19.04.10, 21:00
Dostałam przedwczoraj 10 pkt karnych i pincet złotych mandatu. Pod tą pieprzoną wioską olimpijską zwaną potocznie Radomiem. Niech szlag trafi tych polucjantów, szlaki niech lepiej zostawią dla mnie.
Jak tak dalej pójdzie, to do stolnicy wrócę bez prawka. :D

I wiadomośc dla oktana - ratuj, uszy zatkały mje się dzisiaj ponad 200 razy...Na ostatnie ok. 60 zabrakło mi śliny.

A. Widzieliście kiedyś niebieski mocz? :-)))))
Obserwuj wątek
    • zloty.strzal Re: Debiut. 19.04.10, 23:05
      > A. Widzieliście kiedyś niebieski mocz? :-)))))

Leki na nery bierzesz?
      • thank_you Re: Debiut. 19.04.10, 23:19
        Taaaak. Ale pierwszy raz spotkałam się z takimi, po których lula się w kolorze blue. :-)
        • zloty.strzal Re: Debiut. 19.04.10, 23:22
          Eeee, to ja znaju. To nawet w jakimś filmie taka scena była jak na śniegu lali
          na kolorowo.
          • thank_you Re: Debiut. 19.04.10, 23:34
            GINJAL

Działanie:

(...)Zmniejsza objętość gruczołu krokowego.

Ke k...?
            • cookie_monsterzyca Re: Debiut. 20.04.10, 06:00
              Znam ten lek, przepiękny niebieski lekko wpadający turkusowy. Cholernie ciężko zmyć to z deski kiblowej :/
              To tak z doświadczeń hotelowych :P
              • thank_you Re: Debiut. 20.04.10, 10:12
                Nie no, aż tak nie piję, żeby nie trafiac. :D
          • thank_you Re: Debiut. 19.04.10, 23:35
            Normalnie tęczę można trzasnąc. :D

Nie słyszałam o tym leku, ciekawe czy działa. Szkoda tylko, że koniki morskie muszę wpierdalac. :-)
    • niski.oktan Re: Debiut. 21.04.10, 12:18
      A co tam, dzieweczko - stówką przez zabudowany w porze dziennej się pocinało?
      Że co, że jeszcze wczoraj tam nic nie było? klik :D

> I wiadomośc dla oktana - ratuj, uszy zatkały mje się dzisiaj ponad 200 razy...N
      > a ostatnie ok. 60 zabrakło mi śliny.

Co oktana, co oktana? oktan zrobił swoje, teraz to już niech się Ajewski martwi! :D

> A. Widzieliście kiedyś niebieski mocz? :-)))))

Słyszeliście o takim moczu, ale nie po tym , co u ciebie - w czasach słusznie minionych znajomi pakerzy testowali na własnych sobie koks dla zwierząt. Wśród efektów ubocznych była też rainbow power. :D
      • thank_you Re: Debiut. 21.04.10, 15:53
        Jaki on zabudowany był...ten teren, znaczy się. Spod świateł startowałam i gdyby pasażer nie krzyknął - policja, to bym się nawet nie zatrzymała do kontroli. 113 miałam. Jeszcze kolejne 10 pkt i może czajnik wygram? :D

Ajewski będzie się martwił jak wrócę. A póki co jesteś TY i musisz mi pomóc! Chyba nie chcesz, żeby moja ostatnia błona poszła wpizdu? :D

To ja już się nie dziwię, czemu te poprzednie pokolenie jakieś takie wykolejone. :D
        • thank_you Re: Debiut. 21.04.10, 16:12
          Łoktanu - tak na marginesie - atakuję moje nerki ze wszystkich stron. Piję wodę Jana i Dżozefa, wcinam koniki morskie, piję tak w ogóle, chodzę w pasie neoprenowym i body i będę, k..., nurkowac. Będę. :D
          • thank_you Re: Debiut. 21.04.10, 16:13
            Tylko do basenu najszczac strach. :DDD
            • niski.oktan Re: Debiut. 22.04.10, 13:54
              No ładnie, 16:13 i już swiszczyt. :D

A o treść basenu się nie martw - i bez twojej wlewki, za sprawą współpływających, będzie w nim dość ludzkiego materiału genetycznego. :cool:
              Naskórek, te sprawy, zresztą sama dobrze wiesz, co ci bede tłumaczył... :D
              • thank_you Re: Debiut. 23.04.10, 11:36
                Twarda jestem jak Roman Bratny i wmawiam sobie, że mnie to nie brzydzi. Mam zamiar podejśc na takim samym luzaku do sałaty. Medytuję codziennie. :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka