oso1 30.12.03, 00:20 W dobrej wierze dotrwaliśmy do 3 wątku. W dobrej wierze, życzę nowego 2004 roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 00:24 zrobił swoje i odszedł - oto cały oso - wchodzi do Nowego roku uporządkowany gratulacje giga - dziś przygotuj sobie szklaneczkę winka Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.3 30.12.03, 19:12 Ej, ej - to nie tak - zrobił swoje i odszedł - a co z pieszczotami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 19:48 to co mam napisać, napiszę w dobrej wierze, by w dobrej wierze oso sie nie obraził, a biedak cierpi za miliony , kiedy ja cierpię za błędy oto wiersz - zaznaczam - nie mój Poeta cierpi za miliony Od 19 do 13.20 O 11.10 uwiera go pęcherz wychodzi rozpina rozporek zapina rozporek Wraca chrząka i apiat cierpi za miliony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 21:47 giga , zaglądniesz choć na chwilę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:36 jakby co to służe dobrą wiarą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:42 Trochę późno ale się stawiłam wprawdzie nie z lampką wina ale szklaneczką piwka Twoje zdrowie Rita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:47 a ty giga, kiedy masz urodzinki , jaki miesiąc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:51 Waga,początek pażdziernika, długo jeszcze muszę czekać chyba doczkam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:53 tak, czeka przed tobą praca :) a jutro co robisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:54 to idziesz do znajomych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 22:56 a dzieciaki jak spędzają będą u ciebie tańce ? lubię tańczyć, bardzo lubię, ale cóż, teraz tańczą palce na klawiaturze, chyba stworzę jakiś wirtualny taniec ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:57 Na 8 do pracy na krótko potem zakręce jakieś ciacho wieczorem na 20 do znajomych wrócę wcześnie po północy(chyba) to się zamelduję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 23:05 dobra - ja też idę , mam też jutro renament Wszytskiego Najlepszego dxięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 19:26 Grunt to wiara,dobra wiara Nowy Roczek tuż, tuż Trzymajcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.12.03, 20:08 Mija Rok Dobry Rok znacie czerwone gitarki dobrej zabawy będę wpadać wypadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 02:54 W dobrej wierze wróciłam najwcześniej jak mogłam. Za późno czy za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 13:18 wróciłaś w sam raz, co oznacza, że miałas dobrą zabawę :) teraz smażę placki ziemniaczane, już dość mam dań mięsnych a wieczorem pewnie będą poprawiny :) dowiedziałam sie , że placki ziemniaczane je się z majonezem i ketchupem - słyszałaś o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 13:50 Mój syn jada placki z kiszoną kapustą:) Pysznie smakuje, z keczupem też dobre, lubie też z cukrem i śmietaną Teraz lecę z życzeniami. Wpadnę wieczorem na szampana W dobrej wierze oczywiście:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:01 jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:03 została mi ostatnia szklaneczka wina , więc za co - za spotkanie w Olsztynie:) oglądam Idola - ty też ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:06 Z czym były placuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:19 oczywiście , ze ze śmietaną i pieprzem :) a z kapustą kieszoną jak robisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:24 Po poludniu bylam u mamy z życzeniami dołączył brat,wypiliśmy po lampce winka Synek poprostu zawija w placuszek kapustę i wsuwa:) Zaraz coś sobie naleję i wypijemy za spotkanie w Olsztynie To już w tym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:27 dobra, ostatni łyk mi został ! a gdzie w olsztynie gra żywa orkiestera, a jakiej knajpie ? tam się musimy spotkać i zrobić korowód = właćz teraz fantazję - proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:38 Boże, nie wiem gdzie gra orkiestra! Twoje zdrowie Rita:) Wznoszę toast czerwonym wytrawnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:41 dobra - twoje też - ten ostatni łyk , czekałam z nim i koniec z piciem jutro idziesz do pracy ? ja muszę nanieść towar na komputer to trochę potrwa i oblicznie i opłata koncesji i opłaty samochodów, zaczyna się rok od rachunków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:47 Ja jutro do pracy, na jeden dzień A Ty już dziś w swoje papierki musisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 21:51 ja już zaczynam normalne życie, codzienjnie do pracy, a jak przyjedzie córka to i ograniczony czas na klawiaturce a co sie dzieje z oso - śladu nie daje że żyje ? Wiesz ile u nas jest śniegu - jutro zacznie sie dzień od odśnieżania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 21:57 U nas też po poludniu zaczeło sypać. Oso chyba jeszcze baluje,w dobrej wierze. Młodość to piękna rzecz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.04, 22:07 No to wygrał idol z Norwegii Wiesz, to chyba najdłuższe święta w tym roku, klienci moi są już tak zmęczeni , że zaczynają kląć, że tego nie prztrzymają , szczególnie balujący i towarzyscy - śmieję sie z nich jak mogę. ale jest fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.3 02.01.04, 09:51 Właśnie wstałem. Sylwka zakończyśliśmy o 10.00 w dniu 01.01. Niektórzy wymiękli o 7 z rana - cieniasy ;) Odespałem i czuję się świetnie Bądźcie dobrej wiary - ten rok jest nowy Odszedł w siną dal już stary Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Dobra wiara v.3 02.01.04, 14:17 To czemu nie byles w Jakubowie o 11,00!? poranny spacer po imprezie to piekna rzecz! :-) ...ale... ale... moze jeszcze kiedys?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.3 02.01.04, 14:48 Godzina snu to za mało. Jednak dobra wiara czyni cuda. Za rok na pewno się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Dobra wiara v.3 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 16:05 Nuiektórzy twierdzą, że dobra wiara nie zawsze wystarcza. Ale jeżeli się jej pomoże... :-)) W dobrej wierze przesyłam wszystkim najepsze życzenia wszelkiej pomyślności na niwach już Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 22:35 dobra wiara to chyba najlepsze przesłanie w Nowym Roku, szczególnie dla Ed, aby miał kiedyś ochotę zawitać na spotkanie giga i Ed jeszcze nie dotarli - może ta dobra wiara im pomoże :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 22:48 co taki słabiutki głosik ???????? moze w tany teraz , Karnawał czas zacząć ;) Tańcz ! - nie żałuj podłogi Tańćz ! - niech nisą cię nogi Tańcz ! - niech ludzie się gapią Tańcz ! - aż skurcze cię złapią Tańcz ! - ma pełnych obrotach Tańcz ! - bo minie ochota Tańcz ! - nic nie myśl na razie Tańcz ! - jak gwiazda w ekstazie Tańcz ! dobre ? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.3 02.01.04, 23:01 Tak jak napisałem w "Pięknym..." - cieniutko pieję ( a niby nie mutacja i nie mutant - na szczęście) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 23:06 no tak, wszyscy chorzy :) nie ma jak zdrowy Sylwester przy klawiaturce :)))) dobra wiara będzie może w następnym poście czego życzę kładąc się do łózeczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 12:07 Już godzina 12 Kuranty na wieży Ratusza wybijają " O Warmio moja miła" Mróz prawie - 10 C. A ja trwam w dobrej wierze, że to dopiero sobota. Żyjcie więc pełnią życia bo karnawał się zaczął. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 20:35 Mówię, zawierzcie w dobro (mówiąc o dobrze, mam na myśli szampana, gorzką żolądkową i piwko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 20:39 no własnie , gdzie podziała się giga - zacznę od jej zdrówka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 20:48 może w dobrej wierze szampanik sie rozlał, na szczęscie jest biały, więc nie będzie plam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 20:57 no ale gigi w dalszym ciągu nie ma - ten watek jest szczególny i w dobrej wierze dla niej by zachęcić ją do rozmowy - prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 21:00 Może ją zawołam? GIIIIIIIGAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 21:00 Już jestem,to byla mała przymusowa przerwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:05 a ja myślałam, że poszłaś do monopolowego po gorzką :) no wiec otwieram zamknięcie świąt - co wy na to ! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 21:07 Około 22.00 kupię sobie piwo i dołączę z obecnym ślinotokiem, który mi cieknie po brodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:27 w takim razie nastawiamy ci budzik, bys nie spóżnił się dołączyć do nas giga - masz jakieś postanowienie w związku z Nowym Rokiem oso - palenie rzucone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 21:32 Chciałabym rzucić palenie, jakoś brak motywacji. Zresztą lubię to bardzo. A niech to,idę na jednego dymka:) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.3 03.01.04, 21:35 Miałem rzucić w maju na urodziny, jednak rzucę chyba w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:44 tak, czyli wszyscy chcą rzucać, tylko po co ? do problemu trzeba podejść inaczej a nie rzucać, może pokochać i zagłaskać na śmierć to rzucanie. Jak sie rzuca to nie dobrze, to złe skojarzenie , a to watek dobrej wiary, trzeba jednak pokochać - jak myślicie - czy wolno rzucać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 21:49 Brak wiary że da się rzucić palenie, to okropne uczucie. Generalnie nie powinno się "Rzucać " To brzydkie slowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:55 właśnie do tego dążę, załapałaś giga - nie wolno rzucać, wynyśl sobie inny sposób wyobraż sobie rzucasz męża - czy to ładne - nie ! rzucasz pienidzmi - też nie ładne więc rzeba wykreślić słowo rzucać a zastąpić innym - ciekawe jakim pięknym słowem zastąpisz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 22:01 I tu muszę intensywnie pomyśleć A może coś podpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:06 wniosek jest jeden, ale tu by sie przydał oso "co nie dasz rady rzucić to go podnieść " albo " rzuć tak byś potrafiła złapać " albo " nigdy niczego nie rzucaj, połuż tak by się nie podnióśł" ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 22:07 Dobre tu potrzebna dobra wiara i silna wola:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:09 coś ci zaraz pokażę z okazji karnawału tylko sie nie przeraż czekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 ściągnij majtki ;))))))))))))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:13 www.oskri.com/_images/items/large/panties.jpg prosze pośmiej sie, jak ja się uśmiałam z tej stronki to z dobrej wiary - smiech to zdrowie, cociaż ponoć przybywają zmarszczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:18 to jest tak zwany szok termiczny inaczej wdzięk gorzkiej zołądkowej przepraszam - za wariactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 samobiczowanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:20 samobiczowanie zrobię sobie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 samobiczowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 22:24 To było dobre:) Muszę kończyć, informatyk wrócił jakoś wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 samobiczowanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:26 żeby tylko nie zaglądnął do dobrej wiary bo padnie , co my wyprawiamy ????? ja też niedługo lecę dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Ale o co chodzi? 03.01.04, 22:25 Ale o co chodzi w tym wątku bo nie mam czasu czytać całego, córcia już przebiera nogami i mnie chce podsiąść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ale o co chodzi? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:28 chodzi o zdjęcie majtek - ten post jest bardzo , bardzo brzydki i nie przystoi na nasza kulturalną rozmowę Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 22:35 Przecież codziennie zakładam, zazwyczaj rano, i codziennie zdejmuję - zazwyczaj wieczorem. Co w tym niestosownego? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Ale o co chodzi? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 22:42 myślę, że te sprawy najlepiej rozpatrzy jakiś fachowiec , może oso ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:27 To ja wracam w dobrej wierze, a Wy tu o gaciach nawijacie. Ale jeżeli chodzi o gacie, to sprawa nie jest taka prosta. No właśnie. Spodnie. Spodnie to powinny być wierzchnie, bo spodnie są pod spodem jak sama nazwa wskazuje. A spódnica, to też powinna być pod wierzchnią. Zatem czym są gacie lub majtki. Jeżeli koszula bliższa ciału, to majtki mogą mieć dużo wspólnego z majtkiem a ten z morzem. Czyli woda - płyny. Więc płyńmy w dobrej wierze ku wyspom szczęśliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:38 Oso. Majteczki damskie to gacie. Ja sobie wypraszam taka ich kwalifikacje. Mowie Ci to oczywiscie w dobrej wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:40 Z córcią nie przebieramy w słowach: majtochy, gacie, galoty :D P.S. bpkw, co sądzisz o moim Sylwestrze, chetnie poznam Twoją opinię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:42 To on ma na imię Sylwester? A jeżeli chodzi o gacie - to... mh... w parze z pończochami Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:59 oso1 napisał: > To on ma na imię Sylwester? oso, on już WCALE nie ma na imię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:45 Nie chce rozwijac sprawy majtek, ale sa one czescia kobiecosci. Nie, nie bede iwecej pisac, bo admin mnie wykosi. Chociaz to piekna i meska rzecz, zginac przez majteczki. Adnulka. Mam walnieta poczte na neostradzie. Jesli mozesz to daj swoj list na stary adres : bpkw@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:48 ok, spróbuje, są cztery odcinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:53 Jolka, Jolka pamiętasz lato ze snu Gdy pisałaś: tak mi źle Urwij się choćby zaraz, coś ze mną zrób Nie zostawiaj tu samej o nie Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:58 bpkw. Poszło, mogą być kłopoty z polskimi literami, chyba zacznę używać poczty Gazety. Czekam na reakcję, chi, chi Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:01 andulka7 napisała: > bpkw. Poszło, mogą być kłopoty z polskimi literami, chyba zacznę używać poczty Gazety. Czekam na reakcję, chi, chi Mijamy sie Andulka jak statki noca. "Ide na poczte". Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale o co chodzi? 03.01.04, 23:59 oso1 napisał: > Jolka, Jolka pamiętasz lato ze snu > Gdy pisałaś: tak mi źle > Urwij się choćby zaraz, coś ze mną zrób > Nie zostawiaj tu samej o nie Zebrzac wciaz o benzyne, gnalem przez noc, Silnik rzezil ostatkiem sil... Dalej nie "spiewam"... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:05 Gdzie się podziały tamte prywatki gdzie dziewczyny gdzie tamten świat. Gdzie się podziały nasze wspomnienia, tamtych szalonych, wspaniałych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:08 O dawnych prywatkach był ciekawy artykuł w dzisiejszej GW... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:13 Andulka. Bylem na poczcie i ja odebralem, chociaz w odwrotnej kolejnosci. Sedna sprawy znam i odpisze Ci jak tylko syn ustawi mi na nowe neostradowa poczte. Pewnie zrobi to jutro, ma do mnie przyjsc, bo piszemy jego prace magisterska. Oso. Co Ty sie tak rozspiewales ???. Nie czyn tego za glosno, bo sasiedzi zadzwonia po straz miejska, albo policje. Ale po cichu mozesz nucic. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:20 Bo odkryłem jedną z najlepszych stacji radiowych w necie - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:22 oso1 napisał: > Bo odkryłem jedną z najlepszych stacji radiowych w necie - rewelacja. To podaj adres !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:26 Nie wiem czy cuuś takiego lubisz? www.blues24.com/pl/searchcat.php?cid=2 Nawiasem, jest to polska stacja notowana w rankingach światowych bluesa na bardzo wysokich miejscach ( pierwsza piątka) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:32 Nie przepadam za blues,em . Bylem kilka razy na Olsztynskich Nocach, ale nie mimo to nie stalem sie wielbicielem blues,a. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:37 A jeszcze jestem wychowany na audycji ś.p.Marii Jurkowskiej "Blue`s wczoraj i dziś", zaś dyskusje i słuchania na ten temat mogę prowadzić po świt. Właśnie siedzę ze słuchawkami na uszach i upajam się "Rosie Mae" Hopkinsa. No i przecie, przedsmak blue`sa już mego słyszałeś - ale, to tylko takie próby (ustawiczne). Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:35 Oso. Dzieki za ten link. Jesli znajdziesz, cos innego, zwlaszcza muzyke z "tamtych dni" czyli lata 60-70 - te to bardzo chetnie. Ja poki co poprzestaje na kaazie. Jest tam sporo dobrych kawalkow, tylko sciaganie troszke trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:44 Nie ma sprawki, na stronie radia Blues24, masz dwa linki: www.winamp.com www.shoutcast.com po wyborze "or Jump to" wybierz sobie lata 70` wyświetli Ci troszeczkę stacji radiowych i tu sobie wybierz metodą prób i błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:50 Dzieki Oso. Zaraz zabieram sie do roboty. Jednak stale kontroluje "ruchy" forumowe. Jesli cos Ci sie "urodzi" to wal. Zostalismy sami na tym forum. Spiochy lulkaja, a Ameryki jeszcze nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 00:54 To jak śpiochy lulkają (i przytulają się do kaloryferów) to życzę im spokojnych snów. Ja też będę wymiękał, bo zanim się wykąpię ( a w głowie tkwi myśl o grzanym miodzie pitnym), to im wcześniej wstanę to zrealizuję swoje marzenie (gdyby to mieć tylko takie marzenia). Dobra, to siemaneczko, na zrazie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale o co chodzi? 04.01.04, 05:31 Hej, jak to - Ameryka jest, tylko taka troche zakrecona;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 15:03 Jako że dzisiaj niedziela - dzień wizyt, wybieram się do Soli. Oczywiście w dobrej wierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 18:49 giga- przeczytaj w Olsztynie objad olsztyniaków - zrobiliśmy sobie dobrą zabawę z osem , który miał miejsce wolne i którego obsługiwała kelnerka - wyobrażasz sobie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 19:53 Czytałam. Musiało być zabawnie. Świetnie załatwilaś sprawę z rachunkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.3 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 20:13 było bardzo zabawnie, nawet takiej zabawy się nie spodziewałam, tymbardziej, że siedziałam tyłem do reszty stoliczków i nie wiedziałam , że wzbudzamy takie zainteresowanie, a ten sam moment oczekiwania na rachunek był tak szalony - giga , gdybyś tam była i widziała jak w oczekiwaniu na akcję obserwowali nas inni klienci Tacco, jaka cisza była i tylko nasza rozmowa młodych i moja i kiedy się oglądnełam zrozumiałam że zrobiliśmy świetny im teatr - znasz Dańca, chyba jego przebiliśmy. Co u soli słychać ? A co z dziewczyną syna - coś już sie szykuje ? Odpowiedz Link Zgłoś