Gość: ania IP: *.olsztyn.mm.pl 20.07.08, 19:56 ble , ble , ble Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: 62.190.86.* 20.07.08, 21:34 dzieki bogu juz jest po tym starym komuchu. Cenzor , zboczeniec pieprz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpiny Re: Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 21:42 "Czesław Małkowski już wcześniej przyznał, że domniemana pokrzywdzona była jego wieloletnią kochanką" Ale kłamczuch, ale łgarz - jeszcze niedawno mówił wszem i wobec "nie zdradziłem żony". Jeśli w tej sprawie łgał, kłamie jak zawodowiec i w innych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_najmita Ludu olsztyński, wierni parafianie! 20.07.08, 22:01 Może ktoś wie kiedy odprawiona zostanie msza święta w intencji Pana Prezydenta? Prawda głoszona przez P.Małkowskiego musi zwyciężyć! Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być być po stronie wiernych i Kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Małkowski IP: *.ols.vectranet.pl 20.07.08, 22:03 "Jestem niewinny i nigdy nie zdradziłem żony, a cała sprawa jest nagonką na moją osobę" - Już nikt nie uwierzy w Pana żadne słowo jest Pan skończony jako Prezydent i jako obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Małkowski IP: *.ols.vectranet.pl 20.07.08, 22:16 Skończony tak ale za wieloletni seks się nie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogratulować ale refleks-wszyscy pisali o tym już 2 dni temu IP: *.ols.vectranet.pl 20.07.08, 22:29 Ciekawy byłem ,kiedy nareszcie odważni inaczej dziennikarze z GO- Olsztyn ockną się.Potrwało to 2 dni.Niezły news dziennikarski!!! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: ale refleks-wszyscy pisali o tym już 2 dni te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:35 dobrze, że w ogóle piszą, bo jakby była w tej gazecie taka jedna Wojciechowska, to pisałaby tylko o jednym...... Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: ale refleks-wszyscy pisali o tym już 2 dni te 21.07.08, 02:12 Hm... O czym by pisała? Co masz na myśli? Nie lubię niedomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TBS Re: ale refleks-wszyscy pisali o tym już 2 dni te IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 17:47 Z pewnością J. Wojciechowska Znie pisałaby o przydziałach mieszkań w TBS przez Małkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: ale refleks-wszyscy pisali o tym już 2 dni te 22.07.08, 17:13 Powtarzam: nienawidzę jadowitych niedomówień. Napisz, dlaczego by nie pisała o przydziałach mieszkań w TBS przez Małkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: ale refleks-wszyscy pisali o tym już 2 dni te 24.07.08, 03:21 TBS-sie, czy jak ci tam: masz choc trochę cywilnej odwagi, by mi odpowiedziec? O co chodzi z tym TBS-em? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TBS Re: ale refleks-wszyscy pisali o tym już 2 dni te IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 09:04 oberpolicmajster napisał: > TBS-sie, czy jak ci tam: masz choc trochę cywilnej odwagi, by mi > odpowiedziec? O co chodzi z tym TBS-em? o przydzielaniu mieszkań w TBS przez Małkowskiego był już nawet program telewizyjny, bardzo ciekawy, min. dużo mówiono o policji, trudno mi uwierzyć, że nic na ten temat nie wiesz. W takim razie trochę cierpliwości, a sprawa zostanie wyjaśniona. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: ale refleks-wszyscy pisali o tym już 2 dni te 24.07.08, 12:00 Chyba tchórzysz i wycofujesz się z podkulonym ogonem, zaraz pewnie zmienisz nicka. Nie mydl oczu jakąs policją i programami telewizyjnymi, tylko napisz jasno, o co ci chodzi z tym związkiem Wojciechowskiej z TBS-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Re: Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 08:14 No i wszystko jasne Czesław. Nie bedziemy za toba tęsknili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: 192.28.65.* 21.07.08, 10:41 k$%@a - i pomyslec, ze prezydentem Olsztyna aktualnie jest Czesław Małkowki, aktualnie aresztowany... Heh - zyc nie umierac. Na szczescie juz nie moim prezydentem. Pozdrawiam cały Urząd Miasta i Panią z Wydziału Finansów, która dzisiaj nie dała się wciągnąć w telefoniczną rozmowę o aktualnie sprawującym władzę prezydencie. He, he - Patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj,oj DNA dnem a w gabinecie ktoś siedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 14:12 Poza wszystkim (potwornościami Małkowskiego) zastanawia mnie jak łatwo można znaleźć kogoś kto bez oporów i z ochotą wskoczy na ten sam stolec (prezydencki), na miejsce z nieodległą ale jakże ohydną przeszłością... Mnie sama świadomość pracy w takim miejscu nie pozwalałaby normalnie funkcjonować... miałbym ciągłe koszmary. W takim razie kim trzeba być aby to nie przeszkadzało?... Mam skrajny pomysł na promocje dla u UM - urządzić tam gabinet figur woskowych !!! Chyba przesadziłem, ale z cała pewnością pracować tam się nie da, czyż nie tak? I to może być wymówka dla miłościwie nam obecnie i w przyszłości panujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBa To co?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 17:09 To jak ona to przechowała skoro on w więzieniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Olsztyńska Go ma refleks slimaka IP: *.ols.vectranet.pl 21.07.08, 17:52 podaje wiadomości z opóźnieniem dwudniowym-premia dla redaktora!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 12:52 wyrok wydaje sąd, nie zaś biegły, a opinie biegłych bywają sprzeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.14, 13:12 Co z tego,że nasienie należy do Małkowskiego.Sam ten fakt nie oznacza,że ją zgwałcił.Cały czas zastanawiam się dlaczego tak długo panie zwlekały z ujawnieniem tego procederu.Skoro to wszystko była prawda,to nie miały się czego bać a zwłaszcza utraty pracy.Gdyby zgłosiły na policję i swoim mężom oraz do sądu,w cuglach by wygrały a Małkowski już dawno wyleciałby ze stołka.Zasłanianie się strachem o utratę pracy świadczy o braku godności tych kobiet.Dla mnie ważniejsza jest godność niż praca - warunek,że mam rację i podejmuję wszystkie z możliwych kroki.Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.14, 14:40 Bredzisz,czy to ty o sobie piszesz?????Nie znasz prawdy i możliwości jego,on trzymał całą "sprawiedliwość "w ryzach,wiem co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.14, 19:48 fanzolsz kobitko,w/g Ciebie to wszystkie kobiety za pracę powinny dawać d...py,obrzydliwe cichodajki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.11.14, 22:42 Bredzisz dopku,jesteś bez HONORU i ambicji,a sio komuchu erotomanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: Badania genetyczne: to DNA Małkowskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.14, 10:45 Nie wiedziałam,że CJM trzyma w garści wymiar sprawiedliwości i organa ścigania w całej Polsce. Nie zmienię zdania,honor i godność kobiety ponad wszystko.Droga olsztynianko,nie wiem,czy zauważyłaś,że nie wypowiadam się na temat winy czy niewinności tego pana lecz o kwestii zachowania "pokrzywdzonych" kobiet,A to dwie różne sprawy.Nie zamierzam więcej na ten temat z Tobą polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś