Gość: mala12 IP: *.ols.vectranet.pl 02.09.07, 11:34 szukam niani w Olsztynie do 2 latka i muszę przyznacie ze jest z tym problem.Czy ktoś ma jakie namiary na dobrą nianie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monikaMONIKA Re: niania IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.09.07, 18:18 Wszystko zalezy od kwoty jaka proponujesz potencjalnej niani. Ja sama szukałam pracy jako niania, ale przy stawce 500 zł zdecydowałam się podjąć pracę na etat w placówce. Jestem pewna, że za 800 zł bez problemu znalazłabyś dobrą, kompetentną i odpwoiedzialną opiekunkę. Ja sama mam kilka koleżanek po studiach pedagogicznych, z dużym doświadczeniem, z bardzo fajnym, ciepłym podejściem do dzieci, które chętnie podjęłyby taką pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaP Re: niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 23:14 Ja poszukuje niani na 1/2 etatu do 2 5-latków (odbiór z przedszkola, spacer, podwieczorek i wspólna zabawa do 16.30). Ktoś jest chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanusia Re: niania IP: *.ols.vectranet.pl 10.09.07, 09:02 Ważne jest to w jakiej dzielnicy jest przedszkole i miejsce zamieszkania. Ponieważ za tak mało godzin dużego zarobku nie będzie to szkoda czasu i pieniędzy na dojazdy. Natomiast osoba mieszkająca w pobliżu może bardzo chętnie pobawić się z dziećmi /zakładam,że ta osoba lubi dzieci przynajmniej tak jak ja/ i przy okazji dorobić troszkę grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:33 szukam niani 4zl za godz. do 2 letniego chlopca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorrrota Re: niania IP: 88.156.63.* 13.09.07, 14:59 mysle ze pracodawca powinien po pierwsze pisac takie ogloszenia,zeby potencjalny pracownik od razu wiedzial czy to cos dla niego czy nie... nalezy napisac na jakiej dzielnicy sie mieszka i ile sie oferuje za godzine pracy...bo np. ja szukam tez pracy jako niania, ale juz za duzo pieniedzy wydalam na dzwonienie i dowiadywanie sie,ze ktos od ogloszenia mieszka za jarotami i placi 3 zł za godzine :/ Mnie z Podgrodzia nie bardzo sie usmiecha jazda przez całe miasto, zwłaszcza na 7.30,a za takie pieniadze to juz w ogole, na kasie w realu płaca 6 złotych, powinno sie placic minimum 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: niania IP: *.ols.vectranet.pl 13.09.07, 17:56 Za cztery zł to nie znajdziesz ,chyba ze dobra sąsiadka zlituje się nad Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opiekunka Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 15:41 witam,jesli ogloszenie jest jeszcze aktualne to prosze o kontakt gg 6566039 lub urszula1986@buziaczek.pl,prosze o napisanie lokalizacji,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:19 z checia podejme ta prace:) mam 22 lata jestem studentka IV roku na uwm-ie. opiekowalam sie juz dziecmi w takim wieku. latwo nawiazuje kontakt z dziecmi i doskonale sie wzajemnie rozumiemy. prosze o tel kontaktowy a na pewno sie odezwe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opiekunka Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 15:38 witam,jesli ogloszenie jest jeszcze aktualne to prosze o kontakt gg6566039 lub 505094281,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opiekunka Re: niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 15:36 witam,jestem zainteresowana pani oferta,kontakt gg6566039, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 22:40 Witam Podejmę pracę w charakterze niani.Opiekowałam się dwoma dziewcznynkami (3 i 6 lat). Mam 21 lat jestem dyspozycyjna, samodzielna.Mieszkam na jarotach. Odpowiedz Link Zgłoś