konstancja.wilde Re: Smutne.... 25.12.08, 22:30 bardzo. ja tylko nie wiem w jaki sposób. z powodu brzucha? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Smutne.... 25.12.08, 22:38 A uważasz, ze na miękko ma nie żyć. Wiesz, teraz to mnie zaskoczyłeś na serio :( Odpowiedz Link
gapuchna Re: Smutne.... 25.12.08, 22:44 Nie wiem? kpiłeś, czy żartowałeś tylko? Mnie akurat to nie przypadło do gustu. Odpowiedz Link
hsirk Re: Smutne.... 25.12.08, 22:46 coz. nie wszystkim przypadam do gustu. to akurat byl zart nawiazujacy do pytania konstancji. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Smutne.... 25.12.08, 23:35 To nie kwestia gustu. Teraz rozumiem. Myślałam, ze kpisz. OK. Rozumiem. Odpowiedz Link
bertrada Re: Smutne.... 25.12.08, 22:46 Pewnie zawał albo wylew. Na co innego można umrzeć nagle i niespodziewanie? Odpowiedz Link
i.nes Re: Smutne.... 25.12.08, 23:18 bertrada napisała: > Pewnie zawał albo wylew. Na co innego można umrzeć nagle i > niespodziewanie? "zmarł z powodu ciężkiej niewydolności krążenia" Odpowiedz Link
vandikia Re: Smutne.... 25.12.08, 22:38 też mi szkoda nie znałam osobiście, ale sprawiał wrazenie bardzo cieplego czlowieka no i swietnie gotował - a ja podzielam tą pasję do tego taki młody :( i jeszcze w I Dzien Swiat, cos okropnego :( Odpowiedz Link
i.nes Re: Smutne.... 25.12.08, 23:19 vandikia napisała: > i jeszcze w I Dzien Swiat, cos okropnego :( A moja Babcia zmarła w Dzień Zaduszny - czy to rzeczywiście ma jakiekolwiek znaczenie, w jaki dzień odchodzi człowiek?? Odpowiedz Link
i.nes Re: Smutne.... 26.12.08, 00:24 konstancja.wilde napisała: > ma a dla mnie nie ma najważniejszy jest człowiek, a właściwie - jego dojmujący brak :( Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Smutne.... 26.12.08, 00:31 chyba nie zrozumiałyśmy się... żaden dzień nie jest dobry, a osoby zasmucone utratą kogoś ważnego zawsze będą myślały: "dlaczego zmarł mi tata 13 dni przed dniem ojca/2 lata przed 80-tką/w mamy imieniny/w dzien dziecka" itd. Odpowiedz Link
vandikia Re: Smutne.... 26.12.08, 10:52 Moim zdaniem ma, bo to dla wielu dzień radosny, wesołe święto, a tu śmierć. Ten dzień będzie już zawsze naznaczony smutkiem dla najblizszej rodziny, bo zawsze bedzie rocznicą śmierci. Odpowiedz Link