mico.why 12.12.08, 00:22 To jestem, wzywaliście mnie, dziatki. Ponieważ zbój bombki strzelił, to choinki nie będzie. Prezenta też partyzanci podpierdolili. Ale ostało się parę rózeg, to będę chłostał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 00:34 bertrada napisała: > Napaliłam się na te rózgi okrutnie. ;)) Pierwsza już przydzielona. Ale ja chojny jestem. ;-D Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 00:35 baba_krk napisała: > a ja znam inne imię zbója ;))) A, że członek męski wulgarnie? Też znam. I noszę. Oprócz wora. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Stary Miko 12.12.08, 00:36 No podobno to przez niego świąt nie będzie ;) Tak czy siak ja rózgi nie chcę! Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:05 baba_krk napisała: > No podobno to przez niego świąt nie będzie ;) > Tak czy siak ja rózgi nie chcę! Nawet na góly tyłek?? Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:22 baba_krk napisała: > Dzisiaj mi się nie chce :> Wpisuję w karnecik na potem więc. Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:42 baba_krk napisała: > Myślisz, ze potem zmienię zdanie? :D Nie. Ja zmienię. To wystarczy. Zostałaś zapisana. :D) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Stary Miko 12.12.08, 01:48 Gdyby to było takie proste, to świat byłby bajecznie prosty :P Odpowiedz Link
baba_krk tfu tfu tfu 12.12.08, 01:48 miało być: Gdyby to było takie proste, to świat byłby bajecznie piękny :P Odpowiedz Link
mico.why Re: tfu tfu tfu 12.12.08, 01:50 baba_krk napisała: > miało być: > Gdyby to było takie proste, to świat byłby bajecznie piękny :P Za późno, i tak jesteś zapisana. :_D Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:50 baba_krk napisała: > Gdyby to było takie proste, to świat byłby bajecznie prosty :P A od czego są po zbóju tacy Mikołaje? Nie bój. :() Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 00:33 i.nes napisała: > wtf...? Cojestkurwa mówi się. Przynajmniej kiedyś się mówiło. Odpowiedz Link
i.nes Re: Stary Miko 12.12.08, 00:35 mico.why napisał: > i.nes napisała: > > > wtf...? > > Cojestkurwa mówi się. Przynajmniej kiedyś się mówiło. zatem: ditto Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 00:36 i.nes napisała: > zatem: ditto Coto? Może jeszcze mogę, ale jednak jestem stary.. wyjaśnij staremu miko. > Odpowiedz Link
i.nes Re: Stary Miko 12.12.08, 00:37 mico.why napisał: > Coto? Może jeszcze mogę, ale jednak jestem stary.. wyjaśnij > staremu miko. "jak wyżej" czyli "cojestkurwa?" ewentualnie: kim jesteś? Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 00:56 > ewentualnie: > kim jesteś? No będę ci się śnił, to się dowiesz :-D Odpowiedz Link
i.nes Re: Stary Miko 13.12.08, 14:48 mico.why napisał: > No będę ci się śnił, to się dowiesz :-D nie śniłeś mi się no chyba że jesteś rybą głębinową... ;P Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 00:58 wesola.profanatorka napisała: > A ja wiem kto TY, o! Pisz, podła klonico, fałszywko ty. Na priwa. Bo jak wiesz i jak cię znam, to z rózeg nici. Odpowiedz Link
wesola.profanatorka Re: Stary Miko 13.12.08, 11:25 A czemuż to jesteś takim niemiłym, hę? Oczywiście, że znamy się nie tylko z widzenia. I dodam, że w takim wcieleniu nie bardzo mi się podobasz. Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 13.12.08, 14:32 wesola.profanatorka napisała: > A czemuż to jesteś takim niemiłym, hę? No, jeśli mnie znasz, to znasz też odpowiedź na to pytanie. (((: > I dodam, że w takim wcieleniu nie bardzo mi się podobasz. I jeśli mnie znasz to wiesz też, jak wywołać poprzednie wcielenie, które Ci się być może podobało bardziej. A Stary Miki nie jest od lubienia, tylko od chłostania. Myślałem jednak, że przynajmniej pod jednym względem go polubisz. (: Chcesz rózgę? Mam jedną odłożoną specjalnie dla Ciebie. Cho. :D Odpowiedz Link
justysialek Re: Stary Miko 12.12.08, 00:40 mico.why napisał: Ale ostało się parę rózeg, to będę chłostał. ooo jessuuuu jak w moje urodziny ;-D zaczynaj... Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:09 > jak w moje urodziny ;-D > > zaczynaj... Skądżeś dziecino zabłąkana? Chyba trzeba ci wskazać drogę.. Podjazd z parkingiem dla sanek i czterech osłów masz? Odpowiedz Link
justysialek Re: Stary Miko 12.12.08, 01:16 Zapowiadało się miło a skończyło jak zawsze...ehhh ...ale wybaczam. Tyle dziewczyn obskoczyć, to trzeba mieć zdrowie. Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:22 justysialek napisała: > Zapowiadało się miło a skończyło jak zawsze...ehhh Jakieś zasady trzeba mieć. Najpierw casting, potem akcja. Odpowiedz Link
bertrada Re: Stary Miko 12.12.08, 01:23 To casting jakiś jest na te rózgi? Łe, a ja myślałam, że kto pierwszy ten lepszy. ;/ Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:38 bertrada napisała: > To casting jakiś jest na te rózgi? Łe, a ja myślałam, że kto pierwszy ten lepsz > y. ;/ Tak to można wpierdol na mieście dostać. Albo na dołku. Albo jak ktoś ma pecha, to i na mieście i na dołku. A tu jest kultura i selekcja normalnie jest. Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:47 baba_krk napisała: > a teraz mnie oświeć czym jest ten dołek? A jakbyś była, to byś wiedziała. Dołek to jest tam, gdzie się kończy lepsza impreza na mieście po interwencji pał. ;)D Odpowiedz Link
bertrada Re: Stary Miko 12.12.08, 01:44 A co trzeba zrobić, żeby ten casting wygrać? Bo jak już wcześniej wspomniałam, okrutniem się na tą rózgę napaliła. Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:52 bertrada napisała: > A co trzeba zrobić, żeby ten casting wygrać? Warunki muszę jakieś ustalić. Ty przynajmniej nie chcesz prezentów. Ale to zwykle w końcowym rozrachunku wychodzi drożej. :-D Odpowiedz Link
justysialek Re: Stary Miko 12.12.08, 01:24 czcze gadanie już widziałeś moją fotkę ;-) wóz albo przewóz! Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:40 justysialek napisała: > czcze gadanie > już widziałeś moją fotkę ;-) > wóz albo przewóz! Kobieto, nie wiem, o czym do mnie rozmawiasz. Nie widziałem twojej ślicznej buźki. Istnieją dwie możliwości - tak się dobrze zamaskowałem, że ci się pomyliłem z innym, albo mi rzeczywiście kiedyś pokazywałaś, a ja zapomniałem. :0) Stawiam na pierwszą. Dawaj. Odpowiedz Link
justysialek Re: Stary Miko 12.12.08, 11:37 mico.why napisał: > Dawaj. ...że fotkę? Nie widziałem twojej ślicznej > buźki. Istnieją dwie możliwości - tak się dobrze zamaskowałem, że ci się > pomyliłem z innym, albo mi rzeczywiście kiedyś pokazywałaś, a ja zapomniałem. Teraz to się wstydzę! To z kim ja że wczoraj internetowy seks uprawiała?! Z jakimś obcym Mikołajem?! Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 13:55 > > Dawaj. > ...że fotkę? Nie, kurde, rękę. Chciałbym Cię poślubić... Nie widzisz, że klęczę? > To z kim ja że wczoraj internetowy seks uprawiała?! A że w tym innym wątku? To nie był seks! To wstęp taki ostrożny był. Głupia. Odpowiedz Link
mico.why Re: Stary Miko 12.12.08, 01:00 funny_game napisała: > Nie da się ręką, muszą być te rózgi? :/ Zależy jaki areał do obrobienia. Popacz wyżej zresztą - to się podoba. Odpowiedz Link
mico.why Wszystkie śpią 12.12.08, 02:57 A Mico ma nockę z rózgami. To nie jest to co Mikołaje lubią robić najbardziej. A jednak, jedna nie śpi! Odpowiedz Link
justysialek Re: Wszystkie śpią 12.12.08, 11:38 ...bo grzeczne dzieci wcześnie chodza spać, Stary Zboku!!! ;-D Odpowiedz Link