Dodaj do ulubionych

czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dobrą

29.09.08, 12:35
odżywkę do paznokci? taką wzmacniająco-utwardzającą, bo chyba mi pazury
słabną, a nie chciałabym ich połamać
Obserwuj wątek
    • 3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:37
      orzechy i pestki maja dużo cynku
      • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:41
        jem dużo orzechów i pestek dyni, ale chyba na mnie nie działają ;>
        • 3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:46
          to zacznij sie wspinać po drzewach albo drapac posladki do krwi:)
          • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:53
            toż przecież na tych drzewach to bym od razu je połamała w pizdu
            wolę po plecach :P
            • 3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:56
              to najpierw zacznij od takich co mientka kore maja
              wspinac sie po plecach?
              • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:05
                na zimę to chyba wszystko twardnieje z zimna, nie?
                macać rencyma :P
                • 3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:07
                  taaaaa, poza jarzębiną i ogórkami kiszonymi:)
                  • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:11
                    i znowu mi zrobiłeś ochotę na ogórka, ale w sumie nie mam co dzisiaj jeść bo
                    chora jestem i smak straciłam
                    • 3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:19
                      gorący kubek zjedz:))))))
                      • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:23
                        ech do bani, a taki fajny obiad miałam na dzisiaj ;/
                        • 3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:40
                          a co sie z nim stało?
                          • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:44
                            no jest dalej, ale dzisiaj tej jego przepyszności już nie poczuję, więc równie
                            dobrze mogłabym zjeść kartkę papieru
                            • 3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:48
                              to może lewatywa z zupy ogórkowej?:))))))))
                              • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:53
                                jak czasem coś wymyślisz to cycki opadają i nos się bardziej zatyka :P
                                • 3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:54
                                  no bo jak Ci wszystko jedno to po co brudzic talerz?:)
                                  p.s. lubie Cię i z opadniętymi:)
                                  • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 14:49
                                    postawiłam jednak na gyrosowego kuraka, smaku nie czuję, ale umiem sobie
                                    wyobrazić :P
                                    miałam dzisiaj 3h angielskiego więc mogę Ci napisać, że how sweet :DDDD
    • ursyda Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:47
      baba_krk napisała:

> odżywkę do paznokci? taką wzmacniająco-utwardzającą, bo chyba mi
      pazury
      > słabną, a nie chciałabym ich połamać

witamina a + e, takie kuleczki
      rozgryzsz i tę oliwkę na noc w paznokcie
      • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:54
        kurde tylko z witaminami problem jest taki, że nie jestem systematyczna jeśli
        chodzi o zażywanie czegokolwiek... zazwyczaj mi się zapomina ;>
        • ursyda Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 14:59
          baba_krk napisała:

> kurde tylko z witaminami problem jest taki, że nie jestem
          systematyczna jeśli
          > chodzi o zażywanie czegokolwiek... zazwyczaj mi się zapomina ;>

kosmetyki to w ogle taką wadę mają głupią, że stojąc w szafce nie
          działają:D
          • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 15:03
            dziwne zasady rządzą tym światem :P
    • conena Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:50
      na moje słabe pazury pomogła mi dopiero odżywka sally hansen.
      testowałam po kolei odżywki inglota i niestety nic nie pomagały.
      • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:54
        dzięki, już zanotowałam :)
        • heart_of_ice Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:12
          Z Sally Hansen jest jeden problem: milion odzywek do wyboru:D

Jedna jest wzmacniajaca, druga wspomagajaca, trzecia przeciw lamaniu, czwarta
          przewi rozdwajaniu, piata z jedwabiem (wzmacniajaca), nastepna z pylem
          diamentowym, kolejna z witaminami... i jeszcze iles nastepnych:)
          Nigdy nie wiem, co powinnam wybrac:)

Pauli
          --
          "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje
          się chusteczkę" [T.P]
          • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:19
            o matko, jedyne co wiem, to że póki co mi się nie rozdwajają, tylko po prostu
            zaczynają się robić miękkie... to może ta z jedwabiem?
            • conena Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:42
              na mientkie to pył diamentowy:)
              • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:45
                może być i diament, wybrzydzać nie będę :DDD
    • nekomimimode Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:15
      obcięcie, skrzyp polny doustnie, maczanie w rozgrzanym oleju ;)
      • baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:21
        póki jeszcze nie muszę to nie będę obcinać, skrzyp odpada, zatem wybieram olej :D
    • gapuchna Łykaj 29.09.08, 13:17
      Oli-femin. Fantastycznie działa na skórę, paznokcie i włosy. jem od zimy
      ubiegłego roku, dzień w dzień. Przetestowałam. Jest super. A paznokcie mam
      naprawdę wytrzymałe. A roboty robię ciężkie, z myciem podłóg na klęczkach
      włącznie...:)
      Naprawdę spróbuj!
      • baba_krk Re: Łykaj 29.09.08, 13:21
        ale ja nie jestem systematyczna ;/
        i cóż z tego, że przez 3 dni łyknę, jak potem przez tydzień nie będę pamiętała o
        magicznej tabletce? ze mną i z lekami to jak z dzieckiem, trzeba pod nos
        podstawić :P
        • gapuchna Re: Łykaj 29.09.08, 14:28
          No tak, to moja rada do kosza...:)
          • baba_krk Re: Łykaj 29.09.08, 14:50
            może nie tak od razu do kosza, zawsze mogę rozejrzeć się za jakimś
            przypominaczem ;)))
            • gapuchna Re: Łykaj 29.09.08, 15:02
              Powiem tak: wypróbowałam na sobie i cera - ładna, włosy - ładne, paznokcie się
              nie lamią:)))
              Jakis budzik może? hiiii:)
              • baba_krk Re: Łykaj 29.09.08, 15:11
                No dobra. Zachęciłaś mnie. Napisz jeszcze gdzie się to kupuje czy w aptece czy
                drogerii.
    • iberia.pl mówisz-masz:-) 30.09.08, 21:20
      www.killys.pl/
      polecam:bomba witaminowa.
      Uzywalam wczesniej Sally Hansen ale na mnie nie dziala.
    • thank_you Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 01.10.08, 00:59
      Tylko i wyłącznie Nail Tek II Intensive Therapy - za tę odżywkę ręczę wszystkimi członkami:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka