8n 13.12.08, 21:24 pedał ściął mi pół metra włosów. wyglądam jak chłopak. znacie jakies sztuczki ktorymi zaslania sie chłopięce włosy i odslania ze jest sie kobieta? nie wiem czy trzeba teraz leciec w mocny makijaz i malowane usta? mam depresje ;( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youruichi Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 21:32 nie martw się, włosy szybką odrosną;) jest zima,w czapce możesz chodzić non stop;) możesz sobie taką czapkę skombinować z wystającymi sztucznymi włosami,o:) a potem niespodzianka - krótkie! - kobieta o 100 twarzach:> Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 21:33 jeszcze Cię trzymie? <pociesza> Odpowiedz Link
mia.walles Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 21:36 Jak to się mówi; nie mam nic do gejów dopóki do mnie nic nie mają... Mój fryzjer to tez gej, ale jest najlepszy! Odpowiedz Link
llatarnik Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 21:35 Twoje spostrzeganie rzeczywistości jest wielce subiektywne, jak każdego z nas. Jeżeli nawet rzeczywiście wyglądasz brzydziej, to pamiętaj, że każdy facet spostrzega Cię na swój wyjątkowy, indywidualny sposób i każdy z nich inaczej Cię widzi. Nie trać więc nadziei. Spróbuj więc "polecieć" w uśmiech i nie garb się Odpowiedz Link
llatarnik Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 21:52 i jeszcze jedno - kup se ładne kolczyki. Dużo lepiej pasują do krótkich włosów niż do długich. Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 21:53 O!!! doświadczony narybek nam spływa..:))) Odpowiedz Link
llatarnik Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 21:58 gapuchna napisała: > O!!! doświadczony narybek nam spływa..:))) Jeżeli chodzi o mnie, to z nawyków chyba bardziej tuńczyka przypominam Odpowiedz Link
llatarnik Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 23:05 gapuchna napisała: > W oleju czy sosie własnym??? Grillowany stek z tuńczyka w ziołach raczej preferuję Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 13:07 Eee tam, ja bym ciebie najpierw na parze podgotowała, żebyś miał odpowiednią konsystencję :))) Odpowiedz Link
llatarnik Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 14:20 W moim przypadku to nie zdaje egzaminu. Miejscowe parne powietrze i letnie słońce próbują mnie już wiele lat ugotować, a ja kurde jestem coraz bardziej twardy... Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 15:28 Wiesz, ta twardość to właśnie ta odpowiednia konsystencja. Gdybym chciała, bybś był miękki, to bym do garnka z gotującą się wodą zanurzyła. Auć, ale to by musiało boleć :)))) Odpowiedz Link
llatarnik Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 16:16 A niech Cię. Chyba ze strachu bym się fruwać nauczył i odfrunął daaaleko... Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 18:47 No wiesz! ...to ja ci z taką fajną ofertą kulinarną, a ty uciekasz? Odpowiedz Link
i.nes Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 22:44 llatarnik napisał: > nowy tu jestem oj, już nie bądź taki skromy :))) Odpowiedz Link
llatarnik Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 23:06 jestem skromny jak każdy latarnik, Ines Odpowiedz Link
8n Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 21:56 ja jestem z tych bez piersi. nie mam piersi i nie mam długich włosów. i nie mam długich nóg. mam krotkie palce, krotkie nogi, krotkie wlosy i płaską klate. jestem chłopcem. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 22:00 Ale teraz pewnie widać jak piękne masz oczy, tak? Jak nie oczy, to szyję, a może uszy? Co masz ładnego w górnych partiach :)? Odpowiedz Link
llatarnik Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 22:03 intelekt, oczy, usta, nos, uszy, itd ... chyba ona tam ma Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 22:10 Intelekt to nie każdy ma, a tym bardziej wypisany na twarzy :) Czasami krótkie włosy ukazują coś pięknego wcześniej nie zauważanego, jak np. piękna szyja, oczy robią się jakby większe, a uszy nawet bez kolczyków stają się ozdobą. Tylko musi to w sobie zobaczyć, a nie myśleć, że każdy ma to samo. Odpowiedz Link
be_em Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 22:10 8n napisała: nie mam piersi i nie mam długich włosów. i nie mam długich nóg. mam krotkie palce, krotkie nogi, krotkie wlosy i płaską klate. jestem chłopcem. ze wszystkiego można zrobić atut! krótkie włosy są sexy! krótkie nogi, palce to odczucia subiektywne, do kogo porównywałaś? :) Płaska klata? Bez kokieterii, kobiecie piersi zawsze widać, ze są kobiece:) Odpowiedz Link
conena Re: potrzebuję pomocy 13.12.08, 22:20 to mi przypomina jak ostrzyżona na jeża poszłam na pogrzeb i zgubiłam kwiatka i jedna pani wołała za mną "chłopczyku wypadł ci kwiatek!" może noś spódniczki, byle nie w kratę szkocką. Odpowiedz Link
sundry Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 12:24 conena napisała: > to mi przypomina jak ostrzyżona na jeża poszłam na pogrzeb i zgubiłam kwiatka i > jedna pani wołała za mną "chłopczyku wypadł ci kwiatek!" Jak byłam już na studiach i też byłam krótko obcięta,to jedna pani powiedziała do mojej mamy: "Pani to ma trzech chłopczyków?";) Spódniczki chyba nie pomogą,może jakieś spektakularne kolczyki? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 09:21 Koniecznie długie kolczyki. No i jakieś fajne dekolty :) Jak założysz spódnicę i kozaki na obcasach, to też Cię raczej z chłopcem nie pomylą! ;) A jak tylko odrosną chociaż kilka cm, będziesz miała większe pole manewru. Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 13:08 Tylko ich nie żeluj a w takie modne teraz kukuryku. Matko, jak ja tego nie cierpię!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 13:45 W Top Gear w gromadzie publiczności stał kolo, który miał takie herdó. Clarkson podszedł do niego i zapytał: Co ci się stało, nadepnąłeś na kabel?" :D :D :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 13:46 No własnie! - rozumiem, ze nie preferujesz? Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 14:03 Fiu fiu...w rzeczy samej. Jakkolwiek mi to kogoś przypomina :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 16:18 Komu powiedziałaś? Nie mylisz mnie z kimś? Dobra, Nie to nie. :| Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 16:23 Jej, myślałam, że ty taki z uśmiechem jesteś, a nie sztywniak. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 16:27 Przepraszam, że cię zawiodłem. Ale nie wiem, o co chodzi. Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 16:31 Nikogo konkretnego mi nie przypominasz, nawet jeśli się znamy, a ty jesteś na nowym nicku - nie odgaduję. Po prostu tamten twój post skojarzył mi się z jakimś fragmentem z kabaretu moralnego niepokoju. A ja odnoszę wrażenie, ze cię uraziłam. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 17:10 Uraziłaś? W życiu. :) Tylko ja jestem dość daleko od tv, oglądam jedynie przypadkiem, jak jestem u kogoś. Dlatego naprawdę nie łapałem, o co chodzi. Za to twoje sugestie kojarzyły mi się z rzeczą tak odległą od popkultury jak tylko można być odległym/-a. Intrygowało mnie to i dlatego tak się dopominałem, żebyś wyjaśniła. :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 19:17 Ty się aby za dziewczynę nie podszywasz? Bo coś szybko ugrzęzła(?)ś w kwestiach technicznych. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 19:18 Chryste Panie! Jesteś pierwsza osobą, która mnie - Gapcię - za faceta wzięła. Chyba wątek o tym założę. Bomba!!!! Po prostu powalona jestem na kolana..... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 19:20 Wątek pod tytułem: "Przebóg, poznał mnie"??? :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 19:45 Raczej wątek: "Przebóg! Ludziom brak zmysłu!" hihihi.... :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 20:45 Wiesz, dobrze, ze dodajesz ten uśmiech na końcu ...... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 20:52 Sześć kropek??? :| Znów się ktoś obraził? Przecież ten fantom to jakby ja, no nie? Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 21:19 Ja się obrażam? No a uczucie to co? myslisz, ze już się skończyło? Ja tylko focha strzelam sobie. Lubię :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 21:44 Proszę zaznaczać wężykiem. Bo się system peszy. Nie wyrabia, gdyż nie ma jasności w temacie Marioli. :( Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 22:46 Temat w wiadomym temacie jest mi całkiem zbędny do wiadomości. System niech się podniesie :)...na wyżyny możliwości. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 22:53 On the job learning. Obsuwy są nieuniknione. Odpowiedz Link
gapuchna Re: potrzebuję pomocy 15.12.08, 00:31 Ba! ale kto nie próbuje, ten nie zwycięża! powstań ludu! i do boju marsz!!!!!!! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 15.12.08, 00:41 To się nie obruszaj, jak oberwiesz odłamkiem od czasu do czasu. Łir dóin ała best. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 13:10 Jak możesz wyglądać jak chłopak? Przecież masz pewnie włosy do ucha czy tam do ramion. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 16:40 ale co powiedziałaś pedałowi? w sensie instrukcji? obetnij mi pół metrów włosia, czy podetnij mi końcówki i jakoś tak wyszło? Odpowiedz Link
8n Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 17:03 dalam mu dwa obrazki i powiedzialam "z tego chce grzywke, a z tego reszte". no i jakos tak, wyszlo ze z tego sie stalam chlopcem. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 17:05 niech ci w ramach rekompensaty sfinansuje to www.woledlugie.pl/ pokaż obrazek, który pokazałaś pedałowi. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 17:07 wybierz to :D Zagęszczanie włosami słowiańskimi dziewiczymi 1000-1200 zł Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 17:04 Osiem, ja wlasnie obcielam wlosy. Sa prawie na chlopaka. I wiesz co? Sadzac po reakcjach meskiej czesci otoczenia stwierdzam, ze nie wygladam ani troche mniej kobieco:) Ty jestes po drastycznym cieciu, wiec na pewno przyzwyczajanie sie potrwa (znam to, kiedys tez mialam wlosy do pasa i je ciachnelam:)). Ale pamietaj, kobiecosc to nie wlosy:) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 17:13 I nie piersi i nie długie nogi i nie długie palce i nie wypukła klata. :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 17:16 Az tak radykalnie to bym sie nie wypowiadala;) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
niski.oktan Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 17:21 Coś tam masz, nie rób scen. :D A poważnie to są takie, które sobie życzą, żeby właśnie tak pedzie je chlasnęli. To co one za jedne - nie kobiety? Odpowiedz Link
8n Re: potrzebuję pomocy 14.12.08, 17:24 one maja duze piersi i duze czerwone usta i dlugie noi i moze wlosy im juz niepotrzebne? Odpowiedz Link