Gość: oj,oj IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 20:45 Mogę to podsumować tylko w jeden sposób: z jednej i z drugiej strony banda niekompetentnych nieudaczników, więc kamienica się wali!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zmarwiony Mury kamienicy przy placu Bema już pękają IP: *.ols.vectranet.pl 14.07.08, 21:17 DUKAT będą ratować?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typowy Mury kamienicy przy placu Bema już pękają IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 21:40 typowy olsztyński grajdół, urzednicy - konserwator zabytków w takiej sytuacji powinni pomóc lub w sposób przyjazny dla inwestora prowadzić konsultacje, w sprawie remontu, a tu mamy zachowanie typowe dla psa ogrodnika bogatemu trzeba zabrac lub troche popszekadzac bo i tak ma za dobrze to mu utrudnimy zycie niech ma jak reszta. eh kiedy to sie zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Mury kamienicy przy placu Bema już pękają IP: 80.54.88.* 14.07.08, 21:49 wicej tirow i wiecej samochodow,a kamienica runie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Mury kamienicy przy placu Bema już pękają IP: *.ols.vectranet.pl 14.07.08, 22:22 Urząd przyjazny inwestycji.A efekty widać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Mury kamienicy przy placu Bema już pękają IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 22:22 Ruskie nie zniszczyli to Polacy poprawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Mury kamienicy przy placu Bema już pękają IP: *.ols.vectranet.pl 14.07.08, 22:24 A kamienica na starym mieście i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Mam projekt znanego olsztyńskiego architekta... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.07.08, 22:40 ... twórcy niezapomnianych olsztyńskich budowli np. Manhattan, Wiktor, Czarna Perła i wiele, wiele innych arcydzieł. Oto projekt przebudowy zabytkowej kamienicy: www.mazury.info.pl/atrakcje/kanal-mazurski/sluza-lesniewo-6.jpg Warto zwrócić uwagę na połaczenie surowej niemieckiej architektury z motywem wody oraz na staropruskie motywy ptasie. Odpowiedz Link Zgłoś
balsaminka Panie Waszczuk 15.07.08, 08:59 Moje foto ladniejsze Oj nie ladnie tak małpowac.Nu nu! fotoforum.gazeta.pl/72,2,708,82046833.html Odpowiedz Link Zgłoś