kreatywni 02.07.07, 10:30 Amfiteatr, zwany przez nas Łodzian - fosą. Za dwa tygodnie przyjeżdżam do Was na festiwal. Zawsze odbywał się na fosie. Jestem ciekawa jak idzie jej remont i czy skończy się do 15 lipca? Pozdrawiam Łodzianka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Amfiteatr 02.07.07, 10:51 nie ma szans, jak skończy się do 15 listopada będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Amfiteatr IP: *.olsztyn.mm.pl 02.07.07, 12:56 Czlowieku zapomnij o terminie-jak skoncza do konca roku to bedzie wielki!!! sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Amfiteatr 03.07.07, 12:43 To mnie nie pocieszyliście ;-( Znalazłam gdzies w internecie informacje, że festiwal będzie odbywał się na Targu Rybnym. Czy dobrze kojarzę że to jest taki plac mniej więcej w okolicach bramy jakby na tyłach restauracji Sfinx? Odpowiedz Link Zgłoś
mavoros Re: Amfiteatr 03.07.07, 14:23 kreatywni napisała: > To mnie nie pocieszyliście ;-( > Znalazłam gdzies w internecie informacje, że festiwal będzie odbywał się na > Targu Rybnym. Czy dobrze kojarzę że to jest taki plac mniej więcej w okolicach > bramy jakby na tyłach restauracji Sfinx? Tak, to tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Amfiteatr IP: *.ols.vectranet.pl 04.07.07, 00:41 Olsztyn jest chyba jedynym miastem w PL, które nie posiada na starym mieście tzw. rynku... Jedyny takowy został zabudowany przed paroma laty budynkami, gdzie znajduje się m.in Sfinx... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: Amfiteatr IP: *.eranet.pl 04.07.07, 20:48 Chłopie, co z tobą. A co to za plac na środku którego stoi stary ratusz z niedawno odsłoniętymi gotyckimi elewacjami?. Odpowiedz Link Zgłoś