Gość: zainteresopwany IP: *.olsztyn.mm.pl 29.03.09, 20:22 która z siłowni na jarotach jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: siłownia IP: *.olsztyn.mm.pl 29.03.09, 20:31 czy ktoś chodzi na kanta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyne Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 00:55 jak zwykle cwiczyłem sobie na siłce aż zawołał mnie jeden paker bez karku, myślałem że szykuje się ostry wpie...ale on chciał żebym go asekurował jak bedzie wyciskał na klate zdziwiłem się że nie zawołał takiego suchoklatensa jak ja, ale po obserwacji społeczności koksów zauważyłem że ze sobą rywalizują i nie chcą sobie pomagać, z tego co się dowiedziałem ma na imie czesław i pakuje już kilka lat. myślałem że wszyscy pakerzy to zje.by ale okazało sie że nie, oczywiście przychodzą też na siłke dyskotekowi napier.dalacze jadący na mecie, poza tym przyszły dzisiaj 2 zayebiste laski w obcisłych strojach przez co przedłużył mi się trening o 40min aż do ich wyjścia, und zwaliłem 3 razy pod pamięciówke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: siłownia IP: 85.17.145.* 15.10.09, 23:51 obadajcie tego typa. nieźle musiał jechać na jotpegach www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1220536/German-armwrestler-shows-single-Popeye-esque-limb.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: siłownia IP: *.dreamhost.com 12.11.09, 20:42 i33.tinypic.com/24cccad.jpg A wy co, suche cioty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: siłownia IP: *.dreamhost.com 11.12.09, 01:18 Dziś na siłce, obok mnie cwiczył sobie jakiś stulej ze swoją dziweczyną. Ona zgrabna, ponętna czarnulka, kręciła tyłkiem na jakiś babskich maszynach areobowych, a on w tym czasie rozmawiając z nią dokładał sobie obciążenia na sztange (chciał chyba zaimponować swojej dziewczynie) z tego co zaobserwowałem, miał na sztandze jakieś 90kg. W końcu położył się na ławeczce, locha jeszcze do niego coś sapneła żeby nie brał tak dużo i ruszył do akcji. Opuścił powoli sztange, która zatrzymała mu się na suchej klacie i nie dał już rady jej ruszyć Laska szybko zawołała, żeby ktoś mu pomógł. A, że byłem blisko i fajniutka locha prosi o pomoc więc zdjąłem z tej ofermy sztange prężąc przy tym każdy mięsień mego doskonale wyrzeźbionego ciała. Dupeła oczywiście pięknie podziękowała a frajer nawet się nie odezwał Ona wróciła do ćwiczeń, a on z opuszczoną głową przesiedział na ławce godzine, czekając na ukochaną. Spoglądał tylko ukradkiem jak macham swobodnie w serii rozgrzewkowej ciężarem który go przygniótł. Teraz waląc samotnie konia przed kompem, zastanawiam się co taka sexsowna bogini widzi w tym frajerze który udo miał jak moje przedramie Przecież zmiażdżyłbym go w 0,2424sek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 01:01 Czy macie może sprawdzone sposoby na zakwasy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldemar Re: siłownia IP: *.internet.v.pl 02.06.10, 21:07 generalnie najlepsza jest sauna zaraz po treningu, może też być gorąca kąpiel, no i masaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:42 możecie mi doradzić jakie powinienem wykonywać ćwiczenia na rzeźbę???? najlepiej takie, które mógłbym wykonywać w domu, bo raczej nie mam kasy, żeby chodzićna siłownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyne Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 00:12 nabierz trochę masy mięśniowej i zrzuć tłuszcz, to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyne Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 16:30 ćwiczenia na rzeźbę to co najmniej 12 powtórzeń (ale najlepiej powyżej 14) i krótkie przerwy 30-45 sekund między seriami, ale jak już wspomniałem bez zrzucenia tłuszczu nic to nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: siłownia IP: *.vectro.com 02.12.10, 15:34 www.youtube.com/watch?v=KmpOct0AAw8 vroom vroom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 15:15 Ja bym się nie przyznał, że chodzę na siłkę... Obciach obracać się w towarzystwie szpanerów i pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: siłownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 07:31 Chodzę dwa razy w tygodniu na siłownię i prysznic prawie zawsze biorę tam. W szatni męskiej są 4 prysznice oddzielone przegródkami, ale bez zasłonek. Zazwyczaj jestem tam w późnych godzinach wieczornych (20 - 22) i wtedy wszyscy kąpią się nago. Rozbieram sie przy szafce i owinięty ręcznikiem idę się wykąpać. Odpowiedz Link Zgłoś