Dodaj do ulubionych

Mam ochotę..

11.10.08, 23:36
...na papierosa. A Wy na co macie ochotęęę?:-)))
Obserwuj wątek
    • liisa.valo Re: Mam ochotę.. 11.10.08, 23:40
      Możesz zapalić i mi towarzystwa dotrzymać na balkonie :)
      A ja miałam dziś ochotę na budyń. A ponieważ ostatnio sporo schudłam - żeby nie
      było, schudnę więcej, bo płaski brzuch jest mi do szczęścia koniecznie potrzebny
      - to sobie pofolgowałam i zjadłam czekoladowy z kawowym posmakiem (kawę
      rozpuszczalną do mleka wsypałam :)
      • thank_you Re: Mam ochotę.. 11.10.08, 23:43
        Jadłam ostatnio budyń, ale mi nie smakował. Cóż, nawet to potrafię zepsuć:D

Jeśli zapalę to okażę moją słabość. Cholera, po raz kolejny
        • liisa.valo Re: Mam ochotę.. 11.10.08, 23:47
          Ja tylko słodkich rzeczy nie spieprzę.
          Za to w ogóle nie nadaję się do robienia mięs na przykład. Kiedyś chciałam
          zrobić Bartoszowi przyjemność i zrobiłam mu de wolaje. I oczywiście były surowe
          w środku, a najgorsze, że biedny Bartosz to zjadł i udawał, że mu smakuje, bo
          nie chciał mi przykrości robić.
          • liisa.valo Re: Mam ochotę.. 11.10.08, 23:48
            Hmm, a co do papierochów... Ja raz na trzy miechy :) w celu wspomożenia pracy
            twórczej.
          • thank_you Re: Mam ochotę.. 11.10.08, 23:57
            Ej, ale mój budyń wcale nie był słodki:D A Ty zdolna kucharka jesteś, za 10 lat będziesz królową kuchni;-)
            • liisa.valo Re: Mam ochotę.. 12.10.08, 00:02
              Hehe, ja w ogóle jestem zdolna, nie tylko kucharka. Wiesz co, może ja bym się
              nauczyła, tylko ja nie mam dla kogo. Jak raz kiedyś zrobię ciasto, to muszę z
              łapanki ludzi ściągać, żeby je zjedli. Jakbym miała dla kogo, to bym może i się
              częściej popisywała :D
              • thank_you Re: Mam ochotę.. 12.10.08, 00:10
                Zdarzyło mi się ostatnio popełnić kilka dań, dały się zjeść. Niestety facet mnie rozleniwił i nie musiałam nic przez kilka lat gotować:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka