funny_game 18.08.08, 12:27 mi się zdarzyło przysnąć w pracy. Nic się w robocie nie dzieje, emocje po siatkówce opadły, nie wyspałam się i nic nie kumię... Szczeli mię ktoś, żebym się dziś w końcu jakoś ogarnęła? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Pierwszy raz 18.08.08, 12:29 Nie, bo ja też taka jestem dzisiaj rozpieprzona Odpowiedz Link
lupus76 Re: Pierwszy raz 18.08.08, 12:36 funny_game napisała: > mi się zdarzyło przysnąć w pracy. > Nic się w robocie nie dzieje, emocje po siatkówce opadły, nie wyspałam się i > nic nie kumię... > > Szczeli mię ktoś, żebym się dziś w końcu jakoś ogarnęła? > Zapewne szef Ciem szczeli. A ja podpowiem tylko - spuść długopis pod biurko, ręka w dół w okolice długopisu, głowa najlepiej za monitorem, coby nie było widać. Dobranoc! :D Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Pierwszy raz 18.08.08, 12:44 Nie przejmuj sie.,. ja tak kiedys przez 6 miesiecy mialem.. zero pracy ale obowiazek bycia w biurze.. to jest dopiero mordega... :( Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Pierwszy raz 18.08.08, 12:56 Cho! pomasuj mię po guzie, bo mam na sierodku czoła :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Pierwszy raz 18.08.08, 12:57 Było headbanging nad komodą uprawiać? ;P Budzę się na forum trochę :) Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Pierwszy raz 18.08.08, 12:59 Ale ja się miziałam z maską renówki :DDD a nie machała ja piórami :DDD Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Pierwszy raz 18.08.08, 13:08 No pies mi się zerwał to się za nim puściłam i nie zauważyłam auta :/ Dobrze, że facet nie jechał szybko i miał sprawne hamulce, ale hardocre normalnie jak sto :D ze schodów już spadłam, oparzyłam się wrzątkiem, spaliłam jedzenie... normalanie "final destination 5" :F Odpowiedz Link
funny_game Re: Pierwszy raz 18.08.08, 13:17 Demonka, Ty się chyba w moją P. przeistaczasz, nie chcę Cię martwić. Na wszelki wypadek: uważaj na schody, drzwi balkonowe, klapy od ksero, kartki papieru i bułki... Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Pierwszy raz 18.08.08, 13:29 A P. to Twoja Pipka? :> bułki już były - znaczy piec od bułek... Odpowiedz Link
funny_game Re: Pierwszy raz 18.08.08, 13:35 demonii.larua napisała: > A P. to Twoja Pipka? :> Chciałabyś! :DDD bułki już były - znaczy piec od bułek... A nie, P. się rani w podniebienie bułkami. P. to moja przyjaciółka, która ma imię zaczynające się na literatkę P. Lubi sobie krzywdę robić, choć nie chce się przyznać, że lubi. Ale chyba musi lubić, skoro ciągle coś sobie robi. Niedawno zrobiła sobie dziecko. Tzn. jeszcze ma je w brzuchu :)))))))))) Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Pierwszy raz 18.08.08, 13:39 A to się skrzywdziła :D Popatrz na mię i powiedz Jej, że bardziej niż myśli :F p.s. pewnie że bym chciała!! :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Pierwszy raz 18.08.08, 13:43 Ejże, szczęśliwa jest na maksa i ja razem z Nią. Szkoda, że mamy tak daleko do siebie. Opowiem Jej o Tobie, opowiem, już Ty się nie martw. Ale jako ten dobry przykład mi posłużysz. Co, nieprzyzwyczajona do tej roli? ;) Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Pierwszy raz 18.08.08, 13:50 No ej... wiesz jaką krzywdę miałam na myśli no :D Fajowo, że szczęśliwa :D A Igur znów ma laskę no :F Odpowiedz Link
mini_kks Re: Pierwszy raz 18.08.08, 13:30 <plask!> Nie śpij, Fany, zobacz, jacy seksowni robotnicy pod oknem! Odpowiedz Link