kobietka.parowkozerca.mniam 16.09.08, 20:52 nie lubię avital84 bo ma bardzo dziwne imię... niestety i jest młodsza ode mnie o 2 lata next ->>> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 20:58 tej "młodszości" to bym jej nie wybaczyła! Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:00 Nie lubię KobietyParówkożercy, bo jej folia z berlinek między zębami utkwiła :F Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:02 o nieee folię z berlinek zdejmuję jednym ruchem reki, przed powtórzę - PRZED gotowaniem ! :D a berlinki to najlepsze parówy w mieście Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:03 eee bo nie wiecie z czego się takie parówy kręci... Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:04 najgorsze jest to, że wiemy... :) Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:05 a wracając do tematu za co nie lubisz mnie? bo czuję się dziwnie pominięta Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:06 za to, ze wiesz z czego kręci się parówki i za to jaką szkołę skończyłaś też Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:08 no, tak domniemywam Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:10 jak chcesz to możemy się pokłócić przed fajką jestem to mi może dobrze pójść Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:11 ja jestem na l4 od dwóch dniu umieram z nudów więc też dobrym zawodnikiem będę - uważaj Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:11 ooo co to? (spogląda na jej łydkę) cellulit? Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:14 jak dobrze Cię widzieć, wyglądasz rewelacyjnie... jak na Twój wiek... :> Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:17 ach i ta bluzka... a damskich w lidlu nie było? Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:21 no właśnie miałam o to spytać, gdy mi ją dawałaś tylko dlaczego mężowi kupiłaś damską? a Twoja fryzura? długo jeszcze tak będziesz wyglądać? i nie masz innego życia poza forum 69.5 ?? żal mi Ciebie, na prawdę... Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:25 Zawsze piszesz naprawdę osobno, a pisze się razem kotek. :) Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:27 se też kupię słownik Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:28 łooojeeee powiem więcej jestem zenującą, zgorzkniałą suczą, która nienawidzi wszyskich fajnieszych od niej kobiet aaa, przeciez nie ma ode mnie fajniejszych! Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:30 mi miałaś dowalić, nie sobie Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:31 kórwa, czasami się zapominam hej, a opowiedz jak było z tym wypadkiem? Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:33 z wypadkiem jakoś poszło zapominam powoli topiąc smutki w butelce whisky... i wykorzystuję l4 :) a powoli jak się pisze? razem czy osobno? Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:35 tak myślałam, że nie możesz mieć takiej buzi od urodzenia... to zależy czy po woli czy po pradze Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:37 ja ostatnio na pradze hasam powoli ... fajna ta stolyca, tylko bródno Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:43 przedostatnio byłam w stolicy parówek na wycieczce, na którą nigdy nie będzie Cię stać :P Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:54 nawet na wycieczkę do B-P Cię nie stać myślałam, o wycieczce zagranicznej ale to wychodzi poza Twoją wyobraźnie chyba Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:58 dla mnie Bielsk Podlaski to jak wycieczka za granicę! Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:04 Nie mów, nie mów, niby wiem, ale nie lubię tego wiedzieć, a czasem muszę zjeść parówkę :/ Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:06 bo czasem potrzeba zjedzenia parówki (hot-doga) jest silniejsza od zdrowego rozsądku ! skądś to znam :))) Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:10 A kiedy, kiedy? Nie powiem pierwsza :D Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:06 nic nie gadam, sama jem i mężowi daję tylko dziecku nie daję bo je kocham ;DDD Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:15 złota jak skarb skarby się zakopuje głęboko głęboko Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:22 pożyczasz, bo tak mało zarabiasz?? znajdź sobie lepszą pracę i kup słownik ortograficzny ok? Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:27 Nie dopiepszaj mi, bo jestem spłókana! Ty nieczóła egoistko z Kosiej Wulki :F Odpowiedz Link
liisa.valo Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:22 E, nareszcie mam towarzycho do ćmika :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:36 A ty z tych palących? Nie wiedziałam... Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:44 Ofszem. Piję, palę, w żyłę nie daję. Odpowiedz Link
baba_krk Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:47 A Ty też palisz? To znowu ja nie wiedziałam :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:50 No, palę. Znaczy w sumie popalam, bo ja mam cugi palące i niepalące :) Zdecydowanie bardziej lubię te palące :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:51 Ja nie występuję w wersji niepalącej, never :P Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:55 Mła toże, ale zamierzam to zmienić :/ Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:04 Ja fkrutce. Dupa mi urośnie, więc zero słodyczy, żeby móc pić piwo :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:06 W sumie chciałabym, żeby mi dupa urosła. Może wtedy siedzenie przed kompem nie byłoby takie bolesne :PPP Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:11 :DDD Kompa będę unikać bardziej, bo mi sie kojarzy z wyjściami na balkon na wiadomo co :/ Odpowiedz Link
liisa.valo Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:13 Ja bezwstydnie ćmię przy kompie, chociaż w sumie to nie lubię w domu palić, bo mi wtedy w pokoju śmierdzi. Odpowiedz Link
baba_krk Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:14 Ja kopcę przy kompie i systematycznie wytrzepuję klawiaturę ;)))) Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:16 Nie dzierżę smrodu w domu :/ Nawet na imprach kadzidła palę na balkonie, bo wtedy tyle kopciuchów, że z balkonu wlatuje. No i chyba mniej się jara, jak się w środku siarczystych mrozów trza ubierać i okutywać szalikiem, żeby nakarmić nałoga. Odpowiedz Link
baba_krk Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:43 No ale to wtedy jest taki pół nałóg, a ja to jestem 99% nałogowcem ;/ Odpowiedz Link
liisa.valo Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:57 Ja występuję w wersji niepalącej, gdy spotykam na swej drodze mężczyznę, który twierdzi, że palących kobiet nie lubi. Wtedy twierdzę, że nie palę i nie wyciągam paczki mych Vogue'ów z torebki :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:04 Ja tam wolę na dzień dobry nie ściemniać. Poza tym wiem, że gdybym musiała się powstrzymywać od palenia, to mogłabym być nieznośna :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:08 Ale ja nie ściemniam :) W momencie,w którym z nim rozmawiam przecież nie palę, a i potem nie muszę :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:13 No jeśli nie musisz to fajnie Ci, ja praktycznie zawsze muszę, no może z małym wyjątkiem, wtedy palę po :PPP Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:22 Gratuluję prowokacji. Z ciekawości przejrzałam posty mięsożernego nicka i kurcze ta biała kuchnia i kredyt na mieszkanie coś mi przypominają...hihihihi. ;P A także siedzenie na forach o urządzaniu wnętrz. :) Ładnie, ładnie Parówkożerco. :D Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:24 biała kuchnia i parówki non stop ! zazdrościsz?? Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:27 no to dowaliłaś idę gdzieś indziej. Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:29 przyszła avi, walnęła 3 posty i pozamiatała... a tak dobrze się zapowiadało na na na prawdę ;/ Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:34 ja zacz avi sk0ończ jasne? czy trzeba cie nauczyć czytania postów ze zrozumieniem? hę? Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:38 się głupio pytasz hę? Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:39 Wydaje mi się, że nie jesteś od wydawania rozkazów piękna parówo. :) Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:38 Nie, bo mogę się mylić. :) A jeśli jestem w błędzie to mogło by być krzywdzące. Ale myślę, że ktoś bardzo popularny i lubiany na forum. :) No i oczywiście ktoś kto zna moje imię. Nie wiem w sumie jak dużo jest osób, które znają moje imię, są ode mnie o dwa lata starsze, wzięły kredyt na mieszkanie, mają białą kuchnię, przedłużyły sobie nieco edukacje, interesują się urządzaniem wnętrz i mogą nie lubić za coś mnie i Znowywżyciumuniewyszło. Może z dwie osoby takie są. Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:40 o masakra ale z Ciebie szpieg byłaś w mojej białej kuchni, jak jadłam o północy parówki berlinki oberwane ze skórki? ie złościsz się o marną prowokację hę? bo jak się złościsz, to Ci dopiero dowalę tekstem... Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:43 Nie złoszczę się. Ale Ty się zachowujesz jakbyś się jednak co nieco bała o swoją forumową reputację i o to, że Cię zdemaskuje. Wiesz ta prowokacja co do mnie jest ok. Nawet nie jest śmieszna ani chamska. Ale teksty do Znowużycie... jakie przeczytałam już były nieco słabsze. :) No Twoich tekstów się nie boję. Raczej nie masz polotu parówo. :) Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:50 nie boję się o reputację :) a że komuś w życiu nie wyszło... Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:53 Mam pytanie. Tak często siedzisz na forum, że już wstyd Ci siedzieć pod jednym nickiem? :) Zaawansowana forumowiczka z Ciebie. :) Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:59 No ale żeby podbijać wątek musisz koniecznie gadać sama ze sobą? Napisz coś ciekawego to może inne nicki się dołączą. :) Odpowiedz Link
ursyda Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:00 a mój stary, którego już nie ma też znasz:p Odpowiedz Link
funny_game Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:42 Tym urządzaniem wnętrz mnie zmyliłaś, bo myślałam, że to Wiarusowi się dowcip wyostrzył :D A tak to stawiam na właśnie Znowuwżyciuminiewyszło :P Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:44 Chyba, że ona gada ze sobą, bo ten nick jej ostatnio wrzucał. Nie sądzę. :) Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 21:45 no to pisz, kim jestem stara wiedźmo !! Odpowiedz Link
stedo Re: wątek prowokacyjny 16.09.08, 22:05 Obydwie świetnie wyglądacie, jak na swój wiek. Odpowiedz Link
nekomimimode avi 16.09.08, 22:18 avital84 napisała: > Nie, bo mogę się mylić. :) A jeśli jestem w błędzie to mogło by być krzywdzące > . > Ale myślę, że ktoś bardzo popularny i lubiany na forum. :) > No i oczywiście ktoś kto zna moje imię. > > Nie wiem w sumie jak dużo jest osób, które znają moje imię, są ode mnie o dwa > lata starsze, wzięły kredyt na mieszkanie, mają białą kuchnię, przedłużyły sobi > e > nieco edukacje, interesują się urządzaniem wnętrz i mogą nie lubić za coś mnie > i > Znowywżyciumuniewyszło. Może z dwie osoby takie są. a ty jak zwykle główna bohaterka telenoweli ;P Odpowiedz Link
avital84 Re: avi 16.09.08, 22:20 Pewnie dlatego, że dziś napisałam, że mnie tu nie lubią i ktoś podłapał. ;D Odpowiedz Link
kobietka.parowkozerca.mniam Re: avi 16.09.08, 22:27 idź spać dziwnoimienna dziewuszko z łodzi ! tak, z łodzi! dowaliłem Odpowiedz Link
avital84 Re: avi 16.09.08, 22:28 No przecież mam Łódź w wizytówce. Nie wiem co się tak podniecasz tym, że wiesz skąd jestem. ;D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 00:13 > Nie, bo mogę się mylić. :) A jeśli jestem w błędzie to mogło by być krzywdzące > . > Ale myślę, że ktoś bardzo popularny i lubiany na forum. :) > No i oczywiście ktoś kto zna moje imię. Eeee chyba naprawdę mówisz o mnie. :-| Odpowiedz Link
kitek_maly Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 00:23 > Eeee chyba naprawdę mówisz o mnie. :-| Tzn myślisz, że to ja. A ja byłam w drodze z pracy, kiedy Parówka tu z Wami gadała. A jeśli chodzi o wątek na FK, o którym wspominałaś (o prześciganiu się w osiągnięciach zawodowo - materialnych), to tam właśnie krytykowałam Parówkę pod moim drugim stałym nickiem. Poza tym parówek nie jadam, od kiedy w berlince znalazłam chrząstkę. Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 00:25 Nie znam Twojego drugiego stałego nicka. :) Nigdzie nie napisałam, że to Ty. :) Jest kilka popularnych i lubianych osób na forumie. ;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 00:42 Wiem, że nie znasz, ale dwie osoby stąd go znają. Nie napisałaś, że to ja, ale na 100% tak właśnie myślałaś. Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 01:02 Niekoniecznie. Nie wiem skąd ta pewność. :) Na logikę skoro to osoba, która zna moje imię oznacza to, że z nią korespondowałam. A skoro tak, to znaczy, że mogę coś o niej wiedzieć. Na przykład to, że ma kredyt i białą kuchnię. Skoro jak piszesz, a ja wcale nie twierdzę to nie Ty to oznacza tylko tyle, że jest poza Tobą jeszcze jedna osoba (przynajmniej), z którą korespondowałam i która ma białą kuchnię i kredyt i mi o tym mówiła. :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 01:09 > Niekoniecznie. Nie wiem skąd ta pewność. :) Napisałaś, że takich osób może być 2. A więc dwie czy jedna, to już niewiele zmienia. Napisałam Ci maila. Odpowiedz Link
milleniusz Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 02:39 avital84 napisała: > Niekoniecznie. Nie wiem skąd ta pewność. :) To nie Kitek. Jest 6 poszlak wskazujących na kogoś innego, na podstawie wypowiedzi z pierwszej połowy tego roku, a więc dość odległych i nie wyglądających na obecny prowokacyjny spam. W zasadzie 6 zbieżnych poszlak wyklucza przypadek, ale lepiej jeszcze chwilę odczekać i nie działać pod wpływem impulsu. Może w międzyczasie się znajdą też kolejne dowody. Tak czy inaczej, nikt nie jest tu anonimowy i takie jazdy jak w tym wątku można sobie darować. Naprawdę. Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 09:44 Nie wiem czy termin jazdy jest skierowany do mnie? Ja chyba nie urządzam żadnych jazd. To nie jest nawet żaden obraźliwy wątek tylko chyba próba żartu. No i jak wyszło udana prowokacja jednak. :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 11:48 > Nie wiem czy termin jazdy jest skierowany do mnie? Nieee. Do miłośniczki parówek berlinek, umiejętnie obranych ze skórki, podanych koniecznie z musztardą, nigdy z keczupem. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 11:54 :-)) Tylko troszkę na temat działki pod Warszawą popłynęła. ;-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 11:58 > Tylko troszkę na temat działki pod Warszawą popłynęła. ;-) No już dajmy spokój. Takie zagadki są w sumie na podobnym poziomie co te prowokacje. Ja tylko bym chciał, żeby jak ktoś już puszcza klona, to żeby on fajny był, a nie taki jak parówkowa trolica. ;) Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 12:00 No niestety. To jak z rodziną. Klonów nie wybierasz. ;D Odpowiedz Link
avital84 Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 09:56 Nie uważam, że to Kitek. Wszystko sobie wyjaśniamy mailowo. :) A Parówka...hmmm...no jak to parówka. ;D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 11:42 Ja myślę, że nie ma co ogłaszać kto to jest. Bo ta osoba i tak zmieni nick i będzie trollować pod innym. :-) Zresztą jej 'stałego' nicka pewnie i tak niewiele osób będzie kojarzyć. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 00:05 i kurcze ta biała kuchnia i > kredyt na mieszkanie coś mi przypominają...hihihihi. ;P Avi, ale nie mówisz o mnie, prawda? ;-))) Bo to siem zgadza. Ale w tamtym wątku, w którym Parówa mówiła o białej kuchni nawet siem z nią starłam z tego co pamiętam. Odpowiedz Link
conena Re: wątek prowokacyjny - nuda... 17.09.08, 11:45 najbardziej mnie wkurwia w młodzieży to że już do nich nie należę:D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: wątek prowokacyjny 17.09.08, 12:04 Ok, wiemy już kim jesteś. :-) A mam jeszcze pytanko - czy zzieleniala.z.zazdrosci to też jeden z Twoich nicków? :-) Odpowiedz Link