Dodaj do ulubionych

Dobra wiara v.3

30.12.03, 00:20
W dobrej wierze dotrwaliśmy do 3 wątku. W dobrej wierze, życzę nowego 2004
roku
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 00:24
      zrobił swoje i odszedł - oto cały oso - wchodzi do Nowego roku uporządkowany
      gratulacje
      giga - dziś przygotuj sobie szklaneczkę winka
      • oso1 Re: Dobra wiara v.3 30.12.03, 19:12
        Ej, ej - to nie tak - zrobił swoje i odszedł - a co z pieszczotami?
        ;)
        • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 19:48
          to co mam napisać, napiszę w dobrej wierze, by w dobrej wierze oso sie nie
          obraził, a biedak cierpi za miliony , kiedy ja cierpię za błędy
          oto wiersz - zaznaczam - nie mój

Poeta cierpi za miliony
          Od 19 do 13.20
          O 11.10 uwiera go pęcherz
          wychodzi
          rozpina rozporek
          zapina rozporek
          Wraca chrząka
          i apiat
          cierpi za miliony
          • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 21:47
            giga , zaglądniesz choć na chwilę ?
            • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:36
              jakby co to służe dobrą wiarą :)
              • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:42
                Trochę późno ale się stawiłam
                wprawdzie nie z lampką wina
                ale szklaneczką piwka
                Twoje zdrowie Rita!
                • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:47
                  a ty giga, kiedy masz urodzinki , jaki miesiąc ?
                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:51
                    Waga,początek pażdziernika,
                    długo jeszcze muszę czekać
                    chyba doczkam?:)
                    • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:53
                      tak, czeka przed tobą praca :)
                      a jutro co robisz ?
                      • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:54
                        to idziesz do znajomych ?
                        • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:56
                          a dzieciaki jak spędzają
                          będą u ciebie tańce ?
                          lubię tańczyć, bardzo lubię, ale cóż, teraz tańczą palce na klawiaturze, chyba
                          stworzę jakiś wirtualny taniec ;)))))))))
                      • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:57
                        Na 8 do pracy na krótko
                        potem zakręce jakieś ciacho
                        wieczorem na 20 do znajomych
                        wrócę wcześnie po północy(chyba)
                        to się zamelduję:)
                        • Gość: riita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:05
                          dobra - ja też idę , mam też jutro renament
                          Wszytskiego Najlepszego
                          dxięki
                          • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:26
                            Grunt to wiara,dobra wiara
                            Nowy Roczek tuż, tuż
                            Trzymajcie się:)
                            • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 20:08
                              Mija Rok
                              Dobry Rok

znacie czerwone gitarki
                              dobrej zabawy
                              będę wpadać wypadać
                              • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 02:54
                                W dobrej wierze wróciłam najwcześniej jak mogłam.
                                Za późno czy za wcześnie?
                                • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 13:18
                                  wróciłaś w sam raz, co oznacza, że miałas dobrą zabawę :)
                                  teraz smażę placki ziemniaczane, już dość mam dań mięsnych
                                  a wieczorem pewnie będą poprawiny :)
                                  dowiedziałam sie , że placki ziemniaczane je się z majonezem i ketchupem -
                                  słyszałaś o tym ?
                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 13:50
                                    Mój syn jada placki z kiszoną kapustą:)
                                    Pysznie smakuje,
                                    z keczupem też dobre,
                                    lubie też z cukrem i śmietaną
                                    Teraz lecę z życzeniami.
                                    Wpadnę wieczorem na szampana
                                    W dobrej wierze oczywiście:))
                                    • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:01
                                      jestem
                                      • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:03
                                        została mi ostatnia szklaneczka wina , więc za co - za spotkanie w Olsztynie:)
                                        oglądam Idola - ty też ?
                                      • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:06
                                        Z czym były placuszki?
                                        • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:19
                                          oczywiście , ze ze śmietaną i pieprzem :)
                                          a z kapustą kieszoną jak robisz ?
                                          • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:24
                                            Po poludniu bylam u mamy z życzeniami
                                            dołączył brat,wypiliśmy po lampce winka

Synek poprostu zawija w placuszek kapustę i wsuwa:)
                                            Zaraz coś sobie naleję i wypijemy za spotkanie w Olsztynie
                                            To już w tym roku!
                                            • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:27
                                              dobra, ostatni łyk mi został !
                                              a gdzie w olsztynie gra żywa orkiestera, a jakiej knajpie ?
                                              tam się musimy spotkać i zrobić korowód = właćz teraz fantazję - proszę
                                              • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:38
                                                Boże, nie wiem gdzie gra orkiestra!
                                                Twoje zdrowie Rita:)
                                                Wznoszę toast czerwonym wytrawnym:)
                                                • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:41
                                                  dobra - twoje też - ten ostatni łyk , czekałam z nim i koniec z piciem
                                                  jutro idziesz do pracy ?
                                                  ja muszę nanieść towar na komputer to trochę potrwa i oblicznie i opłata
                                                  koncesji i opłaty samochodów, zaczyna się rok od rachunków :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:47
                                                    Ja jutro do pracy, na jeden dzień
                                                    A Ty już dziś w swoje papierki musisz
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:51
                                                    ja już zaczynam normalne życie, codzienjnie do pracy, a jak przyjedzie córka to
                                                    i ograniczony czas na klawiaturce
                                                    a co sie dzieje z oso - śladu nie daje że żyje ?
                                                    Wiesz ile u nas jest śniegu - jutro zacznie sie dzień od odśnieżania
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:57
                                                    U nas też po poludniu zaczeło sypać.
                                                    Oso chyba jeszcze baluje,w dobrej wierze.
                                                    Młodość to piękna rzecz:))
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 22:07
                                                    No to wygrał idol z Norwegii
                                                    Wiesz, to chyba najdłuższe święta w tym roku, klienci moi są już tak zmęczeni ,
                                                    że zaczynają kląć, że tego nie prztrzymają , szczególnie balujący i towarzyscy -
                                                    śmieję sie z nich jak mogę.
                                                    ale jest fajnie :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 02.01.04, 09:51
                                                    Właśnie wstałem.
                                                    Sylwka zakończyśliśmy o 10.00 w dniu 01.01.
                                                    Niektórzy wymiękli o 7 z rana - cieniasy ;)
                                                    Odespałem i czuję się świetnie

Bądźcie dobrej wiary - ten rok jest nowy
                                                    Odszedł w siną dal już stary
                                                  • zbyszek07 Re: Dobra wiara v.3 02.01.04, 14:17
                                                    To czemu nie byles w Jakubowie o 11,00!?
                                                    poranny spacer po imprezie to piekna rzecz!
                                                    :-)

...ale... ale...
                                                    moze jeszcze kiedys?!
                                                    :-)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 02.01.04, 14:48
                                                    Godzina snu to za mało.
                                                    Jednak dobra wiara czyni cuda.
                                                    Za rok na pewno się uda.
                                                  • Gość: Ed Re: Dobra wiara v.3 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 16:05
                                                    Nuiektórzy twierdzą, że dobra wiara nie zawsze wystarcza. Ale jeżeli się jej
                                                    pomoże... :-))

W dobrej wierze przesyłam wszystkim najepsze życzenia wszelkiej pomyślności na
                                                    niwach już Nowego Roku.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 22:35
                                                    dobra wiara to chyba najlepsze przesłanie w Nowym Roku, szczególnie dla Ed, aby
                                                    miał kiedyś ochotę zawitać na spotkanie
                                                    giga i Ed jeszcze nie dotarli - może ta dobra wiara im pomoże :)))))
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 02.01.04, 22:41
                                                    Daj Boże!
                                                    :)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 22:48
                                                    co taki słabiutki głosik ????????
                                                    moze w tany teraz , Karnawał czas zacząć ;)
                                                    Tańcz ! - nie żałuj podłogi
                                                    Tańćz ! - niech nisą cię nogi
                                                    Tańcz ! - niech ludzie się gapią
                                                    Tańcz ! - aż skurcze cię złapią
                                                    Tańcz ! - ma pełnych obrotach
                                                    Tańcz ! - bo minie ochota
                                                    Tańcz ! - nic nie myśl na razie
                                                    Tańcz ! - jak gwiazda w ekstazie
                                                    Tańcz !

dobre ? ;))))
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 02.01.04, 23:01
                                                    Tak jak napisałem w "Pięknym..." - cieniutko pieję ( a niby nie mutacja i nie
                                                    mutant - na szczęście)
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 23:06
                                                    no tak, wszyscy chorzy :)
                                                    nie ma jak zdrowy Sylwester przy klawiaturce :))))
                                                    dobra wiara będzie może w następnym poście czego życzę kładąc się do łózeczka :)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 12:07
                                                    Już godzina 12
                                                    Kuranty na wieży Ratusza wybijają " O Warmio moja miła"
                                                    Mróz prawie - 10 C.
                                                    A ja trwam w dobrej wierze, że to dopiero sobota. Żyjcie więc pełnią życia bo
                                                    karnawał się zaczął.
                                                    :)

• oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 20:35
                                                    Mówię, zawierzcie w dobro (mówiąc o dobrze, mam na myśli szampana, gorzką
                                                    żolądkową i piwko)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 20:39
                                                    no własnie , gdzie podziała się giga - zacznę od jej zdrówka !
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 20:41
                                                    Może się przyssała do barku ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 20:48
                                                    może w dobrej wierze szampanik sie rozlał, na szczęscie jest biały, więc nie
                                                    będzie plam
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 20:49
                                                    No dobra - grunt, że wiara się zebrała
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 20:57
                                                    no ale gigi w dalszym ciągu nie ma - ten watek jest szczególny i w dobrej
                                                    wierze dla niej by zachęcić ją do rozmowy - prawda ?
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 21:00
                                                    Może ją zawołam?
                                                    GIIIIIIIGAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 21:00
                                                    Już jestem,to byla mała przymusowa przerwa:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:05
                                                    a ja myślałam, że poszłaś do monopolowego po gorzką :)
                                                    no wiec otwieram zamknięcie świąt - co wy na to !
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 21:07
                                                    Około 22.00 kupię sobie piwo i dołączę z obecnym ślinotokiem, który mi cieknie
                                                    po brodzie.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:27
                                                    w takim razie nastawiamy ci budzik, bys nie spóżnił się dołączyć do nas
                                                    giga - masz jakieś postanowienie w związku z Nowym Rokiem
                                                    oso - palenie rzucone :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 21:32
                                                    Chciałabym rzucić palenie,
                                                    jakoś brak motywacji.
                                                    Zresztą lubię to bardzo.
                                                    A niech to,idę na jednego dymka:)
                                                  • oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 21:35
                                                    Miałem rzucić w maju na urodziny, jednak rzucę chyba w marcu.
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:44
                                                    tak, czyli wszyscy chcą rzucać, tylko po co ? do problemu trzeba podejść
                                                    inaczej a nie rzucać, może pokochać i zagłaskać na śmierć to rzucanie.
                                                    Jak sie rzuca to nie dobrze, to złe skojarzenie , a to watek dobrej wiary,
                                                    trzeba jednak pokochać - jak myślicie - czy wolno rzucać ?
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 21:49
                                                    Brak wiary że da się rzucić palenie,
                                                    to okropne uczucie.
                                                    Generalnie nie powinno się "Rzucać "
                                                    To brzydkie slowo
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:55
                                                    właśnie do tego dążę, załapałaś giga - nie wolno rzucać, wynyśl sobie inny
                                                    sposób
                                                    wyobraż sobie rzucasz męża - czy to ładne - nie !
                                                    rzucasz pienidzmi - też nie ładne
                                                    więc rzeba wykreślić słowo rzucać a zastąpić innym - ciekawe jakim pięknym
                                                    słowem zastąpisz ? :)
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 22:01
                                                    I tu muszę intensywnie pomyśleć
                                                    A może coś podpowiesz?
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:06
                                                    wniosek jest jeden, ale tu by sie przydał oso

"co nie dasz rady rzucić to go podnieść "
                                                    albo
                                                    " rzuć tak byś potrafiła złapać "
                                                    albo
                                                    " nigdy niczego nie rzucaj, połuż tak by się nie podnióśł" ;)))))))

• Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 22:07
                                                    Dobre
                                                    tu potrzebna dobra wiara i silna wola:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:09
                                                    coś ci zaraz pokażę z okazji karnawału tylko sie nie przeraż
                                                    czekaj
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 ściągnij majtki ;))))))))))))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:13
                                                    www.oskri.com/_images/items/large/panties.jpg
                                                    prosze pośmiej sie, jak ja się uśmiałam z tej stronki
                                                    to z dobrej wiary - smiech to zdrowie, cociaż ponoć przybywają zmarszczki

• Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:18
                                                    to jest tak zwany szok termiczny inaczej wdzięk gorzkiej zołądkowej
                                                    przepraszam - za wariactwo
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 samobiczowanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:20
                                                    samobiczowanie zrobię sobie ;)))))
                                                  • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 samobiczowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 22:24
                                                    To było dobre:)
                                                    Muszę kończyć, informatyk wrócił jakoś wcześnie
                                                  • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 samobiczowanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:26
                                                    żeby tylko nie zaglądnął do dobrej wiary bo padnie , co my wyprawiamy ?????
                                                    ja też niedługo lecę
                                                    dobranoc
    • andulka7 Ale o co chodzi? 03.01.04, 22:25
      Ale o co chodzi w tym wątku bo nie mam czasu czytać całego, córcia już
      przebiera nogami i mnie chce podsiąść...
      • Gość: rita Re: Ale o co chodzi? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:28
        chodzi o zdjęcie majtek - ten post jest bardzo , bardzo brzydki i nie przystoi
        na nasza kulturalną rozmowę
        • andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 22:35
          Przecież codziennie zakładam, zazwyczaj rano, i codziennie zdejmuję - zazwyczaj
          wieczorem. Co w tym niestosownego?
          ;)))
          • Gość: rita Re: Ale o co chodzi? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:42
            myślę, że te sprawy najlepiej rozpatrzy jakiś fachowiec , może oso ?
            • oso1 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:27
              To ja wracam w dobrej wierze, a Wy tu o gaciach nawijacie. Ale jeżeli chodzi o
              gacie, to sprawa nie jest taka prosta.
              No właśnie.
              Spodnie.
              Spodnie to powinny być wierzchnie, bo spodnie są pod spodem jak sama nazwa
              wskazuje. A spódnica, to też powinna być pod wierzchnią. Zatem czym są gacie
              lub majtki. Jeżeli koszula bliższa ciału, to majtki mogą mieć dużo wspólnego z
              majtkiem a ten z morzem. Czyli woda - płyny.
              Więc płyńmy w dobrej wierze ku wyspom szczęśliwości.
              • bpkw Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:38
                Oso. Majteczki damskie to gacie. Ja sobie wypraszam taka ich kwalifikacje.
                Mowie Ci to oczywiscie w dobrej wierze.
                • andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:40
                  Z córcią nie przebieramy w słowach: majtochy, gacie, galoty :D
                  P.S. bpkw, co sądzisz o moim Sylwestrze, chetnie poznam Twoją opinię :)))
                  • oso1 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:42
                    To on ma na imię Sylwester?
                    A jeżeli chodzi o gacie - to... mh...
                    w parze z pończochami
                    • andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:59
                      oso1 napisał:

> To on ma na imię Sylwester?
                      oso, on już WCALE nie ma na imię :)))
                  • bpkw Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:45
                    Nie chce rozwijac sprawy majtek, ale sa one czescia kobiecosci. Nie, nie bede
                    iwecej pisac, bo admin mnie wykosi. Chociaz to piekna i meska rzecz, zginac
                    przez majteczki.
                    Adnulka. Mam walnieta poczte na neostradzie. Jesli mozesz to daj swoj list na
                    stary adres : bpkw@gazeta.pl
                    • andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:48
                      ok, spróbuje, są cztery odcinki :)
                      • oso1 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:53
                        Jolka, Jolka pamiętasz lato ze snu
                        Gdy pisałaś: tak mi źle
                        Urwij się choćby zaraz, coś ze mną zrób
                        Nie zostawiaj tu samej o nie
                        • andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:58
                          bpkw. Poszło, mogą być kłopoty z polskimi literami, chyba zacznę używać poczty
                          Gazety. Czekam na reakcję, chi, chi
                          • bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:01
                            andulka7 napisała:

> bpkw. Poszło, mogą być kłopoty z polskimi literami, chyba zacznę używać
                            poczty Gazety. Czekam na reakcję, chi, chi

Mijamy sie Andulka jak statki noca. "Ide na poczte".
                        • bpkw Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:59
                          oso1 napisał:

> Jolka, Jolka pamiętasz lato ze snu
                          > Gdy pisałaś: tak mi źle
                          > Urwij się choćby zaraz, coś ze mną zrób
                          > Nie zostawiaj tu samej o nie

Zebrzac wciaz o benzyne, gnalem przez noc,
                          Silnik rzezil ostatkiem sil...

Dalej nie "spiewam"...
                          • oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:05
                            Gdzie się podziały tamte prywatki
                            gdzie dziewczyny gdzie tamten świat.
                            Gdzie się podziały nasze wspomnienia,
                            tamtych szalonych, wspaniałych lat.
                            • andulka7 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:08
                              O dawnych prywatkach był ciekawy artykuł w dzisiejszej GW...
                              • bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:13
                                Andulka. Bylem na poczcie i ja odebralem, chociaz w odwrotnej kolejnosci. Sedna
                                sprawy znam i odpisze Ci jak tylko syn ustawi mi na nowe neostradowa poczte.
                                Pewnie zrobi to jutro, ma do mnie przyjsc, bo piszemy jego prace magisterska.

Oso. Co Ty sie tak rozspiewales ???. Nie czyn tego za glosno, bo sasiedzi
                                zadzwonia po straz miejska, albo policje.
                                Ale po cichu mozesz nucic.
                                • andulka7 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:16
                                  ok. pa, dobranoc :)))
                                  • oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:20
                                    Bo odkryłem jedną z najlepszych stacji radiowych w necie - rewelacja.
                                    • bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:22
                                      oso1 napisał:

> Bo odkryłem jedną z najlepszych stacji radiowych w necie - rewelacja.

To podaj adres !!!!!!
                                      • oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:26
                                        Nie wiem czy cuuś takiego lubisz?
                                        www.blues24.com/pl/searchcat.php?cid=2
                                        Nawiasem, jest to polska stacja notowana w rankingach światowych bluesa na
                                        bardzo wysokich miejscach ( pierwsza piątka)
                                        • bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:32
                                          Nie przepadam za blues,em . Bylem kilka razy na Olsztynskich Nocach, ale nie
                                          mimo to nie stalem sie wielbicielem blues,a.
                                          • oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:37
                                            A jeszcze jestem wychowany na audycji ś.p.Marii Jurkowskiej "Blue`s wczoraj i
                                            dziś", zaś dyskusje i słuchania na ten temat mogę prowadzić po świt. Właśnie
                                            siedzę ze słuchawkami na uszach i upajam się "Rosie Mae" Hopkinsa. No i
                                            przecie, przedsmak blue`sa już mego słyszałeś - ale, to tylko takie próby
                                            (ustawiczne).
                                        • bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:35
                                          Oso. Dzieki za ten link. Jesli znajdziesz, cos innego, zwlaszcza muzyke
                                          z "tamtych dni" czyli lata 60-70 - te to bardzo chetnie. Ja poki co poprzestaje
                                          na kaazie. Jest tam sporo dobrych kawalkow, tylko sciaganie troszke trwa.
                                          • oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:44
                                            Nie ma sprawki, na stronie radia Blues24, masz dwa linki:
                                            www.winamp.com
                                            www.shoutcast.com

po wyborze "or Jump to" wybierz sobie lata 70`
                                            wyświetli Ci troszeczkę stacji radiowych i tu sobie wybierz metodą prób i
                                            błędów.
                                            • bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:50
                                              Dzieki Oso. Zaraz zabieram sie do roboty. Jednak stale kontroluje "ruchy"
                                              forumowe. Jesli cos Ci sie "urodzi" to wal. Zostalismy sami na tym forum.
                                              Spiochy lulkaja, a Ameryki jeszcze nie ma...
                                              • oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:54
                                                To jak śpiochy lulkają (i przytulają się do kaloryferów) to życzę im spokojnych
                                                snów. Ja też będę wymiękał, bo zanim się wykąpię ( a w głowie tkwi myśl o
                                                grzanym miodzie pitnym), to im wcześniej wstanę to zrealizuję swoje marzenie
                                                (gdyby to mieć tylko takie marzenia). Dobra, to siemaneczko, na zrazie.
                                                • bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 01:10
                                                  Spij dobrze Oso.
                                                  • mika_1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 05:31
                                                    Hej, jak to - Ameryka jest, tylko taka troche zakrecona;)
    • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 15:03
      Jako że dzisiaj niedziela - dzień wizyt,
      wybieram się do Soli.
      Oczywiście w dobrej wierze:)
      • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 18:49
        giga- przeczytaj w Olsztynie objad olsztyniaków - zrobiliśmy sobie dobrą zabawę
        z osem , który miał miejsce wolne i którego obsługiwała kelnerka - wyobrażasz
        sobie :)))))))))
        • Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 19:53
          Czytałam.
          Musiało być zabawnie.
          Świetnie załatwilaś sprawę z rachunkiem :))
          • oso1 Re: Dobra wiara v.3 04.01.04, 20:04
            zamykam trzecią wersję
          • Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 20:13
            było bardzo zabawnie, nawet takiej zabawy się nie spodziewałam, tymbardziej, że
            siedziałam tyłem do reszty stoliczków i nie wiedziałam , że wzbudzamy takie
            zainteresowanie, a ten sam moment oczekiwania na rachunek był tak szalony -
            giga , gdybyś tam była i widziała jak w oczekiwaniu na akcję obserwowali nas
            inni klienci Tacco, jaka cisza była i tylko nasza rozmowa młodych i moja i
            kiedy się oglądnełam zrozumiałam że zrobiliśmy świetny im teatr - znasz Dańca,
            chyba jego przebiliśmy.
            Co u soli słychać ?
            A co z dziewczyną syna - coś już sie szykuje ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka