hsirk 03.11.09, 23:32 zajebiste zdjecie. gdzie cie mozna poznac ? :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: pauli 03.11.09, 23:47 zrób se tiszera z nadrukiem, moze to jakos ułatwi spotkanie:) ale faktycznie spoko teraz czekamy na Puszka żeby powiedział że brakuje dalszej czesci sylwetki i ubranie jest zbędne :] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pauli 03.11.09, 23:53 hsirk napisał: > pewnie zrobie. ale rzeczywiscie czegos brakuje... :) głowa powinna być blizej górnej krawedzi foty :) Odpowiedz Link
hsirk Re: pauli 03.11.09, 23:58 i wszystko w mniejszej skali. czytasz w mych myslach... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pauli 04.11.09, 00:03 hsirk napisał: > i wszystko w mniejszej skali. czytasz w mych myslach... skale bym zostawił, no w sumie tez zalezy hyhy w kazdym razie nie wiedziałem ze mozna tak wielkie foty wmontowywac do wizytówki Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: pauli 03.11.09, 23:58 Bo ubranie jest zbędne, to tak jakbyś miał cały czas mgłę przed oczami i próbował mecz oglądać :) Odpowiedz Link
hsirk Re: pauli 04.11.09, 00:01 ale ja nie meczu ogladac. moja mgla jest ok. jakos sobie z nia radze. :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pauli 04.11.09, 00:01 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Bo ubranie jest zbędne, to tak jakbyś miał cały czas mgłę przed oczami i > próbował mecz oglądać :) ale z tej foty trudno wywnioskowac czy ubranie jest czy nie ma moze nawet nie byc, czekamy na dalsza czesc aktu :] Odpowiedz Link
wiarusik Re: pauli 04.11.09, 00:03 zrobiłbym coś z tym podbródkiem.może hirurg plastyk? Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pauli 04.11.09, 07:59 Krish, ale trzeźwy jesteś?:D Chociaż dzięki, oczywiście;) Pauli -- "Cogito ergo sum -> myślę, więc sumuję" [T.P.] Odpowiedz Link
hsirk Re: pauli 04.11.09, 09:00 1. trzezwy bylem 2. "ale dzieki oczywiscie"... brrrr. tak jakbys napisala spierdalaj ze milym zawodowym usmiechem. 3. nie odpowiedzialas na pytanie. coz... :D Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pauli 04.11.09, 22:13 > 2. "ale dzieki oczywiscie"... brrrr. tak jakbys napisala spierdalaj > ze milym zawodowym usmiechem. :D Po godzinach pracy nie używam zawodowego uśmiechu, mogę bezkarnie napisać spierdalaj, jeśli chcę:P > 3. nie odpowiedzialas na pytanie. coz... :D To o dalszą cześć zdjęcia? O ile pamiętam odzież nie była tak całkowicie kompletna;) Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
hsirk Re: pauli 04.11.09, 23:21 > To o dalszą cześć zdjęcia? > O ile pamiętam odzież nie była tak całkowicie kompletna;) > nie, nie nato. ale ok. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pauli 04.11.09, 23:53 Na to wcześniej to chyba kiedyś już Ci przekazałam odpowiedź;) Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
kitek_maly Re: pauli 04.11.09, 09:36 Pauli swego czasu miała jeszcze inne zdjęcia dostępne i już wtedy stwierdziłam, że się w niej zakochałam. :P Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pauli 04.11.09, 22:14 Oktan, gdzie ty tę z kubkiem widziałeś?:> Tu była inna w wizytówce przecież! Funny, thx:):) Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pauli 04.11.09, 22:25 O, właśnie, wiedziałam, że czegoś mi tu brakuje:) Pauli -- "Cogito ergo sum -> myślę, więc sumuję" [T.P.] Odpowiedz Link
baba_krk Re: pauli 04.11.09, 22:28 Kurde, ile kobiety potrafią mieć twarzy :D Jak się tak napatrzyłam na to stare zdjęcie Pauli, to na nowym jej zupełnie nie poznaję :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: pauli 04.11.09, 23:43 Ta zapaść szkolnictwa wyższego to jednak prawda. :( Wydawałoby się, że po studiach dziewczyna, to powinna wiedzieć takie rzeczy. A tu nic. :/ To, o czym piszesz, takie przedstawienie głowy nazywa się profil. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: pauli 04.11.09, 23:45 Zboku jak Ci zara(z) lutnę to poznasz, które pół dnia dłuższe :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: pauli 05.11.09, 10:30 I jeszcze do tego maniery wprost z Bieżanowa. Niech już wreszcie ta zaraza skończy te robote dla Zary i znów zacznie po bożemu o 10 wstawać. Bo całkiem nie do życia się zrobiła! :D Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pauli 04.11.09, 22:38 Oj baba, to się nie nazywa "mieć wiele twarzy", to się nazywa "photoshop":D Pauli -- "Cogito ergo sum -> myślę, więc sumuję" [T.P.] Odpowiedz Link
baba_krk Re: pauli 04.11.09, 22:54 Och, nie musisz tak od razu zdradzać wszystkich naszych babskich sekretów ;))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: pauli 04.11.09, 23:12 No proszę, a za moich czasów to nazywało się high key. :) Odpowiedz Link