Dodaj do ulubionych

Długi weekend...

23.06.11, 10:01
Dupa a nie weekend. Dzisiaj wolne, ale co mi z tego jak pogoda pozostawia wiele do życzenia, wszystko pozamykane a wkurzające procesje plączą się po całym mieście. Ok - wyspałam się, tyle dobrego ;) Niestety jutro robotka wzywa ;/

A jak tam u Was? Co porabiacie w ten superdługi łikend? :P
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: Długi weekend... 23.06.11, 10:16
      Aktualnie dołuję się próbując powziąć ;) życiowe decyzje, myślę skąd wziąć nowe drzwi, siedzę na forum i jednocześnie zastanawiam się czy gdzieś w okolicy kupię jajka (mam ochotę na gofry) i jakieś owoce (mam ochotę na owoce) :)
      • sru_karka Re: Długi weekend... 23.06.11, 11:08
        A dlaczemu nowe drzwi?
        Zrobiłaś mi smaka na gofry z owocami. Nie chcę nic mówic, ale mam jajka... i owoce mam ;)
        Zapraszam do mnie! Zjemy po goferku czy dwóch (może rzech lub czterech), pójdziemy na procesję, będzie fajnie :))
        • sru_karka Re: Długi weekend... 23.06.11, 11:11
          Ups, już doczyałam dlaczemu nowe drzwi...
    • mi-l-ja Re: Długi weekend... 23.06.11, 11:13
      A ja wstałam o 5:00 jak ostatni świr i też muszę jutro iść do pracy. :-P Na horyzoncie widać na szczęście góry - jak zwykle zresztą, a nie procesje.... zawsze to jakaś pociecha ;).
    • swiete.jeze Re: Długi weekend... 23.06.11, 11:33
      No ja teraz powinnam być w górach albo na kajakach, a długi weekend mam w książkach poprzetykanych pracą w piątek.
    • forumowicz_pospolity Re: Długi weekend... 23.06.11, 22:02
      dziś bajk
      jutro bajk
      sob odpoczynek
      niedziela bajk
    • qw994 Re: Długi weekend... 24.06.11, 07:43
      U mnie wczoraj pogoda była super, ale dzień z innych powodów raczej nieciekawy. A dzisiaj idę do pracy. Tak więc u mnie też dupa, a nie weekend.
    • 8n Re: Długi weekend... 24.06.11, 11:29
      pozdrowienia z pracy :(
      • swiete.jeze Re: Długi weekend... 24.06.11, 12:08
        Ode mnie też. Ale mega cicho i pusto jest.
        • swiete.jeze Re: Długi weekend... 24.06.11, 16:01
          No i super. Leje deszcz, ja jestem w sandałach i bez parasolki. Chyba tu zostanę dopóki nie przestanie i błoto nie wyschnie.
          • swiete.jeze Re: Długi weekend... 24.06.11, 16:26
            Ha! Po deszczu:]
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Długi weekend... 24.06.11, 11:55
      A u nas w stolicy pogoda była znakomita, procesji żadnej nie widziałem, więc był sukces :)
    • sru_karka Re: Długi weekend... 24.06.11, 12:51
      Kurcze, myślałam, że z racji "czerwcówki", w pracy będzie cicho i spokojnie a okazało się, że nie licząc kilku wyjątków - wszyscy są na posterunku i ostro działają :) Może i dobrze, że jest tyle do zrobienia, bo przynajmniej czas szybciej leci i człowiek nie myśli, o tym, że mógłby być teraz z przyjaciółmi nad jeziorem...
      No cóż, zjadłam banana, podzieliłam się z wami krótką refleksją i zmykam - siła wyższa ;) Życzę udanego weekendu kochane pracusie i nie-pracusie :)
    • jolantakw Re: Długi weekend... 27.06.11, 11:04
      było minęło..... a teraz czekam na następny dłuuuuugi weekend.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka