazeczek z zapewnieniem Prezydenta Wszystkich Polakow (
              i jego rownie pieknym zdjeciem) ze w UE bedzie lepiej, 3523 ulotki z trescia:
              POWIEDZ UNII TAK!!!. ;-)
            • tymon2 Re: Traktat Akcesyjny 08.05.03, 07:55
              Gość portalu: rita napisał(a):

> halo, halo Pan Wojewoda powiedział, że nie trzeba kraść Traktat Akcesyjny ,
              > wystarczy przyjść do Urzędu i otrzyma się cały Traktat na płycie CD - jestem
              > ciekawa, czy tak każdy to otrzyma jak wypowiadł się w gazecie Pan Wojewoda ?

Myślę, że koszt nagranie na płycie tego traktatu jest niższy i wydrukowanie i
              rozdawanie go w formie papierowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka