kkuki 08.12.11, 18:40 Ze zwyklego tim membera na tim lidera czy innego superłajzora, z mile lechczaca, niepowiem, mowa pochwalna i zapowiedzia dlaszego rozwoju " kariery" :) I mam katar. I leb mnie boli bo wiater straszny, jakies srogie te zimy tu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 18:44 > I mam katar. I leb mnie boli bo wiater straszny, jakies srogie te zimy tu. Odwykłaś po prostu :) Odpowiedz Link
kkuki Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 21:02 A dajzesz spokoj, nie chce nawet myslec o przywykaniu od nowa :) Odpowiedz Link
kkuki Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 21:00 A nienajgorzej, dziekuje :D Lubie to miasto, lubie ludzi tutaj, jest fajnie :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 21:02 Jak język? Chyba póki co nie wracasz tutaj, prawda? Odpowiedz Link
kkuki Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 21:20 Jezyk juz zupelnie swobodnie i bez oporow, po pijanemu zwlaszcza, choc nadal zapewne z milionem drobnych gramatycznych baboli. Ale jak tak sobie slucham ludzi ktorzy tu siedza po pare lat, i slucham siebie, i patrze na to jaki postep zrobilam od stycznia zaledwie, to jestem z siebie autentycznie nieskromnie dumna :) Nie wracam zdecydowanie. Odpowiedz Link
berta-death Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 20:52 Kujonica. ;P Bo nie mam pojęcia jaki jest pracowy odpowiednik kujona. Odpowiedz Link
kkuki Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 20:58 Pracoholik czyzby? :D Jako, ze w efekcie to ja w fabryce bardziej mieszkam niz w domu :) Odpowiedz Link
berta-death Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 21:01 A jak tam współlokatorzy się miewają, cały czas ta sama gwardia? No i co z panem but-kolekcjonerem? Odpowiedz Link
kkuki Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 21:11 Wspollokatorzy Ci sami, zasiedzeni, ale niezintegrowani ze mna. Wszyscy zajeci, gdzies tam wpadamy na siebie w kuchni niechcacy czasem, na palcach jednej reki mozna policzyc. W sumie nawet nie chce mi sie tego zmieniac, jakos nie czuje zebysmy sie mogli zaprzyjaznic bardziej. But- kolekcjoner psychol juz dawno oddelegowany zostal do swojego dziwnego swiata. No i Rynienowa miala mala rewolucje zyciowa ostatnio i w sumie wyszlo tak, ze sie tez do stolycy przeniosla i pracuje ze mna. Tzn nie ze mna, bo nie chcialam, ale dla tej samej firmy i w tym samym budynku, czyli zatoczylysmy kolo. Odpowiedz Link
berta-death Re: Lol. Awans dostalam. 08.12.11, 21:27 Znaczy mało brakowało a mówiłaby do ciebie szefowo? Odpowiedz Link
wilowka Re: Lol. Awans dostalam. 09.12.11, 19:07 Słuchajcie lada dzień powstanie sieciówka Kuki Coffe - ciekawe czy zniżki za hasło 69 będą... ;) Odpowiedz Link
swiete.jeze Re: Lol. Awans dostalam. 10.12.11, 17:01 kkuki napisała: > Ze zwyklego tim membera na tim lidera czy innego superłajzora, Superwisior w sensie? Gratulacje:) Ja się dzisiaj zastanawiałam jaką musiałabym stworzyć patologię z konkubentem, żebyśmy dostali mieszkanie jakieś komunalne od miasta. No i w ogóle jakieś zasiłki mogliby też rzucić. Odpowiedz Link
redundant Re: Lol. Awans dostalam. 11.12.11, 21:31 W pierwszej kolejności musicie drobiazgu naprodukować. Im więcej, tym lepiej. Odpowiedz Link
redundant Re: Lol. Awans dostalam. 11.12.11, 21:40 Kóki, tylko się dziewuch za bardzo nie czepiaj. :) Gdyż taki jeden gośció, co jeszcze przed chwilą był najbardziej prawdopodobnym kandydatem na kandydata Republikanów na prezydenta ÓSA, też nie od Harvardu karierę zaczynał, ale od pracy w gastronomii. I też kiedyś dostał pierwszy awans, i od tego się zaczęło. :cool: A że właśnie przestał być tym kandydatem na kandydata, to tylko dlatego, że pięć bab go zaskarżyło za macanki sprzed lat. Tagże wiesz - rączki przy sobie, i będzie gót. :) > ... wiater straszny, jakies srogie te zimy tu. Ómajgod, czrampolin! Ómajgod! :/ Odpowiedz Link
qw994 Re: Lol. Awans dostalam. 12.12.11, 06:42 > A że właśnie przestał być tym kandydatem na kandydata, to tylko dlatego, że pię > ć bab go zaskarżyło za macanki sprzed lat. I całe szczęście, bo koleś oprócz tego był kompletnym idiotą. Odpowiedz Link