thank_you 20.01.09, 23:14 Mama wygrała "5" w totka :-))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:17 no to ładnie ale z drugiej strony hmmm było tak blisko a jednoczesnie jest tak daleko;)) ja tylko "3" ale to w sobote, przy kumulacji tej 17 mln Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:20 Mama ma "5" z sobotniego losowania :-) Dopiero dzisiaj sprawdziła, bo zapomniała o kuponie :-) Zabrakło tylko "1". Ale lepsze to niż nic, prawda? Przynajmniej poprawił jej się nastrój, bo zdrowie ostatnio nam w rodzinie nie dopisuje ;-/ Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:30 thank_you napisała: > Mama ma "5" z sobotniego losowania :-) Dopiero dzisiaj sprawdziła, bo zapomniał > a o kuponie :-) Zabrakło tylko "1". Ale lepsze to niż nic, prawda? Przynajmniej > poprawił jej się nastrój, bo zdrowie ostatnio nam w rodzinie nie dopisuje ;-/ no jasne ze lepiej niz nic zycze poprawienia rezultatu w przyszłosci no i zdrowia Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:42 Właśnie, zdrowie - co z mamą? Coś już wiadomo? Czy to ten pan o szlachetnym nazwisku? Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:48 Oprócz rąk doszła jej grypa ;-/ Wczoraj miała badania na boreliozę, w nast. tyg przyjedzie do Warszawy do chirurga ręki. Ale dzisiaj jest taka szczęśliwa, taka radosna, jak już dawno nie była :-) Może myśli, że wreszcie zła passa się odwróci? Oby! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:58 Ręce. Ale ostatnio pojawiła się hipoteza de Q. I o nią pytam, czy nie została zweryfikowana. Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 00:02 Nie miała kiedy byc zdiagnozowana. Najpierw trzeba było znaleźc dobrego lekarza, sprawdzic opinie o nim i umówic się na wizytę. Ale teraz jest już z górki. Skoro czytałeś, to powinieneś wiedziec ;-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 00:03 To było dawno, zapomniałem szczegóły sprawy. Ale co, chcesz się bić? :> Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 00:25 Co Ty, mam Mausera. Jeśli nie trafię, to potraktuję Cię bagnetem. Ot tak, dla pewności :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 00:27 Naprawdę myślisz, że łatwiej trafić bagnetem? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 00:32 Chodzi mi o to, że skoro strzelając pierwszy raz trafiałam praktycznie tylko w sam środek, to z pewnością drzemie we mnie talent do broni :D Bagnet również jest bronią. Jednak istnieje prawdopodobieństwo, że zamiast w czapę dostaniesz np. w kolano, to wtedy dobiję bagnetem. Ot, cała filozofia ;-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 00:38 Ale możesz akurat nie być na kacu. I co wtedy? O celności można zapomnieć. Cały misterny plan w 3,14zdu. No chyba, że nieczęsto nie bywasz na kacu. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 00:42 Talent to talent!!! Zakładanie nogi - tudzież dwóch - za głowę idzie mi równie dobrze na trzeźwo jak i na lekkim rauszu. Przekłada się to na inne dziedziny mojego życia. A wino jest zdrowe i tego trzymac się będę :-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 00:59 A zdejmowanie jak? Po pijaku też sama dajesz radę? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 01:13 Po pijaku jest mi obojętna pozycja w której śpię ;-D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 01:21 Tobie może tak. Ale mamie trochę mniej. :/ Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 02:12 Mama śpi u siebie, nie wiem co jej odbiło w sobotę. Ale skoro chciała się przyłączyc, to musiala to zrobic z dobrodziejstwem inwentarza :-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 02:15 Ale co, Warsiawa ci zbrzydła? Mo i gdzie garujesz w Omży, skoro tam - wedle twoich słów - same tipsiarnie? Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 03:01 Nie zbrzydła. Tęsknię za dziecmi siostry, za babcią... Mama chora, tata chory...Więc przyjeżdżam do Łomżewa raz na dwa tygodnie :-) Czasami częściej, czasami rzadziej. Nie zwracam na nie uwagi, gdy bawię się ze znajomymi to świat wokół nie istnieje :-) Najgorsze jest to, że mój ulubiony pub zamknęli. Taki, do którego chodziło się na pasterki i rockowe koncerty. Taki, z którego wypraszało się o 2 w nocy ludzi po pretekstem zamykania lokalu, a siedziało się ze znajomymi, przy kominku, do 8 rano :-) Taki, gdzie właściciel siedział z nami przy stoliku i grał w karty. Taki pełen dymu, wspomnień, spotkań z przyjaciółmi...Do którego szedłeś i wiedziałeś, że "stare meble" na pewno będą siedziały przy barze. Łezka w oku się kręci, ech..cały Tcheslav. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 12:19 To, że człowiek jest duży, na tym właśnie polega, proszę pani - ciągłe utraty. Oczywiście zyski też się zdarzają. Ale są - z przeproszeniem - fakultatywne. Mogą wystąpić, i zwykle występują, ale jednak nie muszą. Za to straty, uczucie pustki po czymś, co już nigdy nie wróci, jest pewne jak w banku. Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 17:22 Ależ ja o tym doskonale wiem, taka jest kolej rzeczy. Na szczęście oprócz strat są również zyski - i to na nich staram się skupiać :-) Namawiam moją przyjaciółkę na przeprowadzenie się do Warszawy. Może mi się uda, o ile do tego czasu nie zabije siebie lub mnie samochodem ;-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 18:04 I będziecie razem mieszkać? A krk o tym wie? Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 18:57 Skoro ma być komuna, to niech będzie taka z prawdziwego zdarzenia ;-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:21 Dlatego ja i moje rodzeństwo jesteśmy grzeczni :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:23 thank_you napisała: > Dlatego ja i moje rodzeństwo jesteśmy grzeczni :D Taa...diabelska grzecznośc.:-) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:30 thank_you napisała: > To tylko moi rodzice mogą stwierdzic :D Czyżby?Nie masz znajomych?Zapytaj.:-D Ciekawe czy beda mieli odwage ci prawde powiedzieć.:-D Odpowiedz Link
qw994 Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:21 Fajnie :) Mój ojciec też wygrał parę lat temu. Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:34 chinsk.i.smok napisała: > Fajnie. A ja wygram za parę lat. Jeśli zagrasz.:-D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Chwalę się :-) 20.01.09, 23:40 chinsk.i.smok napisała: > Łomasz. O tym nie pomyślałam... No , to od razu bylo widac.:-D Odpowiedz Link
karka831 Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 09:57 Super! A ja wczoraj miałam kolejne przeczucie, ale niestety znowu mnie zawiodło. Nawet "3" niet. ;P Odpowiedz Link
thank_you Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 10:12 Ja czasami gram i trójeczka ostatnio we wrześniu była :D Więc znam ten ból ;-) Producentka hormonu szczęścia :-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Chwalę się :-) 21.01.09, 12:22 Grając 100 razy w DL przeciętnie 98 razy nie wygrywa się nic. Jak się wie, to może mniej boli... :) Odpowiedz Link