qw994 14.01.09, 19:16 Czy trzymacie w szafach rajstopy pod spodnie, skarpetki do zakładania do butów zimowych, biustonosze do sprzątania oraz majtki okresówki? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Szmaty 14.01.09, 19:20 Nie trzymamy wedle zasady " Nie znasz dnia ani godziny" ;-) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Szmaty 14.01.09, 19:25 Mam kilka par okresowych majtek, ale one są okresowe nie dlatego, że są brzydkie, "szmatowate", ale po prostu podpaska wyjątkowo dobrze i dokładnie mi się w nich trzyma :) Odpowiedz Link
wanilinowa Re: Szmaty 14.01.09, 19:29 myślę, że forumowicze spod brzydkiej płci mogą poczuć zawód. tytuł wątku zachęca do eksploracji, ale treść atakuje krwią miesiączkową :) Odpowiedz Link
hsirk Re: Szmaty 14.01.09, 20:15 eee tam. majtki okresowe trzymam w szufladzie. oczywiscie nie prane. jak czasem posucha zeby jakas ofiare zagryzc ze swieza krwia, parze sobie expresowa. Odpowiedz Link
altra_volta Re: Szmaty 14.01.09, 20:22 Ty, a jakie to są skarpetki do zakładania butów zimowych? :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Szmaty 14.01.09, 20:26 altra_volta napisała: > Ty, a jakie to są skarpetki do zakładania butów zimowych? :) Chyba jakieś mniej wystrzałowe. Nie trzymam - albo mam do rzeczy do noszenia albo nie - na śmietnik. Wszystkie skarpetki mam reprezentatywne - w serduszka, biedronki i paseczki tęczowe. Odpowiedz Link
wanilinowa Re: Szmaty 14.01.09, 20:27 > Wszystkie skarpetki mam reprezentatywne - w serduszka, biedronki i paseczki > tęczowe. a co zakładasz kiedy NIE masz kozaków? ;))) Odpowiedz Link
wilowka Re: Szmaty 14.01.09, 22:00 Reprezętatywne pończochy :) Np ze szwem, gładkie, we wzory... Mam ich milion :) (różowych w serduszka nie widziałam niestety nigdzie ;)) Odpowiedz Link
silic Re: Szmaty 14.01.09, 22:09 A na czym polega ich reprezentatywność ? Przyznam, że zaintrygowało mnie to. Odpowiedz Link
wilowka Re: Szmaty 14.01.09, 22:13 silic napisał: > A na czym polega ich reprezentatywność ? Przyznam, że zaintrygowało mnie to. Mogę Ci takie nówki nieśmigane sprezentować. Załóż, to sam sie przekonasz ;) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Szmaty 14.01.09, 21:55 > Wszystkie skarpetki mam reprezentatywne - w serduszka, biedronki i paseczki > tęczowe. Przypomnij mi, ile masz lat?:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
wilowka Re: Szmaty 14.01.09, 22:17 Pokaż mi pięciolatkę co ma stopę rozmiaru 38. A skarpetki takie robią Odpowiedz Link
justysialek Re: Szmaty 14.01.09, 23:58 Ja też takie noszę, mam w paseczki różowe, kokardki i kolorowe kropki. I mam mnóstwo skarpetek "stopek", równiez kolorowych, które niesamowicie śmieszą mojego męża - napatrzeć się nie może ;)) Odpowiedz Link
zoofka Re: Szmaty 14.01.09, 21:53 majtki okresówki? biustonosze do sprzątania? nie mam takowych rzeczy :D Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Szmaty 14.01.09, 21:57 > Czy trzymacie w szafach rajstopy pod spodnie, Nie nosimy rajstop pod spodnie:) > skarpetki do zakładania do butów > zimowych, No chyba kazdy ma zimowe skarpety;) > biustonosze do sprzątania Sprzatam nago, tylko w krotkim fartuszku z falbanka:D > oraz majtki okresówki? :) Takie, co je okresowo, czyli od czasu do czasu nosimy? Mamy;) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
ewa.x Re: Szmaty 14.01.09, 21:59 heart_of_ice napisała: > > Czy trzymacie w szafach rajstopy pod spodnie, > > Nie nosimy rajstop pod spodnie:) > > > skarpetki do zakładania do butów > > zimowych, > > No chyba kazdy ma zimowe skarpety;) > > > > biustonosze do sprzątania > > Sprzatam nago, tylko w krotkim fartuszku z falbanka:D I obowiązkowo wysokie szpilki:) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Szmaty 14.01.09, 22:04 > I obowiązkowo wysokie szpilki:) No, to oczywiste. Inaczej nie moglabym siegnac ta miotelka z piorek wystarczajaco wysoko:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
ewa.x Re: Szmaty 14.01.09, 22:06 heart_of_ice napisała: > > I obowiązkowo wysokie szpilki:) > > No, to oczywiste. > Inaczej nie moglabym siegnac ta miotelka z piorek wystarczajaco wysoko:D Absolutnie oczywiste:) Odpowiedz Link
silic Re: Szmaty 14.01.09, 22:12 > Sprzatam nago, tylko w krotkim fartuszku z falbanka:D Foty! Gdzie są foty ?! Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Szmaty 14.01.09, 22:19 No na pewno rozumiesz, ze nie moge pokazywac publicznie zdjec, na ktorych widac, ze... sprzatam:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
silic Re: Szmaty 14.01.09, 22:31 Zaraz tam publicznie...tu sami swoi. Zawsze można wysłać na maila - że niby przypadkiem, bo to błędy na gazecie bywają. Pisanie takich rzeczy bez fotek to jawne wystąpienie przeciw porządkowi publicznemu... Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Szmaty 14.01.09, 22:47 > Pisanie takich rzeczy bez fotek to jawne wystąpienie przeciw porządkowi > publicznemu... Slusznie. Musze poprosic kogos, zeby wpadl i stosowne fotki porobil:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
grassant Re: Szmaty 15.01.09, 11:43 heart_of_ice napisała: > > Pisanie takich rzeczy bez fotek to jawne wystąpienie przeciw porządkowi > > publicznemu... > > Slusznie. > Musze poprosic kogos, zeby wpadl i stosowne fotki porobil:D > Sprzątasz na ulicy? Odpowiedz Link
grassant Re: Szmaty 15.01.09, 11:42 heart_of_ice napisała: > No na pewno rozumiesz, ze nie moge pokazywac publicznie zdjec, na ktorych widac > , > ze... sprzatam:D > chodzi Ci o to, że jesteś ofiarą kryzysu? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Szmaty 15.01.09, 09:23 Zastanów się, Silicu. Pamiętaj, ze to net i po drugiej stronie może być Wojtek, który też ma 13 lat :D Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Szmaty 15.01.09, 17:55 :D:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
justysialek Re: Szmaty 15.01.09, 00:02 W zasadzie to staram się wyrzucać rzeczy, które nie nadają się do pokazania ludziom. Mam jednak rajstopy pod spodnie (np takie z jednym zaciągnięciem w widocznym miejscu), majtki okresówki ("zdatne" jeszcze tylko ciemne, bawełniane, wygodne) i mam nie tylko biustonosz do sprzątania ale cały zestaw: bluzka, spodnie, bluza ;-) ... mam też zestaw do gotowania, do siedzenia cały dzień na kanapie, a moja mama ma taki do pracy w ogrodzie - z rękawicami ;D Odpowiedz Link
wredna-malpa Re: Szmaty 15.01.09, 09:20 qw994 napisała: > Czy trzymacie w szafach rajstopy pod spodnie, skarpetki do zakładania do butów > zimowych, biustonosze do sprzątania oraz majtki okresówki? :) niby wszystko kumam, ale biustonosz do sprzątania mnie zniszczył :) co to k. jest?! i na cyc komu biustonosz do sprzątania?! żeby się nie zabrudził?! Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Szmaty 15.01.09, 18:05 ktoś może mieć obwisły cyc, który będzie przeszkadzał w sprzątaniu;) ale, mężczyźni lubią skaczące cycki. dawno temu mijała mnie biegnąca para w deszczu i facet zapytał się dziewczyny, czy może potrzymać jej skaczące bez biustonosza cycki:))) Odpowiedz Link
qw994 Re: Szmaty 15.01.09, 20:44 Taki bylejaki, do zapocenia i wrzucenia do pralki, bez wyrzutów sumienia, że zużywasz do sprzątania bieliznę za cztery stówy :) Odpowiedz Link
qw994 Re: Szmaty 15.01.09, 20:45 Aaaa... Aha, po co. Źle przeczytałam. No po to, że cały czas powinno się chodzić w staniku. O. Odpowiedz Link