khinga 07.08.08, 16:41 ...nie trafiłam tu przez przypadek;) To się rozejrzę;) Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Witam! 07.08.08, 16:43 pani z ogłoszenia ws trolla forumowego??:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Witam! 07.08.08, 16:53 khinga napisała: > Nie zaglądam na tablicę ogłoszeń;) > i bardzo dobrze witamy!:) do obowiązków trolla należy: katalizowanie dyskusji destrukcja zastanych układów prezentacja własnych poglądów odmiennych:) Odpowiedz Link
inspirationlane Re: Witam! 07.08.08, 16:56 forumowicz_pospolity napisał: > prezentacja własnych poglądów odmiennych:) a jak te własne nie są odmienne? to co wtedy? ;)) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Witam! 07.08.08, 16:59 inspirationlane napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > prezentacja własnych poglądów odmiennych:) > > a jak te własne nie są odmienne? to co wtedy? ;)) to wtedy jest towarzystwo wzajemnej adoracji i oznaka że forum chyli sie ku upadkowi;) Odpowiedz Link
khinga Re: Witam! 07.08.08, 16:59 forumowicz_pospolity napisał: > i bardzo dobrze > witamy!:) > do obowiązków trolla należy: > katalizowanie dyskusji > destrukcja zastanych układów > prezentacja własnych poglądów odmiennych:) w jakim celu to zostało napisane?:) Znam zadania trolla:) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Witam! 07.08.08, 17:13 > w jakim celu to zostało napisane?:) > Znam zadania trolla:) Jak to w jakim?! W celu katalizowania dyskusji. Ale Forumowicz chyli się ku upadkowi, więc nie wiem, czy mu się uda sktalizować. Niewykluczone, że jest zajęty (samo)adoracją. ;) Odpowiedz Link
stedo Re: Witam! 07.08.08, 18:09 Taka metamorfoza w związku ze zmianą sytuacji osobistej?:)) Odpowiedz Link
avital84 Re: Witam! 07.08.08, 20:21 O ile pamiętam to raczej nick powstał z przyczyn bardziej pragmatycznych. Bana miałam lub coś takiego. ;) Odpowiedz Link