myshorrek 22.09.08, 23:51 zasnac. znacie jakis sposob? liczenie baranow nie dziala.ksiazka i film tez nie. a wstac rano musze i czeka mnie ciezki dzien :[ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myshorrek Re: nie moge 22.09.08, 23:56 no wiem. ale samej mnie sie nie chce. a mezczyzny brak :/ Odpowiedz Link
menk.a Re: nie moge 22.09.08, 23:55 myshorrek napisała: > zasnac. znacie jakis sposob? liczenie baranow nie dziala.ksiazka i film tez > nie. a wstac rano musze i czeka mnie ciezki dzien :[ Jaś Fasola też miał taki problem. Żaden sposób nie był skuteczny. Zaczął liczyć barany z jakiegoś zdjęcia stada, mylił się raz za razem. Wreszcie wziął kalkulator i pomnożył liczbę baranów z krótkiego brzegu zdjęcia z liczbą baranów z długiego brzegu. Zobaczywszy wynik... zasnął snem kamiennym. Dobrej nocy. :P Odpowiedz Link
myshorrek Re: nie moge 23.09.08, 00:01 chyba nie tylko ja mam ten problem. moj kot jest tez jakos dziwnie pobudzony. zazwyczaj o tej porze smacznie spi, a teraz chodzi po domu.dziwnie. Odpowiedz Link
zoofka Re: nie moge 23.09.08, 09:48 ja nie spałam do 3. w nocy. A o 6.50 wstawałam... piłam ciepłe mleko, melisę, oglądałam durnoty w telewizji... z autopsji wiem, że jak się nie chce spać, to nie należy się zmuszać. Jestem padnięta, ale mam pewność że dziś wieczorem zasnę jak dzidziuś :)) Odpowiedz Link