nuova 22.09.08, 16:29 A kto z Was - zmotoryzowanych, zrezygnował dzis z samochodu i poszedł pieszo lub innym środkiem lokomocji [niż samochód] ? :) hę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Ja 22.09.08, 16:31 Ja właśnie słyszałem w radio, że dziś dzień bez samochodu. Stojąc w korku słyszałem. Pogoda nie sprzyja zupełnie. To mam na swoje usprawiedliwienie. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ja 22.09.08, 16:37 > Stojąc w korku, czyli wiecej było takich jak Ty :) Sami tacy. Pół miasta głąbów, ignorantów i trucicieli w dupie mających środowisko naturalne i moją potrzebę niespóźnienia się na spotkanie. :) Odpowiedz Link
nuova Re: Ja 22.09.08, 16:42 ojjj, to lepiej nie przyznawaj sie gdzie mieszkasz... w koncu to miasto glabow ;P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ja 22.09.08, 16:48 > w koncu to miasto glabow ;P Bezapelacyjnie. Może kiedyś się przeniosę do lasu. :) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: samochody, samochody 22.09.08, 16:32 Taaa 2 h jechalbym do biura czyli 2x dluzej (z korkiem wlacznie).. nie ma takiej opcji.. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: samochody, samochody 22.09.08, 16:35 Codziennie dwa, tyle ile tuneli po drodze :P Odpowiedz Link
nuova Re: samochody, samochody 22.09.08, 16:45 <turlam sie ze smiechu> ...nie chcialam Ci napisac, ze ziiiimno Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: samochody, samochody 22.09.08, 16:50 Ja samochodu nie mam a do roboty dostaje sie pociagiem. Ale nawet gdybym samochod miala, to nie wiem czy szybciej bym dojezdzala, bo korki w belfascie bywaja paskudne. no i taniej wychodzi, jednym slowem same plusy :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: samochody, samochody 22.09.08, 17:45 Ja. Poszłam do sklepu na piechotę. Tzn. zamiast jechać do większego zeszłam do tego co znajduje się w moim budynku;-) Odpowiedz Link