kitek_maly 15.09.09, 22:41 mojego zdrowego rozsądku. :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Nie lubię 15.09.09, 23:39 Źle mi podpowiada. Znaczy chce mnie uchować od 'złego'. ;) Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Nie lubię 15.09.09, 22:52 Cześć Kitku.Ja lubiem, zwłaszcza kurzą, z cebulkoom;).A moja córcia ni doo doo, żadnej.Trzym się. Acha i Twój rozsądek też lubiem:) A dlaczego tak mało piszesz? Wszyscy nakręcacze forum poznikali, znudziło im się, urlopy, mają ciekawsze zajęcia i forum umiera.Do boju dziatki, bo pustki:) Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Nie lubię 15.09.09, 22:55 aaa, wydało się:), bo nie zauważyłam że moje dziecię się zalogowało:) Ja to nie ja, tylko właśnie moja latorośl. A ja to chyba domyślicie się?;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie lubię 15.09.09, 23:41 A ja Cię poznałam. Po tym, że napisałaś o córci. :P I nie dziatki a dziadki. :P Odpowiedz Link
wiarusik Re: Nie lubię 15.09.09, 22:53 chcę laptopa chcę pieniążki chcę laptopa chcę pieniążki... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nie lubię 15.09.09, 23:17 kurde , jeszcze w tym tygu zjem wątróbke, dzieki za przypomnienie;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie lubię 15.09.09, 23:44 Prosz. Ale Ty mi w zamian też wymyślasz obiad. :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nie lubię 15.09.09, 23:49 kitek_maly napisała: > > Prosz. Ale Ty mi w zamian też wymyślasz obiad. :P > no to wątróbka właśnie plus cebulka, nie żadne tam rare czy medium do tego żeby było jeszcze ciezej i bardziej kalorycznie mieszamy to kiszoną kapuchą, na patelni wszystko razem zeby ładnie sie zeszło smakowo i kolorystycznie hyh reasumujac dla takich dań warto ż(r)yć;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie lubię 15.09.09, 23:52 Ale czy ja się niejasno wyraziłam? :P Nie lubię wątróbki. :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nie lubię 15.09.09, 23:55 kitek_maly napisała: > > Ale czy ja się niejasno wyraziłam? :P Nie lubię wątróbki. :P > i to jest zagadkowe w tym wszystkim;) to wyjjesz (hmm ojczyzna polszczyzna) kapuche i cebulke - saaamo zdrowie:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nie lubię 16.09.09, 00:08 kitek_maly napisała: > > Eeee to sama sobie coś wymyślę. :P > pizza na telefon??;) Odpowiedz Link
pawel1940 Re: Nie lubię 15.09.09, 23:26 A ja wczesnego wstawania, co robie tylko ze zdrowego rozsadku. A wiec tez go nie lubie. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie lubię 15.09.09, 23:43 Oooooo, czeeeeeeść Pawełku. :] Wczesne wstawanie w tym wątku nie pasuje, bo ja go nie nie lubię a nienawidzę serdecznie. Nie ręczę za siebie, jak spotkam osobę, która to wymyśliła. ;) Codziennie rano nachodzą mnie myśli, żeby zadzwonić do szefowej i powiedzieć, że jestem chora. :P Odpowiedz Link
ksiezna.de.rivendell Re: Nie lubię 15.09.09, 23:31 A ja nie lubię tego, że właśnie kompletnie nie posiadam i mechanizmów obronnych i instynktu samozachowawczego, w tym zdrowego rozsądku i zdolności logicznego myślenia. Jak dziecko mojej kuzynki, które na basenie włazi do tego najgłębszego, dopiero ucząc się pływać, bo "to takie fajne". Odpowiedz Link
stedo Re: Nie lubię 15.09.09, 23:41 Ambitne jest.Od razu na głęboką wodę. P.S. Już jestem, jako ja;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie lubię 15.09.09, 23:45 E no, trochę chyba posiadasz, skoro już dożyłaś swych wieków. ;) Odpowiedz Link
ksiezna.de.rivendell Re: Nie lubię 15.09.09, 23:51 Po prostu mam dobrego Anioła Stróża :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nie lubię 16.09.09, 01:19 jej, Lisska, jak się ciebie teraz dziwnie czyta... Odpowiedz Link
ksiezna.de.rivendell Re: Nie lubię 16.09.09, 22:54 gapuchna napisała: > jej, Lisska, jak się ciebie teraz dziwnie czyta... A dlaczemu? :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nie lubię 17.09.09, 23:09 No ta cała księżna jakas tam.... - nie umiem nawet wymówić! a co dopiero pisać :) Odpowiedz Link
karka831 Re: Nie lubię 16.09.09, 09:21 > mojego zdrowego rozsądku. :P Lepiej go mieć za dużo niż w ogóle. Wątróbkę lubię. Zresztą kiedyś w jakimś wątku (chyba moim, a jak) rozmawialiśmy m.in o wątróbce. A ja nie lubię być sama w domu. Towarzyszy mi wtedy jakiś irracjonalny strach. Rozglądam się, nasłuchuję, zapalam światła. Schiza. I nie przepadam za dżemami wszelkimi. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Nie lubię 17.09.09, 10:58 Heh, też tak mam. Jak jestem sama to wszystkie światła pozapalane :) Odpowiedz Link