forumowicz_pospolity 20.06.11, 22:14 100 proc subiektywnie Menatwork Tpau Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: A odtwórca obleci? 20.06.11, 22:32 redundant napisał: > www.youtube.com/watch?v=weMrzt6W8V8 > może może znany hit, zaraz przyleci Puszek i powie że jest tu dobry beat :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: twórcy jednego hitu 20.06.11, 22:23 forumowicz_pospolity napisał: > 100 proc subiektywnie > Menatwork Zawsze mnie rozwala ten teledysk :) I nigdy się nie dowiem, o czym tak właściwie jest ta piosenka i dlaczego ma uciekać :/ Odpowiedz Link
redundant Skończyłosie babci sranie :P 20.06.11, 22:58 Pora na naprawdę mocny stuff :> radek78.wrzuta.pl/film/0EM4uJdOHCs/ Odpowiedz Link
redundant A wogle... 20.06.11, 23:52 ... to wykryłem źródło inspiracji, które niechybnie legło u podwalin powstania powyższego stuffu. :cool: Oto i onoż: www.youtube.com/watch?v=Osuodidy6eA Odpowiedz Link
wilowka Re: Skończyłosie babci sranie :P 20.06.11, 23:58 ależ ja uwielbiam ten kawałek :D -- Odpowiedz Link
wilowka Re: Skończyłosie babci sranie :P 21.06.11, 00:00 Oczywiście k... pragnęłam k.... się podpiąć pod wpis z linkiem radka wrzuty ale kkk.... coś mi przeszkodziło....kk... (wypikałam się sama) Odpowiedz Link
redundant Re: Skończyłosie babci sranie :P 21.06.11, 00:08 Ejże... :> Z trudem mi to przechodzi przez gardło i jeno półgębkię wypyszczę, ale... tym razę to dobrze podpięłaś. :P Poszło pod radka, zasadniczo. Mój drugi też jest pod radkiem, ale że był pod nimże pierwszy chronologicznię, to jest wyżej. A twój w tym samym pionie, co mój drugi. Znaczy się, po bożemu. :cool: Odpowiedz Link
wilowka Re: Skończyłosie babci sranie :P 21.06.11, 00:19 Uffff od razu inaczej na to spojrzałam :D Odpowiedz Link
redundant Re: Skończyłosie babci sranie :P 21.06.11, 01:24 Na własny tytuł (nie, nie "magazynier" :P) wystarczyło spojrzeć, pani derechtor. :P Jeden jedyny post - mój z radkiem - miał podonczas tytuł "Skończyłosie ...". Mój wpis poniżej był już zatytułowany inaczej. Znakię tegoż, skoro automat nadał twemu pierwszemu tytuł "Re: Skończyłosie ...", to jakżeż mógłże ten twój być źle podpiętym??? :> Odpowiedz Link