ursyda 21.09.08, 16:56 mój nick może rozpiszemy jakiś konkurs na nowy nick dla mię? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:11 ursyda napisała: > dobrz, że nie dodałeś cyfry:P cyfery też ci się nie podobają?? Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:12 nie-e, chcę ładny, nowy(!!!) nick bez cyfry Odpowiedz Link
nuova Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:18 ale skąd pomysł? o to mi chodzi. kazdy ma jakieś skojarzenia z nickami, a ty co miałaś na myśli nazywając siebie "ursyda"? Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:23 urszula to od ursas a ursyda to coś tam z gwiazdami i też od mlodej niedzwiedzicy:D Odpowiedz Link
nuova Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:30 to dobrze, że tobie kojarzy się z gwiazdami, bo mnie, szczerze mówiąc, z czym innym, ale mniejsza o to ;P Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:39 nuova napisała: > to dobrze, że tobie kojarzy się z gwiazdami, bo mnie, szczerze mówiąc, z czym > innym, ale mniejsza o to ;P nie MNIE kojarzy się z gwiazdami, tylko tak jest pfn.pkim.org/?q=pl/ursydy kurde, nuova, ktoś ci dzisiaj coś? czy ty tylko tak do mnie? Odpowiedz Link
nuova Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:40 > kurde, nuova, ktoś ci dzisiaj coś? czy ty tylko tak do mnie? o co ci chodzi? Odpowiedz Link
nuova Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:59 chyba czas zakończyć tę rozmowę, bo do niczego nie dojdziemy. Odpowiedz Link
leptosom Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 20:59 ursyda napisała: > wow > poprzeczka rosnie i co z nią robić? Odpowiedz Link
leptosom Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:04 ursyda napisała: > z poprzeczką? si. przecież jej nie zrzucę Odpowiedz Link
leptosom Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:07 ursyda napisała: > w takim razie ją podnieś zrobię to dla ciebie Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:08 leptosom napisał: > ursyda napisała: > > > w takim razie ją podnieś > > zrobię to dla ciebie spokojnie! bez takich deklaracji! Odpowiedz Link
leptosom Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:11 > spokojnie! bez takich deklaracji! dobra. podporządkowuję się Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:14 leptosom napisał: > > spokojnie! bez takich deklaracji! > > dobra. podporządkowuję się i teraz zrobisz wszystko co ci każę? Odpowiedz Link
leptosom Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:19 ursyda napisała: > leptosom napisał: > > > > spokojnie! bez takich deklaracji! > > > > dobra. podporządkowuję się raz. kozie śmierć > > > i teraz zrobisz wszystko co ci każę? Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:23 leptosom napisał: > ursyda napisała: > > > leptosom napisał: > > > > > > spokojnie! bez takich deklaracji! > > > > > > dobra. podporządkowuję się > > raz. kozie śmierć > > > >to ja pomyśle nad rodzajem śmierci Odpowiedz Link
leptosom Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:30 > > > > > spokojnie! bez takich deklaracji! > > > > > > > > dobra. podporządkowuję się > > > > raz. kozie śmierć > > > > > >to ja pomyśle nad rodzajem śmierci a ja nad ostatnim życzeniem Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:37 leptosom napisał: > > > > > > spokojnie! bez takich deklaracji! > > > > > > > > > > dobra. podporządkowuję się > > > > > > raz. kozie śmierć > > > > > > > >to ja pomyśle nad rodzajem śmierci > > a ja nad ostatnim życzeniem no, możesz: ale nie może ono brzmiec "nie chcę umierać":) Odpowiedz Link
leptosom Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:46 > no, możesz: ale nie może ono brzmiec "nie chcę umierać":) mysle o czymś krótszym, takim na 3, 4 minuty Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:53 leptosom napisał: > > > no, możesz: ale nie może ono brzmiec "nie chcę umierać":) > > mysle o czymś krótszym, takim na 3, 4 minuty załatwione pogadam z Kredką z FK Odpowiedz Link
leptosom Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:56 > > > no, możesz: ale nie może ono brzmiec "nie chcę umierać":) > > > > mysle o czymś krótszym, takim na 3, 4 minuty > > załatwione > pogadam z Kredką z FK odpowiada mi Twoja uczyność Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 22:02 leptosom napisał: > > > > no, możesz: ale nie może ono brzmiec "nie chcę umierać":) > > > > > > mysle o czymś krótszym, takim na 3, 4 minuty > > > > załatwione > > pogadam z Kredką z FK > > odpowiada mi Twoja uczyność to się dogadaliśmy Odpowiedz Link
nuova Re: Nie podoba mi się 22.09.08, 07:42 zawsze powtarzasz -jak echo- ostatnie zdanie swojego rozmówcy ? Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:10 czekaj ty, będziesz ty miała jesennego doła... Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:25 Ursydo... ja MAM jesiennego doła ... Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 17:26 to kara za zgrywanie się z mojego problemu!:P a na jesiennego doła najlepszy jest zakup rudej torebki i takich rękawiczek ja tak zrobiłam:) Odpowiedz Link
wilowka Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 20:26 ładny. Tak mocna bogini mórz :) A serio, to naprawdę ładny. Odpowiedz Link
nekomimimode Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 20:46 mi sie podoba . a raczej kojarzy mi się z władczynią oceanów czy atlantydy :) Odpowiedz Link
nekomimimode Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 20:56 naprawdę myślałam ,ze to imię bogini Odpowiedz Link
nekomimimode Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:06 to po japońsku oznacza bodajże "zakładam kocie uszka" i jest z piosenki z jednego anime :). chciałam neko czyli kot ale był zajęty Odpowiedz Link
ursyda Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:07 po japońsku! to dlatego dam radę go wymówić tylko na trzeźwo!:) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Nie podoba mi się 21.09.08, 21:47 ursyda napisała: > mój nick > może rozpiszemy jakiś konkurs na nowy nick dla mię? A mnie się podoba i nie będę nic wymyślać!:P Odpowiedz Link