cookie_monsterzyca 05.01.09, 19:55 jestem zakochana na zabój, pewnie w ciąży, szczęśliwa jak nigdy , za pare dni pewnie będę umierać z tęsknoty i nieszczęśliwości ale teraz jest cudownie :) taki tam komunikat :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konstancja.wilde Re: oj 05.01.09, 19:56 ja jak myślę, że jestem w ciąży to nie jestem szczęśliwa... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: oj 05.01.09, 19:58 Mnie też to zwykło przerażać. Ale to tych głupich chłopów wina, bo się żaden na tatę nie nadaje. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: oj 05.01.09, 20:55 tylko, że dziecko potrzebuje odpowiedzialnego ojca. a, w Polsce jest nawet największy procent niebieskich ptaków. albo, gejów. coś jednak to mówi. lepiej nie próbować, czy zakochanie zamieni się w odpowiedzialną miłość ojcowską. ale, jak już wpadła, to niech szczęści się im:) Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: oj 05.01.09, 20:01 mój chłopak będzie wspaniałym ojcem, ale jeszcze nie czas :) póki co lubię się tylko bawić w ciąże, a tak na serio to e-e. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: oj 05.01.09, 20:56 trzeba jego wcześniej przetestować, czy może nadawać się na ojca:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: oj 05.01.09, 21:42 Ja mogę pożyczyć takie czteroletnie dziecko. Jak z nim da sobie radę, to się nadaje. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: oj 05.01.09, 23:07 mój dał sobie ostatnio radę z takim 3 miesięcznym :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: oj 05.01.09, 20:52 narazie sobie wkręcam ,że nie jestem, schiza się jeszcze nie zaczęła ... Odpowiedz Link
dr.verte Re: oj 05.01.09, 20:00 cookie_monsterzyca napisała: > jestem zakochana na zabój, pewnie w ciąży gdyby takie obawy za każdym razem się iściły bylibyśmy drugimi Chinami , wyluzuj , nie tak łatwo zaciążyć jakby się wydawało Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: oj 05.01.09, 20:58 No to się dzieje u Ciebie ;) A pamiętasz, jak marudziłaś, że musisz pracę zmienić i się wyprowadzić? :) Odpowiedz Link