thank_you 29.09.10, 01:42 Enjoy! Takim tekstem przywitali na granicy Afgańsko - Tadżykistańskiech moich znajomych. A dokładniej to brzmiało: Enjoy your life. ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-live Re: Zęby w dupie. 29.09.10, 03:18 Omójboże, gdzieś ty to wytrzasnęła. Facet nawet w wikipedii jest a ja o nim pierwsze słyszę. Odpowiedz Link
redundant Re: Zęby w dupie. 29.09.10, 11:44 On kiedyś był znany jako Jerzy Bożyk, dopiero na stare lata stał się Jurkiem. Może dlatego go nie kojarzysz... :P Ach, ta dzisiejsza młodzież... :> Odpowiedz Link
thank_you Re: Zęby w dupie. 29.09.10, 12:08 A ja nie powinnam pic: "Jedna z trzech części Triady". No kto by pomyślał, że z trzech. :D No i ten pierwszy post. Geniusz. :D Odpowiedz Link
redundant Re: Zęby w dupie. 29.09.10, 13:24 > A ja nie powinnam pic Chociaż raz powiedz coś, czego bym nie wiedział... :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Zęby w dupie. 29.09.10, 12:09 thank_you napisała: > Kapitalny, nie? :-) > dla mnie nie nie uczy nie bawi nie wychowuje ;] Odpowiedz Link
berta-live Re: Zęby w dupie. 29.09.10, 14:05 > > Kapitalny, nie? :-) > > > > dla mnie nie > nie uczy > nie bawi > nie wychowuje Bo ty za młody jeszcze jesteś, żeby takich piosenek słuchać. :] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Zęby w dupie. 30.09.10, 13:50 berta-live napisała: > > > Kapitalny, nie? :-) > > > > > > > dla mnie nie > > nie uczy > > nie bawi > > nie wychowuje > > Bo ty za młody jeszcze jesteś, żeby takich piosenek słuchać. :] OK, kupiłem Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Zęby w dupie. 30.09.10, 13:50 thank_you napisała: > > nie uczy > > No tutaj to przegiąłeś! :D > mowisz? jakos mi sie nie wydaje, a nie chce mi sie słuchac po raz 2 zeby sie upewnic ;] Odpowiedz Link