Dodaj do ulubionych

szukam dobrego dentysty !!

05.12.03, 12:04
Czy ktoś może polecić mi dobrego, cierpliwego dentystę. Bardzo proszę o
podanie (w miarę możliwości) przykładowej ceny np. za zaplombowanie zęba
plombą światłoutwardzalną. Z góry dziękuję za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: pioter Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 12:22
      Cezary Bizon - wtorki, czwartki od 16 do 18 w wieżowcu na 1 Maja - facet
      rewelka. Mam paniczny strach przed fachowcami tej specjalizacji medycznej, a
      panu Cezaremu pozwolilem na naprawę całej mojej klawiatury nie mdlejąc przy tym!
      • nocek1 Re: szukam dobrego dentysty !! 05.12.03, 14:25
        Dzięki za odzew (już myślałam że wszyscy tu mają zęby albo zdrowe, albo
        sztuczne:)
        A jak z jakością i cenami?
        Ps.Czy jak już przecierpi moje harce na fotelu to czy mnie nie zabije ceną? No
        i czy nie wrócę z reklamacją. Jestem przewrażliwiona, bo miałam swoją dent.
        przez 10 lat, ale ostatnio coś jej spada jakość i cierpliwość i szukam znów
        jakiegoś stałego dentysty.
        • Gość: pioter Re: szukam dobrego dentysty !! IP: 80.51.88.* 05.12.03, 21:18
          Nie, ceny normalne - zawsze negocjowane. Ja płaciłem po 80 zł od plomby - tak
          więc za pięć dziurek + ekstra znieczulenie (jeździł mi po 10 minutach od
          zastrzyku po nerwie a ja liczyłem muchy na suficie) wyszło mi 450 zł.
          • Gość: alf Muchy na suficie? IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 05.12.03, 22:32
            Pioter coś nieciekawy ten gabinet Twojego dentysty.Muchy na suficie???
            :)
          • Gość: BleBle Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 23:14
            Ja płaciłem po 80 zł od plomby - tak
            > więc za pięć dziurek + ekstra znieczulenie (jeździł mi po 10 minutach od
            > zastrzyku po nerwie a ja liczyłem muchy na suficie) wyszło mi 450 zł.

Coś drogo, ja znam takich którzy biorą po 50 zł od plomby, ale tam sie razcej
            trudno dostać... (chyba że ma się osobę wprowadzającą).
    • Gość: B Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.mmi.pl 06.12.03, 11:08
      polecam Dr Rusak , przyjmuje w trzech punktach szpital wojskowy , gab
      prywatny Al Wojska Polskiego oraz Polkard i nawet na ksiazeczke RUM
    • Gość: pioter Muchy IP: 80.51.88.* 07.12.03, 06:36
      Oj, te muchy to tylko taka metafora. Po prostu autentycznie nic nie czułem -
      znieczulenie było OK na 101%.
      80 zł było ceną dla mnie - bo naprawdę pan Cezary miał co robić. U nigo ceny
      poszczególnych pozycji można śmiało negocjować.
    • Gość: sabinka Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 12:21
      Polecam dr A.Kotowicz. babka po prostu robi swoje i nie wydziwia, nie kituje,
      jest absolutnie normalna i kompetentna. Przyjmuje na 1-Maja, obok teatru, tam
      trzeba wejsc z lewej strony, na 1-sze piętro.
      pozdrowka hollywoodzko-usmiechowe
    • Gość: pacjent Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 12:19
      Jest tak dentystka w wojewódzkim dr ewa super laska !!!Polecam
      Boję się dentysty u niej moge być CAŁE ŻYCIE!!!
      pozdrawiam :)))))))
    • Gość: pacjent Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 12:19
      Jest tak dentystka w wojewódzkim dr Ewa super laska !!!Polecam
      Boję się dentysty u niej moge być CAŁE ŻYCIE!!!
      pozdrawiam :)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka