kadfael 22.09.08, 20:27 W czwartek o 12.00 mam egzamin na prawo jazdy. I już teraz mam schizę i odloty..... drugi raz zdaję, buuuuuuu....pewnie znów nie zdam :(((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Mam schizę :((((( 22.09.08, 20:28 nie pękaj mała, wujek zdał za siódmym razem i jakoś żyje:)) Odpowiedz Link
kadfael Re: Mam schizę :((((( 22.09.08, 20:30 Siódmym...hmmmm... ładne pocieszenie..... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Mam schizę :((((( 22.09.08, 20:35 kadfael napisała: > Siódmym...hmmmm... ładne pocieszenie..... pocieszac to cie bede jak nie zdasz a powinnas zdac tylko zmien nastawienia o 180 stopni nie pjardol o schizie i innych takich - masz umiec, masz czuc sie pewnie a przynajmniej sprawiac czytelne wrazenie osoby czujacej sie pewnie, jak gosciu zobaczy ze sie trzesiesz to oblewasz bankowo no głowa do góry i jadziem, przeciez wiesz ze to łatwizna!:) prawdziwe wyzwanie to bedziesz miec jak zrobisz prawko i trza bedzie jezdzic juz samemu a obok nie bedzie klienta z dodatkowym hamulcem w podłodze:) Odpowiedz Link
ursyda Re: Mam schizę :((((( 23.09.08, 00:19 powyróżyłam z fusów i wyszło mi, żebyś długo czekała na rondzie aż naprawdę będzie puste, to wtedy zdasz:D Odpowiedz Link
kadfael Re: Mam schizę :((((( 23.09.08, 08:40 W tym rondzie to cosik jest. U nas jest jedno takie paskudne rondo, na którym głowy lecą.... Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Mam schizę :((((( 23.09.08, 00:56 zdasz zdasz, forum w tym pomaga - ja zdalam dopiero za 7. razem, dzien po napisaniu pierwszego postu na forum gazety :-) Odpowiedz Link
nuova Re: Mam schizę :((((( 25.09.08, 12:33 kadfael napisała: > W czwartek o 12.00 mam egzamin na prawo jazdy. I już teraz mam > schizę i odloty..... drugi raz zdaję, buuuuuuu....pewnie znów nie > zdam :(((((((((( Kad, dajże znać co i jak!!! <trzyma kciuki> ciężko pisac z zaciśnietymi piąstkami ;) Odpowiedz Link
kadfael Nie zdałam:((( 25.09.08, 16:50 Ale w sumie nie było tak źle...Nie skompromitowałam się:) Do momentu oblania jeździłam całkiem, całkiem. A przede wszystkim dobrze mi sie jeździło, swobodnie, bez stresu. Najgorsze, że następny raz dopiero w gruuudniu:( Odpowiedz Link
nuova Re: Nie zdałam:((( 25.09.08, 17:38 Widac, ze dzis jest dzien porazek. No to w grudniu po poludniu juz musisz zdac! ;) Odpowiedz Link