tora83 21.09.08, 15:12 kurde ... a nie chce wlaczac ogrzewania :) Maciej jakies alternatywy? :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerri Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:13 Kocyk? Albo ciepły facet:P Też obreze za grzejnik robi:P Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:16 nerri napisała: > Kocyk? Zaraz sprobuje :) > > Albo ciepły facet:P Też obreze za grzejnik robi:P Wyszedl rano :) powrotu dzis nie przewiduje :) Odpowiedz Link
nerri Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:19 tora83 napisała: > nerri napisała: > > > Kocyk? > > Zaraz sprobuje :) To dorzuć kubek gorącej czekolady...teoretycznie powinno z kocykiem podobnie do faceta ciepłego zadziałać:P:P > > > > Albo ciepły facet:P Też obreze za grzejnik robi:P > > Wyszedl rano :) powrotu dzis nie przewiduje :) > > Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:20 nerri napisała: > tora83 napisała: > > > nerri napisała: > > > > > Kocyk? > > > > Zaraz sprobuje :) > > To dorzuć kubek gorącej czekolady...teoretycznie powinno z kocykiem > podobnie do faceta ciepłego zadziałać:P:P Mam czekolade, ale nie mam mleka :D A z woda smakuje paskudnie :) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:21 jak to nie wlaczasz ogrzewania, umartwiasz sie, czy co?;) Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:23 dita.von.teese napisała: > jak to nie wlaczasz ogrzewania, umartwiasz sie, czy co?;) O stan portfela sie boje :D bo mam ogrzewanie na prad :) I jak wlacze teraz to co zima bedzie? :D Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:24 hm, to ja nie wiem, ale pare dni temu ogrzewalam sie beherovka Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:25 dita.von.teese napisała: > hm, to ja nie wiem, ale pare dni temu ogrzewalam sie beherovka Skutecznie?:) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:26 tak:) ale mysle nad zakupem termoforu Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:27 dita.von.teese napisała: > tak:) ale mysle nad zakupem termoforu Ooo widzisz ... dobre rozwiazanie. Chyba tez zakupie ... Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:30 Stedo mi kiedys poradzila, i chyba sie skusze, przegladam sobie, i nawet takie pluszowe termofory jak maskotki mozna kupic sklep.ipson.pl/index.php?p167,termofor-pluszak (nie reklamuje nic:) Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:34 dita.von.teese napisała: > Stedo mi kiedys poradzila, i chyba sie skusze, przegladam sobie, i nawet takie > pluszowe termofory jak maskotki mozna kupic > sklep.ipson.pl/index.php?p167,termofor-pluszak > (nie reklamuje nic:) www.allegro.pl/item436378964_termofor_mis_cieplutki_pluszak_maskotka_swietlik.html Albo taki :) (ja tez nie :) ) Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:35 tora83 napisała: > dita.von.teese napisała: > > > Stedo mi kiedys poradzila, i chyba sie skusze, przegladam sobie, i nawet > takie > > pluszowe termofory jak maskotki mozna kupic > > sklep.ipson.pl/index.php?p167,termofor-pluszak > > (nie reklamuje nic:) > > www.allegro.pl/item436378964_termofor_mis_cieplutki_pluszak_maskotka_swietlik.html > Albo taki :) > (ja tez nie :) ) www.allegro.pl/item430849799_termofor_serce_z_nadrukiem_w_pokrowcu_fashy.html Albo taki - w prezencie :D Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:37 :)fajny, a ciekawe o co chodzi z tym swietlikiem co go dolaczaja, ja jestem lasa na rozne takie pierdolki;] Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:37 tzn.ten mis mi sie spodobal Odpowiedz Link
tora83 Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:38 dita.von.teese napisała: > :)fajny, a ciekawe o co chodzi z tym swietlikiem co go dolaczaja, ja jestem las > a > na rozne takie pierdolki;] Mysle, ze to moze jakas taka dioda, zeby go w ciemnosci nie zgubic, a jak sie juz zgubi, to zeby latwiec znalezc :) Odpowiedz Link
nerri Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 15:44 tora83 napisała: > dita.von.teese napisała: > > > Stedo mi kiedys poradzila, i chyba sie skusze, przegladam sobie, i nawet > takie > > pluszowe termofory jak maskotki mozna kupic > > sklep.ipson.pl/index.php?p167,termofor-pluszak > > (nie reklamuje nic:) > > www.allegro.pl/item436378964_termofor_mis_cieplutki_pluszak_maskotka_swietlik.html > Albo taki :) > (ja tez nie :) ) Oooo...jaki słodki:D Chyba sobie po niego skocze bo blisko mam:P Odpowiedz Link
ursyda Re: Ale mam zimno w domu ... 21.09.08, 16:48 tora83 napisała: > Maciej jakies alternatywy? :D Maciej jest dobrą alternatywą:) Odpowiedz Link