thank_you 21.11.08, 02:30 ..właśnie stronę www.chomikuj.pl/ i ściągam jak najęta :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: Odkryłam ... 21.11.08, 09:01 Dobra, prawda :) Tylko ja się pogubiłam we wskazówkach. Jak się wgryziesz, to idę do ciebie na korki obsługowe :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Odkryłam ... 21.11.08, 15:24 Wpisz sobie nick SANDEMO i od niego zacznij szukanie. Przy różnych plikach będą się wyświetlały inne nicki i ....ja tak właśnie zaczęłam :-))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Odkryłam ... 21.11.08, 10:44 ćcho nie chwal sie tak bo potem przyjdą ciemną nocą i kolbami w drzwi załomocą...;) ale sprawdz przy okazji czy nie ma tam Vaclava Havla "Listów do Olgi" bo szukam i cienko mi idzie na razie Odpowiedz Link
thank_you Re: Odkryłam ... 21.11.08, 15:21 Ja zupełnie przypadkowo znalazłam kilka perełek :-))) I wykupię sobie te GB, bo wtedy można wyszukiwać pliki :D Poszukam tej książki i dam znać :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Odkryłam ... 21.11.08, 17:15 Eee, niestety nie ma tych Twoich listów :-( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Odkryłam ... 21.11.08, 17:44 thank_you napisała: > Eee, niestety nie ma tych Twoich listów :-( szkoda, to dość rzadka rzecz, chyba nikt nie zrobił ebooka z tego dzieki za resercz Odpowiedz Link
thank_you Re: Odkryłam ... 21.11.08, 17:51 Mogę raz na jakiś czas sprawdzać czy są. Ja znalazłam kilka perełek, więc może ktoś wrzuci te listy :-) Ciągnę teraz koncerty, mrrau :D Odpowiedz Link