maybe.ona 25.10.08, 00:19 Motylkownia rozbroiła mnie zupełnie. Świat zawirował, a ja stąpam nad chmurami. Kocham:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_heche Re: Zakochałam sie:) 25.10.08, 00:21 Milleniusz powinien dostać mandat za rozkochiwanie w sobie kolejnych forumowiczek:P p.s. nie zapomnij nakarmić motyli Odpowiedz Link
maybe.ona Re: Zakochałam sie:) 25.10.08, 00:23 To nie Milleniusz, chociaż był moment, że mnie zauroczył;) Odpowiedz Link
maybe.ona Re: Zakochałam sie:) 25.10.08, 00:37 Zielone , ja też nie. Ale wiem w kim się zakochałam:)I dobrze mi z tym jest i niebiesko. Ciepło i różowo. I w ogóle dobrze:) Kocham:) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Zakochałam sie:) 25.10.08, 01:10 > Milleniusz powinien dostać mandat za rozkochiwanie w > sobie kolejnych forumowiczek:P Eeej, mandat dostałem. Prawdziwy. Po spotkaniu forumowym. :D Nie rozkochuję kolejnych! Ponadto się ustatkowałem. Co niniejszym wszem i wobec obwieszczam. :) Odpowiedz Link
maybe.ona Re: Zakochałam sie:) 25.10.08, 01:21 Nie rozkochujesz, ale potrafisz być bardzo miły:) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Zakochałam sie:) 25.10.08, 01:28 > Nie rozkochujesz, ale potrafisz być bardzo miły:) No bo ja w ogóle jestem miły facet. Ale nie rozkochiwałem! Ale Ty chyba się jakoś inaczej nazywałaś, co? Niemniej jednak ustatkowałem się i nie chce więcej mandatów! :D Odpowiedz Link
maybe.ona Re: Zakochałam sie:) 25.10.08, 09:07 Imion mam wiele, ale uczucie stałe;) Mille , nie kręci Cię już jazda bez trzymanki?;) Odpowiedz Link