lusia79-pl 25.01.08, 08:13 Czym leczycie pleśniawki? Próbowałam Aphtinem, niestety bezskutecznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: pleśniawki 25.01.08, 17:10 Popytaj na f. niemowlę: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=572 lub jeżeli dziecko większe to na małym dziecku lub zdrowiu dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
mszocik Re: pleśniawki 22.02.08, 12:03 nam na szkole rodzenia powiedzieli ze woda z cukrem i cytryna dziala rewelacyjnie lub jak kto woli woda z glukoza i witamina C. Moczy sie gaze i przemywa sie tym buzke - na szczescie problemu plesniawkowego nie mialam wiec nie wiem czy jest skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
licba Re: pleśniawki 30.03.08, 20:05 ja smarowałam Nystatyną, tak polecili mi w szpitalu bo niby Mała coś tam miała ; niestety, dopiero po tym leku problem się pojawił; kiedyś pielęgniarka mi podpowiedziła i to polecam: podczas kąpieli, namaczam troche pieluchy ( w wodzie w ktorej kąpie oczywiście - używam Oilatum), nawijam na palca i przecieram a dokładnie ścieram tym poliki Małej; REWELACJA !!! nam od razu pomogło :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia85-pl Re: pleśniawki 01.05.08, 14:23 ja używałam i aphtin i sochol i niestety nie pomogły mi... aż odkryłam dentosept A coś wspaniałego!!! Po czterech dniach stosowania pozbyłam się afty. Super lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś