funny_game 28.11.08, 15:26 Zamiast "rozrachunki" napisałam klientowi w mailu "rozruchanki". Wyobrażacie sobie, jak mnie od dziś lubi? :DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 15:31 To wszystko, na co Cię stać? No już, dopierdol mi! Odpowiedz Link
funny_game Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 15:44 No najlepiej w każdym, żeby mnie w ziemię wbiło, ha! Odpowiedz Link
lupus76 Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 15:48 No, jak w kazdy, to - trzymając się poetyki watku - powinno Cię raczej pod niebiosa wynieść:D Odpowiedz Link
funny_game Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 15:49 Takiej propozycji to raczej nie składałabym na forum ;) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 15:51 funny_game napisała: > Takiej pozycji to raczej nie rozkładałabym na forum ;) > Funka, ale Ty dziś dajesz czadu :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 15:53 lupus76 napisał: > Ale dziś dam czadu grając na golasa w piłkę :D Nie wiem, kto bardziej, Lópósó! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 15:30 > Zamiast "rozrachunki" napisałam klientowi w mailu "rozruchanki". Łaaadne. Frojdowskie takie. Też bym Cię lubił. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 15:33 Nigdy z nim nie gadałam przez telefon, ale teraz zadzwonił mnie pochwalić (!!!). Spytałam, czy słyszy, jak się czerwienię :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 15:59 Kiedyś siedziałam w biurze i zadzwonił do mnie aktualny wtedy facet. Byłam święcie przekonana, że jestem sama, więc zaczęliśmy opowiadać sobie jakieś sprośności... powiedziałam, że chciałabym aby zrobił to ze mną w garażu i włożył moje ręce w imadło :D:D:D I rozmawialiśmy tak z 15 minut. Rozłączyłam się, idę napić się wody, bo gorąco mi się zrobiło :D A na kanapie siedzi kontrahent i krzyczy: " Nic nie słyszałem!!!". Najgorsze było to, że musiałam widywać się z nim jeszcze przez pół roku ... :-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 17:07 thank_you napisała: > powiedziałam, że chciałabym aby zrobił to ze mną w garażu i włożył moje ręce w imadło :D:D:D Dlaczego nie dopisałaś tego do wątku o fantazjach? Imadło jest pierwsza klasa! :DD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 17:08 :D A czy podjął temat i zamiast rozliczyć odpisał zaliczyć? ;) Odpowiedz Link
i.nes Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 17:15 funny_game napisała: > Wyobrażacie sobie, jak mnie od dziś lubi? :DDD lubi, śni i marzy :DDD Odpowiedz Link
vandikia Re: Rozruchanki :F 28.11.08, 23:21 ha, ja kiedyś w mailu służbowym jak pracowałam u jednego profesora napisałam pod koniec zamiast z wyrazami szacunku.. i tu imie i nazwisko.. - pozdrawiam vandikia i jezd to autentyk :] Odpowiedz Link