g.r.a.f.z.e.r.o 24.09.10, 18:45 Chodźcie PIĆ!! O! to tyle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Weekend jest. 24.09.10, 19:27 Rozważałem taką opcję, ale nie wiedzieć czemu czuję się znużony alkoholem :) Odpowiedz Link
z-malej-litery Re: Weekend jest. 25.09.10, 00:48 Nadal grywasz nocami w nogę, Lupus? - a zresztą nie pamiętam? noga? kosz? siatkówka? :) Odpowiedz Link
sundry Re: Weekend jest. 25.09.10, 20:13 Ja już nie piję, mam kaca jak stąd do Pekinu:/i Doła jak chuj:/ Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Weekend jest. 26.09.10, 17:23 Ja to właśnie mam finisz weekendu, ale zastanawiam się czy po piwo do sklepu jeszcze nie skoczyć. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Weekend jest. 26.09.10, 17:29 ostatnie dwie noce pijackie, a jakże ;] Poszukiwania męża in progress, kolejne pedeki zdobyte, randki umówione, kac na stabilnym umiarkowanym poziomie. Zmarnowany koncert The Billa. Pijackie smsy do górala. Piłaś-nie pisz. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Weekend jest. 26.09.10, 17:41 > Pijackie smsy do górala. > Piłaś-nie pisz. Miło wiedzieć że kobietom też się zdarza. Tylko czemu ja takich nie dostaję? :( O, a na The billa bym poszedł. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Weekend jest. 26.09.10, 17:47 Kurde, ja nawet koszulkę miałam (bo mają taką fajną słodko-fioletową). Ale byłam z towarzystwem, którego w ogóle koncrt nie bawił ;) To i ja bawiłam się średnio... a z smsami to katastrofa, ja przecież gościa od roku nie widziałam. Zresztą ostatecznie nie przyjechał ostatnio i czekamy nadal aż mu się trafi parę wolnych dni z rzędu :( Albo aż wynajdzie teleport. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Weekend jest. 26.09.10, 17:49 > a z smsami to katastrofa, ja przecież gościa od roku nie widziałam. Zresztą ost > atecznie nie przyjechał ostatnio i czekamy nadal aż mu się trafi parę wolnych d > ni z rzędu :( Albo aż wynajdzie teleport. Ojtam ojtam. Obiekt fizycznie niedostępny jest najlepszy do tego typu wybryków jak pijackie sms'y. Ewentualny wstyd - mniej prawdopodobny :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Weekend jest. 26.09.10, 17:52 nie no, wiadomo :) gorzej jakbym bliskiemu kumplowi wysłała :) Odpowiedz Link