21.08.11, 15:59
Jak w kiedyś się spotykałam z byłym chłopakiem, to mieliśmy jeden taki rok z całą serią wesel w rodzinach i wśród znajomych i po każdym weselu z nim żałowałam, że nie poszłam sama. Wczoraj w końcu poszłam sama na wesele i zaprawdę powiadam wam, nie była to dobra decyzja.
Fajnie, sporo znajomych, bo to kolega z ogólniaka się hajta, ale powtarzać tego nie będę. To tak do zapamiętania na przyszłość:]
Obserwuj wątek
    • berta-death Re: Wesela 21.08.11, 16:09
      A w czym jest gorsze pójście na wesele samemu niż w towarzystwie jakiejś delikatnie mówiąc mało ciekawej osoby?
      • swiete.jeze Re: Wesela 21.08.11, 16:28
        No drętwo trochę było. Była nas jakaś grupa znajomych i same pary (poza mną i szczęśliwie jednym kumplem). Nawet nie siedzieliśmy razem, tylko byliśmy porozrzucani po kilka osób między innymi gośćmi.

berta-death napisała:

> A w czym jest gorsze pójście na wesele samemu niż w towarzystwie jakiejś delika
        > tnie mówiąc mało ciekawej osoby?

W towarzystwie mało ciekawej to jest faktycznie gorzej, ale mogłam kogoś ciekawego wziąć. Takie luźne moje przemyślenia w niedzielne popołudnie:]
        • wilowka Re: Wesela 21.08.11, 16:32
          A czemu nie wzięłaś?
          • swiete.jeze Re: Wesela 21.08.11, 16:43
            Bo stwierdziłam, że sama ze sobą będę się czuła najlepiej:D Nie no, jakiś taki pomysł miałam słabszy.

Dobra, idę w kimę.
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Wesela 21.08.11, 20:48
      Nigdy nie zrozumiem jak komuś może nie podobać się darmowa wyżerka i napitka :)
      • swiete.jeze Re: Wesela 21.08.11, 21:50
        Darmowa to tak niekoniecznie ona była.
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Wesela 22.08.11, 09:40
          No to fatalnie :)
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Wesela 22.08.11, 16:17
        Bo w kwestii wypicia nie jest istotne ile, ale z kim.
    • berta-death Re: Wesela 22.08.11, 18:17
      > Za miesiąc biorę ślub ale żadnej pompy nie przewiduję.

I nic się nie chwalisz? Żadnego suwaka, żadnego wątku ani żadnego forum z tej okazji nie założyłaś?
    • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 19:31
      Właśnie, stawiasz! ;)
    • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 19:54
      Ekonomicznie nie masz głowy, czy ekonomicznie się zachowujesz w związku z czym - nie stawiasz ?

P.S. Tak się droczę tylko i tak nie mogę ni kropelki.
    • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 20:17
      A byłam Ci ja kiedy zdrowa...? ;)

Takie tam, to i pić nie mogę, ale jakoś dam radę.
    • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 20:27
      A znak zapytania gdzie? ;)

Nieee nie jestem.
      • berta-death Re: Wesela 22.08.11, 20:33
        Bazyl albo Kluska jest a ty nie pijesz im do towarzystwa?
        • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 20:43
          Nie, ale nie zgadujcie dalej, bo to na nic - biorę leki które wśród działań niepożądanych/ubocznych mają: (cytuję za ulotką) Możliwe przypadki patologicznej skłonności do gier hazardowych, zwiększone libido i podwyższona aktywnosć seksualna

Ryzykowałybyście? ;)

Nie wszystko złoto co się świeci,
          Nie każdy chłop z widłami to Posejdon.
          www.kot-malenstwo.blogspot.com małżeński - do czytania
          www.ztworzonka.blogspot.com mój robótkowy
          • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 20:45
            Primo - czy musze dodawać, że kliknęłam na 100% odpowiedz - w poście Berty?

Secundo - dlaczego 3, jakie, skad?, gdzie je będziesz trzymać, jak się będą nazywać, czy pokażesz? :)
    • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 20:31
      No właśnie, skupiłaś się na mało znaczącym fakcie niepicia, a nie zauważyłaś braku suwaczka z zygotą, czy innym pantofelkiem ;))
    • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 20:56
      Jak pod Jej jak u mnie pod Twoim. :/
      A kocurry nie uciekno? W sensie na wolność im się nie będzie chciało? Czy po prostu będziesz je tam gdzie dotąd dokarmiać i one będą tak Twoje i swoje?
    • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 20:59
      No właśnie starałam się jak mogłam, ale nawet w Makao mi nie szło, to się muszę jakoś wspomóc ;)
    • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 21:20
      Zadziałałaś mi na wyobraźnię, nie powiem :D
    • wilowka Re: Wesela 22.08.11, 21:42
      Nie znam się na kartach kompletnie, ale jak się dowiesz, to opowiedz... może mi się kiedy przyda ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka