Gość: Agata IP: *.olsztyn.mm.pl 14.06.07, 18:42 Witam, czy może mi ktoś polecić sklep w Olsztynie w którym kupimy ładne i niedrogie obrączki. Byliśmy już w Apart, Jubirex, Yes. Z góry ślicznie dziękuję i pozdrawiam Agata:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prusak75 Re: obrączki 14.06.07, 22:49 wybierz takie jakie Wam się podobają, gatunkowo dobre rzeczy są w Apart, wszystko co tam kupiłem ładnie wygląda po dłuższym czasie, jak dla mnie tam są ładne rzeczy, Yes jakoś mi nie podchodzi, a obrączki mamy z Jubirexu, miało być białe złoto a okazało się lekko żołte, czas oczekiwania 2 tygodnie a czekaliśmy 3, a ceny podobne jak w Aparcie tylko inaczej jest cena wyeksponowana, jak dla mnie Apart :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba696 Re: obrączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:50 A może trzeba pochodzic po złotnikach. Ja w zeszłym roku zamawiałam obrączki u złotnika na przeciwko Polmozbytu na Partyzantów i jestem bardzo zadowolona. Mają sporo katalogów i ceny nizsze niz w sklepach z biżuterią. Pochodz moze po złotnikach i popytaj o ceny i katalogi. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: obrączki 15.06.07, 15:14 Na ul. Dabrowszczaków jest jubiler, tam robia na zamowienie co sie zamarzy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: obrączki 15.06.07, 17:10 teraz sa takie piekne obraczki, chyba "zachodnia moda" odnowimy sluby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nia Re: obrączki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 11:37 powiem szczerze że też te firmy na mnie dobrze nie działają..szukaliśmy bardzo długo..i w końcu zamówiliśmy na starym mieście..wydaje mi się ze bardzo ładne i nie powtarzające sie nigdzie....para około 800-850zł.... Odpowiedz Link Zgłoś