dita.von.teese 25.11.08, 20:39 czy miala ktoras z Was kiedys chociaz jeden zabieg, bo zastanawiam sie czy powinno sie w jego trakcie odczuwac jakies zasysanie skory czy cus..i czy to w ogole daje reczywiscie jakies widoczne efekty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Mikrodermabrazja 25.11.08, 20:41 Podobno daje. Ale zrób ten zabieg u lekarza, a nie u kosmetyczki. Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Mikrodermabrazja 25.11.08, 20:44 taki u lekarza, mocniejszy,to chyba kosztuje jednorazowo kilkaset zl, nawet 1000, wiec jestem zmuszona rozlozyc to na kilka wizyt u kosmetyczki Odpowiedz Link
thank_you Re: Mikrodermabrazja 25.11.08, 20:47 A to nie wiedziałam, że tak dużo. Po co Ci mikro? Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Mikrodermabrazja 25.11.08, 20:54 tak ogolnie odswiezajaco,zeby dac skorze power na poczatek zimy(ogrzewanie, mroz =odwodnienie) i zapobiegawczo Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Mikrodermabrazja 25.11.08, 20:56 żeby odświeżyć skórę zrób sobie zwykły pilling u kosmetyczki np. kwasami owocowymi. daj sobie siana z mikrodermabrazją :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mikrodermabrazja 25.11.08, 21:13 To odpuść sobie mikro :-) Regularnie dbaj o cerę, kup jakiś krem z retinolem i już :-) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mikrodermabrazja 25.11.08, 20:46 Nie miałam. Kiedyś rozważałam, ale w efekcie nigdy się nie zdecydowałam. I jeśli już kiedyś to na ciało, nie na twarz. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Mikrodermabrazja 25.11.08, 20:55 mikroermabrazja to scieranie naskórka. dermabrazje powinno się robić u lekarza, mikro można zrobić u kosmetyczki. a na co chcesz zrobić? blizny, rozstępy, trądzik? Odpowiedz Link
qw994 Re: Mikrodermabrazja 25.11.08, 21:22 Ja miałam. Raz. Nic przyjemnego. Efekty jak to po głębokim peelingu. Nie wiem, co ty byś chciała osiągnąć. Odpowiedz Link