serek.z.pyty 29.12.08, 11:49 z dedykacja dla "ciekawskiej" Gabrysi ;P PS wie ktos, gdzie mozna taka czapke kupic, bo chyba zgubilem :( i jak to sie zwie ? moro ? "na ryby" ;-> ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: To Sem Ja. 29.12.08, 12:01 :-) Ojej, znowu zajrzałam do wątku Menki, gdzie się podczepiłam pod Ciebie i widzę, że coś mi się pochrzaniło, bo sądziłam, że piszesz o swoim poprzednim zdjęciu z wizytówki, ale wcześniej chyba nie miałeś wizytówki zdaje się. :-) No ale ja wczoraj miałam gorączkę, należy mi wybaczyć. A czapka to może się kapelusik nad wodę albo 'na słońce' nazywa. ;-) Odpowiedz Link
serek.z.pyty Re: To Sem Ja. 29.12.08, 12:08 > :-) > > Ojej, znowu zajrzałam do wątku Menki, gdzie się podczepiłam pod Ciebie i widzę, > że coś mi się pochrzaniło, bo sądziłam, że piszesz o swoim poprzednim zdjęciu z > wizytówki, ale wcześniej chyba nie miałeś wizytówki zdaje się. :-) No ale ja > wczoraj miałam gorączkę, należy mi wybaczyć. mence trudno dogodzic... slownie ;-) > A czapka to może się kapelusik nad wodę albo 'na słońce' nazywa. ;-) tak to byl na upaly kapelusik: nad wode, na plaze, na LASKI ;( BYŁ. nie moge znalezc niczego podobnego...nawet w sklepach mysliwskich / militarnych. bo albo sa za twarde albo daszek za krotki i nie da sie wygiac :P dostalem go bo jakas firma farmaceutyczna rozdawala "gadżety" :D kiedys, gdzies... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To Sem Ja. 29.12.08, 12:19 No to musisz cofnąć czas i wziąć wtedy parę na zapas. Hm myślę, że o tej porze roku ciężko będzie taki kapelusik dostać. Zresztą w takim to Ci zimno w zimę będzie. Kup sobie kowbojski. ;-) Odpowiedz Link
menk.a Re: To Sem Ja. 29.12.08, 12:48 serek.z.pyty napisał: > > mence trudno dogodzic... slownie ;-) > Zn oralnie trudno mi dogodzić. :P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To Sem Ja. 29.12.08, 12:30 A tak w ogóle 'to sem ja' jest MOJE. :-) Ja tak zawsze piszę. :-) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: To Sem Ja. 29.12.08, 13:00 "MOJE" - phi! Po słowacku zasuwacie, wiecie chociaż? ;p Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To Sem Ja. 29.12.08, 14:10 Sądziłam, że zasuwam po czesku. :-) Ale może być i po słowacku. ;-P Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: To Sem Ja. 29.12.08, 15:38 NIe wiem, jak to będzie po czesku, ale to jest na pewno po słowacku :) A moj ulubiony tekst, do zastosowania w początkowej fazie upojenia alkoholowego to "ja sem uż dylino" :D Odpowiedz Link