cookie_monsterzyca 11.12.08, 20:40 bo jestem chorazakochanazapracowana i mi kreatywność uciekła w pizdu... :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 20:41 No ale co ta firma robi? Moze klasycznie, z polska, cookie-mex albo cookie-pol? :D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
funny_game Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 20:42 Mój hit to firma DRUTEX :F Odpowiedz Link
wilowka Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 20:49 Albo Sermazbyt Albo Redrum :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 21:37 I nieustający Szambex. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 20:48 no ja za tydzień będę specjalistą ds programów inwestycyjnych w aegon , ale musze miec dzialaność gosp. i ona się jakoś zwać musi. chcę jakiś jeden wyraz. jakiś fajnie brzmiący :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 20:50 Moze "Monsterzyca"?:) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
funny_game Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 20:50 Ciastko Global Investments :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 21:07 znasz to: pl.youtube.com/watch?v=UlBNVcrLpcs uwaga-refren,cytuję:"i did it all for the nookie (come on) the nookie (come on) so you can take that COOKIE" Odpowiedz Link
wiarusik Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 20:56 albo lepiej- spermaskup Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 23:07 CookieSolutionsLtd ;) Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 12.12.08, 09:59 cookie_monsterzyca napisała: > no ja za tydzień będę specjalistą ds programów inwestycyjnych w aegon , ale mus > ze miec dzialaność gosp. i ona się jakoś zwać musi. chcę jakiś jeden wyraz. jak > iś fajnie brzmiący :) "KLAWO JAK CHOLERA, AEGON!" ;] Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 21:41 SUOMI to najpiękniejsze słowo świata :] Odpowiedz Link
wiarusik Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 11.12.08, 21:46 znaczy się bagienny kraj kraj w którym dupę tną komary o to ci chodziło? Odpowiedz Link
mico.why Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 12.12.08, 02:22 cookie_monsterzyca napisała: > bo jestem chorazakochanazapracowana i mi kreatywność uciekła w pizdu... :( O, coś dla mnie. Grzebanie tamże to jedno z bardziej ulubionych i kreatywnych zajęć Starego Mico. XY Doradztwo Inwestycyjne XY Inwest XY Konsulting / XY Consulting XY Inwestycje (XY) FinInwest Gdzie XY to twoje inicjały. Więcej mi się nie chce, musiałabyś bardziej zasłużyć jakoś. Ale nie ma się co napinać, bo takie są dobre, a to i tak nie będzie marka handlowa, więc znaczenie nie jest zbyt wielkie. Odpowiedz Link
conena Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 12.12.08, 09:05 zajebisty pomysł z inicjałami. w przyszłym roku zmieniam nazwisko i wszystkie papiery działalnościowe, muszę coś pokombinować z inicjałami, bo to pomysł git:) Odpowiedz Link
thank_you Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 12.12.08, 09:10 Rezygnujesz ze swojego nazwiska czy będziesz miała podwójne? Odpowiedz Link
conena Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 12.12.08, 09:17 biorę nazwisko przyszłego małżonka. nie chcę być dwojga nazwisk:) Odpowiedz Link
mico.why Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 12.12.08, 13:44 conena napisała: > zajebisty pomysł z inicjałami. Mico ma wór z takimi zajebistymi pomysłami. Choć te zostały dobyte skądinąd, wedle życzenia. Odpowiedz Link
autume Cookieofmonsters Ltd 12.12.08, 10:02 cookie_monsterzyca napisała: > bo jestem chorazakochanazapracowana i mi kreatywność uciekła w pizdu... :( > Odpowiedz Link
trypel Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 12.12.08, 10:47 Krzak&przekręt Sp. z o.o. Odpowiedz Link
conena Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 12.12.08, 10:59 ja się kiedyś natknęłam na nazwę: Robótki Ręczne Krzysztof Kowalski Odpowiedz Link
dr.verte Re: ej, rzućta mi pomysły na nazwę firmy 12.12.08, 14:06 Omnibus Multitalent Ltd albo jakieś feministycze Girl Power Odpowiedz Link