qw994 24.09.09, 19:47 Dzisiaj biegłam do pracy, żeby się rozgrzać. Genialny sposób :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asqe Re: Zima nadchodzi! 24.09.09, 20:01 a mnie dzisiaj rano strasznie przewialo o przemrozilo na rowerze i doszlam do wniosku, ze czas na rekawiczki i nauszniki juz chyba:) Odpowiedz Link
asqe Re: Zima nadchodzi! 24.09.09, 20:15 ha, u mnie cieplo w ciagu dnia, nawet bym powiedziala goraco i slonecznie, ale rano normalnie mroz. nie lubie tak. a gdzie to jest Ciebie, ze taka pelnia lata? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Zima nadchodzi! 24.09.09, 20:28 Weź, już nadejszła :/ Już wyczekuję kiedy ogrzewanie włączą bo marznę . A jak wstaję o 5:30 to zamarzam, a ciemność za oknem jeszcze potęguje wrażenie pod tytułem "NATYCHMIAST CHCĘ SPOWROTEM POD KOŁDRĘ, NIE IDĘ NIGDZIE!" Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zima nadchodzi! 24.09.09, 20:34 Też to mam. Co prawda u mnie nie jest zimno i ciemno, bo wstaję po 7, ale pod kołdrą cieplej. :) I już się boję tego, że z dnia na dzień coraz później będzie się robiło jasno. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zima nadchodzi! 24.09.09, 20:39 A co, chciałaś powiedzieć, że już niedługo wiosna? :P Odpowiedz Link
elderlane Re: Zima nadchodzi! 24.09.09, 21:40 no niedługo.po zimie. zimą bardziej odczuwam różnicę między posiadaniem wanny a prysznica.mam to drugie.i wnerwia mnie to, że jak przemarznę szwędając się gdzieś tam po mieście, to potem nie mogę wskoczyć do wanny z książką! Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Zima nadchodzi! 24.09.09, 22:00 Ja mam wannę.I jakieś winko na rozgrzanie się też się znajdzie :) Odpowiedz Link
karka831 Re: Zima nadchodzi! 25.09.09, 12:26 Zima? Jaka zima! :) U mnie słońce i 20 stopni. I mogłoby tak pozostać, bo nie mam funduszy na czapkę, szalik, rękawiczki, nową kurtkę i nowe kozaki. ;> Odpowiedz Link