cookie_monsterzyca Re: Parnassus 12.01.10, 16:11 Bo ja się właśnie zastanawiam. Bo ciągnie mnie na to, no bo Terry Gilliam, no bo Heath, no bo Dżony :D Ale z kolei też z ciekawości obejrzałabym Avatar co by sprawdzić czy te efekty specjalne są takie och ach. A ten film się chyba nadaje do oglądania tylko w kinie. Albo się szarpnę i na oba pójdę... Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Parnassus 12.01.10, 16:59 Kukciu, o Avatarze opowiem jutro :) będę świeżo po :) a tam ciągnie mnie Johnny Johnny...:) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Parnassus 12.01.10, 16:13 A ja, Ja znam kogoś kto był. Cytując klasyka :) www.youtube.com/watch?v=3K2StVcV1Yo#t=1m24s Odpowiedz Link
drzejms-buond g.r.a.f.z.e.r.o 12.01.10, 16:42 jak się robi linkowanie youtubów od chcianego momentu? Odpowiedz Link
i.nes Re: g.r.a.f.z.e.r.o 12.01.10, 17:12 No przeca widać :) Na końcu właściwego linku wpisujesz "#t=" i jakąś wartość np. "1m24s" Odpowiedz Link
sootball Re: g.r.a.f.z.e.r.o 12.01.10, 17:20 ha, też byłam ciekawa. Zauważyłam, że na końcu linka jest 1m24s, porównałam link Grafa z url podanym na stronie youtube do kopiowania całego filmiku, wychodzi na to, że żeby sie zaczynał od 1 minuty 24 sek wystarczy do skopiowanego tekstu linka dodać #t=1m24s Przetestowałam na innym filmie z innym czasem - działa :) Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: g.r.a.f.z.e.r.o 13.01.10, 13:18 sootball napisała: > Przetestowałam na innym filmie z innym czasem - działa :) fakstrycznie! działa. dzięki! a zazdrosciłem tej umiejętności innym gdzies tak od roku... Odpowiedz Link
sundry Re: Parnassus 12.01.10, 19:12 Mój chłopak był i powiedział, że by mi się nie podobało, bo chaotyczne. A koleżanka, co się na Deppa nakręcała była zawiedziona, bo był na ekranie 5 minut. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Parnassus 12.01.10, 19:23 A mi nie przeszkadza, że chaotycznie, to ok. Ale ja Heatha też uwielbiam, to 5 minut Dżony, parę minut więcej Heath i będzie dobrze :) Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: Parnassus 12.01.10, 21:33 Jakieś takie niedokończone.... Fabuła kiepska, ale Dżony OK. Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Parnassus 15.01.10, 13:58 Byłam wczoraj i jestem zawiedziona. Niespójne, właściwie nie wiadomo, o co chodzi, zagadnienia wyobraźni i onirii, czyli chyba główny atut produkcji można było zrobić "mocniej". Heath jest dużo dłużej niż Depp, jeśli ktoś jest fanem. Moim zdaniem największy + to aktorka grająca Valentinę. Śliczna! ;) Aż byłam zazdrosna, siedząc obok faceta. Odpowiedz Link