iberia.pl 30.09.08, 21:22 poprzegladam starsze watki i troche tu pomieszam :-PPPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: Pomieszam tu :-P 30.09.08, 21:28 Bój się klątwy faraona i zemsty Szatana. I takich tam innych ;) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Pomieszam tu :-P 30.09.08, 21:31 2szarozielone napisała: > Bój się klątwy faraona i zemsty Szatana. I takich tam innych ;) zemste jakiegos tam araba przerabial nie dalej jak w czartek i piatek.Teraz moze byc zemsta....kaczek :-DDD Odpowiedz Link
milleniusz Re: Pomieszam tu :-P 30.09.08, 21:34 > Bój się klątwy faraona i zemsty Szatana. I takich tam innych ;) Niech miesza. Ostatnio jest tu zbyt spokojnie. Jak po nieszporach przed kościołem w Pcimiu. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pomieszam tu :-P 30.09.08, 21:37 Phi, Anię nauczyłeś seksu na stole, mnie francuskiego - mało ci? Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Pomieszam tu :-P 30.09.08, 21:39 liisa.valo napisała: > Phi, Anię nauczyłeś seksu na stole, mnie francuskiego - mało ci? no prosze prosze, ale sie towarzystwo tu zabawia :-DDD sodomia i gomoria pelna geba :-DD Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pomieszam tu :-P 30.09.08, 21:41 Hehe, no, radzimy sobie, radzimy :) Dajemy upust swoim róznym takim... Odpowiedz Link
milleniusz Re: Pomieszam tu :-P 30.09.08, 21:44 > Hehe, no, radzimy sobie, radzimy :) Dajemy upust swoim róznym takim... Żebym ja to jeszcze pamiętał! Chyba powinienem filmować na drugi raz, czy coś. :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pomieszam tu :-P 30.09.08, 21:50 Ej, no, co do Ani to ja tam nie wiem, ale francuski ze mną sam sprowokowałeś? Pamiętasz? "Że fe, czyli że ja robię... :) Odpowiedz Link
hanka19841 Re: Pomieszam tu :-P 30.09.08, 21:41 óczom siem, pracujom i głuppoty wypisujom i o rade proszom....fajnie jest ogulnie Odpowiedz Link