hsirk 26.12.08, 23:46 jestem wyjatkowo toksyczny. ci ktorych wkurzalem najbardziej sie wyniesli. nie wiem co o tym myslec... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: a ja za to 26.12.08, 23:53 to nie myśl nic, czasami to najlepsze rozwiązanie Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja za to 26.12.08, 23:54 no jak to nie wiesz? pełen sukces, dominacja i manipilacja weź jeszcze tego mojego nicka wypędź i będzie git hehe Odpowiedz Link
trollik.morski Re: a ja za to 27.12.08, 00:45 hsirk napisał: > jestem wyjatkowo toksyczny... Daj się zbadać; może z twojego gatunku da się zrobić tajną broń:) PS Czy mógłbyś się przejść kilka razy przed Pałacem Namiestnikowskim? Może jakieś zjawisko biologiczne pozytywnie [dla społeczeństwa:/] zareaguje i się... Odpowiedz Link
qw994 Re: a ja za to 27.12.08, 04:35 Że ci, co się wynieśli, nie mieli żadnego dystansu do ciebie, siebie i forum? :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: a ja za to 27.12.08, 11:46 albo, ci, którym nie podobają się jakieś nicki:)) i dlatego biorą udział w terapiach, jak sami piszą na FK. Odpowiedz Link
nerri Re: a ja za to 27.12.08, 19:50 Nie mieć dystansu do netowego "życia" to dopiero toksyczne;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: a ja za to 28.12.08, 13:53 hsirk napisał: > jestem wyjatkowo toksyczny. ci ktorych wkurzalem najbardziej sie wyniesli. > > nie wiem co o tym myslec... Uważaj na swój język.Ugryzienie może sie skończyc poważnym zatruciem:-D Odpowiedz Link