baba_krk 29.09.08, 12:35 odżywkę do paznokci? taką wzmacniająco-utwardzającą, bo chyba mi pazury słabną, a nie chciałabym ich połamać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:37 orzechy i pestki maja dużo cynku Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:41 jem dużo orzechów i pestek dyni, ale chyba na mnie nie działają ;> Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:46 to zacznij sie wspinać po drzewach albo drapac posladki do krwi:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:53 toż przecież na tych drzewach to bym od razu je połamała w pizdu wolę po plecach :P Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:56 to najpierw zacznij od takich co mientka kore maja wspinac sie po plecach? Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:05 na zimę to chyba wszystko twardnieje z zimna, nie? macać rencyma :P Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:07 taaaaa, poza jarzębiną i ogórkami kiszonymi:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:11 i znowu mi zrobiłeś ochotę na ogórka, ale w sumie nie mam co dzisiaj jeść bo chora jestem i smak straciłam Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:19 gorący kubek zjedz:)))))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:23 ech do bani, a taki fajny obiad miałam na dzisiaj ;/ Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:40 a co sie z nim stało? Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:44 no jest dalej, ale dzisiaj tej jego przepyszności już nie poczuję, więc równie dobrze mogłabym zjeść kartkę papieru Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:48 to może lewatywa z zupy ogórkowej?:)))))))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:53 jak czasem coś wymyślisz to cycki opadają i nos się bardziej zatyka :P Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:54 no bo jak Ci wszystko jedno to po co brudzic talerz?:) p.s. lubie Cię i z opadniętymi:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 14:49 postawiłam jednak na gyrosowego kuraka, smaku nie czuję, ale umiem sobie wyobrazić :P miałam dzisiaj 3h angielskiego więc mogę Ci napisać, że how sweet :DDDD Odpowiedz Link
ursyda Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:47 baba_krk napisała: > odżywkę do paznokci? taką wzmacniająco-utwardzającą, bo chyba mi pazury > słabną, a nie chciałabym ich połamać witamina a + e, takie kuleczki rozgryzsz i tę oliwkę na noc w paznokcie Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:54 kurde tylko z witaminami problem jest taki, że nie jestem systematyczna jeśli chodzi o zażywanie czegokolwiek... zazwyczaj mi się zapomina ;> Odpowiedz Link
ursyda Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 14:59 baba_krk napisała: > kurde tylko z witaminami problem jest taki, że nie jestem systematyczna jeśli > chodzi o zażywanie czegokolwiek... zazwyczaj mi się zapomina ;> kosmetyki to w ogle taką wadę mają głupią, że stojąc w szafce nie działają:D Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 15:03 dziwne zasady rządzą tym światem :P Odpowiedz Link
conena Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:50 na moje słabe pazury pomogła mi dopiero odżywka sally hansen. testowałam po kolei odżywki inglota i niestety nic nie pomagały. Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 12:54 dzięki, już zanotowałam :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:12 Z Sally Hansen jest jeden problem: milion odzywek do wyboru:D Jedna jest wzmacniajaca, druga wspomagajaca, trzecia przeciw lamaniu, czwarta przewi rozdwajaniu, piata z jedwabiem (wzmacniajaca), nastepna z pylem diamentowym, kolejna z witaminami... i jeszcze iles nastepnych:) Nigdy nie wiem, co powinnam wybrac:) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:19 o matko, jedyne co wiem, to że póki co mi się nie rozdwajają, tylko po prostu zaczynają się robić miękkie... to może ta z jedwabiem? Odpowiedz Link
conena Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:42 na mientkie to pył diamentowy:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:45 może być i diament, wybrzydzać nie będę :DDD Odpowiedz Link
nekomimimode Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:15 obcięcie, skrzyp polny doustnie, maczanie w rozgrzanym oleju ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 29.09.08, 13:21 póki jeszcze nie muszę to nie będę obcinać, skrzyp odpada, zatem wybieram olej :D Odpowiedz Link
gapuchna Łykaj 29.09.08, 13:17 Oli-femin. Fantastycznie działa na skórę, paznokcie i włosy. jem od zimy ubiegłego roku, dzień w dzień. Przetestowałam. Jest super. A paznokcie mam naprawdę wytrzymałe. A roboty robię ciężkie, z myciem podłóg na klęczkach włącznie...:) Naprawdę spróbuj! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Łykaj 29.09.08, 13:21 ale ja nie jestem systematyczna ;/ i cóż z tego, że przez 3 dni łyknę, jak potem przez tydzień nie będę pamiętała o magicznej tabletce? ze mną i z lekami to jak z dzieckiem, trzeba pod nos podstawić :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Łykaj 29.09.08, 14:50 może nie tak od razu do kosza, zawsze mogę rozejrzeć się za jakimś przypominaczem ;))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Łykaj 29.09.08, 15:02 Powiem tak: wypróbowałam na sobie i cera - ładna, włosy - ładne, paznokcie się nie lamią:))) Jakis budzik może? hiiii:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Łykaj 29.09.08, 15:11 No dobra. Zachęciłaś mnie. Napisz jeszcze gdzie się to kupuje czy w aptece czy drogerii. Odpowiedz Link
iberia.pl mówisz-masz:-) 30.09.08, 21:20 www.killys.pl/ polecam:bomba witaminowa. Uzywalam wczesniej Sally Hansen ale na mnie nie dziala. Odpowiedz Link
thank_you Re: czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dob 01.10.08, 00:59 Tylko i wyłącznie Nail Tek II Intensive Therapy - za tę odżywkę ręczę wszystkimi członkami:-) Odpowiedz Link