sru_karka 17.03.11, 11:44 Zawsze pamiętam o tym dniu, z racji tego, że połowa mojej rodziny mieszka w Irlandii ;) Ależ tam jest biba! :) A u mnie namiastka - wieczorny koncert w klubie bluesowym i pewno jakieś symboliczne piwko ;) Świętujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: A dzisiaj... 17.03.11, 12:33 Chciałbym, ale ostatnio sobie postanowiłem mniej pić i więcej ćwiczyć. Po za tym, trudno jest dobrego stouta znaleźć Odpowiedz Link
sru_karka Re: A dzisiaj... 17.03.11, 12:44 > Chciałbym, ale ostatnio sobie postanowiłem mniej pić i więcej ćwiczyć. U mnie podobnie + bardziej zdrowo się odżywiać :) Jezu jacy my tutaj wszyscy jesteśmy fajni. Normalnie tylko brać przykład :P Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: A dzisiaj... 17.03.11, 20:00 A grzeszny naród czyta i odkłada zawstydzony te wszystkie lazanie z sosem i warstwą pięknie zrumienionego sera na wierzchu... :D P.S. No to się załatwiłam: ślinka mi leci jak psu Pawłowa na widok lampki :( Odpowiedz Link
gupia_rzona Re: A dzisiaj... 17.03.11, 16:27 ja tam mam dziś pierwszy dzień odwyku. Boże jak ja cierpię Odpowiedz Link
izabellaz1 Oszzzzywiździe! 17.03.11, 21:06 Tylko u nas to taki Polski Patryk...piwo i wooda :D Odpowiedz Link