Dodaj do ulubionych

Paniom i Panom domu - polecam

24.07.11, 15:12
Mydełko do odplamiania
https://www.goldmax.pl/images/thumbnails/dr_beckmann_mydelko_odplamiajace.jpg.thumb_150x106.jpg

O takie, kosztuje toto koło 5,50 zł w Realu nabyłam.

Ostatnie posłużyło mi chyba 5/6 lat :D (ale fakt, oszczędzałam) Radzi sobie z plamami różnego autoramentu, takimi domowymi - kotlety, śliwki, czekulada, świeża farba do ścian.
No czary po prostu :)

P.S. Zdaję sobie sprawę, że przy niedzieli powinnam raczej polecać kazanie w pobliskiej świątyni, ale chwilowo przedłożyłam czystość ciała (i odzienia) nad czystość duszy - czego i Wam życzę!:P
Tymczasem idę po piwo - będzie kurczak na butelce.
Obserwuj wątek
    • conena Re: Paniom i Panom domu - polecam 25.07.11, 10:40
      podobne mydełko jest w rossmanie, też polecam. znakomicie usuwa niemowlęce kupska, soki, marchewy i inne.
    • sru_karka Re: Paniom i Panom domu - polecam 26.07.11, 09:22
      Oo, nawet nie wiedziałam o istnieniu takiego cuda. Dzięki za cynk, na pewno zakupię ;)

Jak Ci wyszedł kurak? ;)
      • wilowka Re: Paniom i Panom domu - polecam 26.07.11, 09:52
        A tak :)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sh/gh/mjr1/1UYhj2Ud4LNAZqv5TB.jpg

Był pyszny, a z reszty piwa po odparowaniu i zamiodowaniu oraz doprawieniu zrobiłam sos.

Mydełko naprawdę fajne, Vanisha trzeba wlać pół butelki, a to z takimi normalnymi plamami świetnie sobie radzi.
        • sru_karka Re: Paniom i Panom domu - polecam 26.07.11, 12:11
          Piękny! Jaki okazały :)))
          Ja też robiłam kiedyś, chyba czas na powtórkę.

Btw. A może być poleciła coś fajnego, kulinarnego, bo mnie się ostatnio pomysły kończą, a poza tym mam ochotę na coś czego jeszcze nigdy nie robiłam ;) Tylko żeby w miarę proste było i mięsne raczej :D
          • thank_you Re: Paniom i Panom domu - polecam 26.07.11, 21:19
            A na Galerię Potraw wchodzi?
        • thank_you Re: Paniom i Panom domu - polecam 26.07.11, 21:20
          No, dzięki Wilowka. :D
          • wilowka Re: Paniom i Panom domu - polecam 26.07.11, 21:44
            Karka - tak se latam, jak mi coś do głowy przyjdzie - podeślę Ci :)

Thank - na zdrowie ;)) :P
    • berta-death Re: Paniom i Panom domu - polecam 26.07.11, 22:11
      Myślisz, że farbę do włosów zmyje? Nie z włosów oczywiście, tylko z bluzki. Kto by pomyślał, że farba z aplikatorem też może skapnąć.
      • wilowka Re: Paniom i Panom domu - polecam 26.07.11, 22:39
        Przegięłaś ;)

Myślę, ze jednak nie ma takiej rzeczy co farbę zmyje.
        No, ale ja w życiu włosów nie farbowałam, to gwarancji nie daję. Zaryzykuj. Kosztuje 5 złotych a jak byś się na moje podobieństwo ufafluniła jaką kawą, kotletem, czy arbuzem, to se zmyjesz :)
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Paniom i Panom domu - polecam 27.07.11, 11:04
      Niedawno, po przeżyciu 35 lat, nauczyłem się sprzątać, więc może i na odplamianoe przyjdzie czas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka