Dodaj do ulubionych

troszkę się

19.12.08, 20:34
ogarnęłam już. napisałam egzamin, chyba zdamy wszyscy bo każdy od każdego zżynał . i teraz mam luz do 5 stycznia. więc zaraz po świętach wracam tu z olsztyna, przeprowadzam się od babki do nowego mieszkania , jest fajne, współlokatorki chyba też ok.
no i porywam tam też od razu lubego jak tylko sie przeprowadzę i wypuszczę go dopiero jak bedzie wyjeżdzał. chociaż najchętniej bym nie wypuściła :/
Obserwuj wątek
    • zloty.strzal Re: troszkę się 19.12.08, 21:33
      Czekaj, czekaj, ty ostatnio nie w 3mieście mieszkałaś?
      • cookie_monsterzyca Re: troszkę się 19.12.08, 21:52
        no mieszkam nadal . ale olsztyn miasto me rodzinne
        • wiarusik Re: troszkę się 20.12.08, 00:19
          vader są z olsztyna
          • cookie_monsterzyca Re: troszkę się 20.12.08, 21:22
            ano są
            i parę innych niegłupich zespołów
            • thank_you Re: troszkę się 20.12.08, 21:25
              I Kortowiada :D Ajjjj...... :-)))
              • cookie_monsterzyca Re: troszkę się 20.12.08, 22:04
                :D no :)
                ja będąc w olsztynie nie sądziłam,że kortowiada jest taka znana , a np jak przyjechałam do gdyni i komuś mówiłam ,że z olka to od razu leciał tekst,że miasto imprez i największe juwenalia :)
                • thank_you Re: troszkę się 20.12.08, 22:10
                  Ja akurat miałam całkiem blisko do Olsztyna, to poznałam dogłębnie uroki tego
                  miasta :D
                  • cookie_monsterzyca Re: troszkę się 20.12.08, 22:16
                    a kortowiadę zaliczyłaś po grzecznemu czy był zjazd z górki po błocie i inne takie różne ? :)
                    eee ale mnie tam wkurza zawsze masa urżniętych w 3 dupy młodzian w wieku od 14-17 lat. łazi to to takie nawalone i się lansuje,że ze studentami się bawi ... nie żeby studenci trzeźwi byli , no ale ;)
                    • thank_you Re: troszkę się 20.12.08, 22:30
                      A wiesz, różnie bywało :D
                      • cookie_monsterzyca Re: troszkę się 20.12.08, 22:42
                        no wieeem,, wieeem :)
                        olsztyn fajny jest :P
                        • thank_you Re: troszkę się 20.12.08, 23:10
                          Taki luźny, z fajnym klimatem. Tylko areszt moglibyście wyrzucić :D
                          • cookie_monsterzyca Re: troszkę się 20.12.08, 23:23
                            no to jest lipa,że to więzienie tak na środku miasta sobie stoi . no bo dziwnie jest jak jakieś nabzdryngolone panny meliniary stoją pod alfą i drą się na drugą stronę ulicy "wiesieeeek, to ja, jestem tu, wiesieeeeeek, tu jest twój syn, damian, wiesiek masz syna, "tu pada milion bluzgów bo nie ma odzewu, potem pada" zamknij się " od klawisza i panna znowu zaczyna, potem chwilę się pozatacza i znowu się dże .
                            ale i tak lubię miasto me :) tylko mi się w nim za ciasno zrobiło .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka