konstancja.wilde 28.01.09, 13:21 pl.youtube.com/watch?v=-wDE9XpmDHE też uwielbiam brokuły i por, ale czy aż tak? ;) czy peta przegięła z tą reklamą? nbc wycofało tą reklamę z czołówki reklamowej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek.powiatowy Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:24 Pewnie, ze peta przegięła. Człowiek z natury jest mięso i roślinożerny. Więc opieranie się tylko na związkach roślinnych jest sprzeczne z naturą a tym samym szkodliwe. Są pewnie afrodyzjaki wywodzące się z roślin, ale do prawidłowego funkcjonowania potrzeba też min. białka zwierzecego. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:26 ja nie pytam czy ma słuszność, tylko czy to nie lekkie przegięcie z taką reklamą telewizyjną. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:33 W swiecie ludzi od reklamy uwaza sie ze "sex sells". I to jest niepodwazalny dogmat. Nawet bloczki betonowe, chyb o tym nawet watek zakladali. Najczesciej okrutnie glupio wygladaja efekty tego przekonania. Odpowiedz Link
gapuchna Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:25 Co do seksu to nie wiem, ale że niektóre płyny ustrojowe w smaku zależą od tego, co się je - to udowodnione. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:31 gapuchna napisała: > niektóre płyny ustrojowe w smaku zależą od tego > , > co się je - to udowodnione. Prawie wszystkie :-) I potrafi przechodzic z nimi z osoby na osobe. Mama je szparagi, karmi piersia, pielucha niemowlaka pachnie szparagami. Co do tych co z seksem sie wiaza, chlopaki na budowie kiedys o ananasach mowili. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:36 Pierwszy człowiek, któremu pielucha niemowlaka pachniała. :D Co do tych drugich, ja spotkałem się z uwagami odnośnie czosnku i żubrówki. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:38 niski.oktan napisał: > Pierwszy człowiek, któremu pielucha niemowlaka pachniała. :D Szanowny Oktanie, w porownaniu z tym co zwykle to szparagi to sa fiolki. > > Co do tych drugich, ja spotkałem się z uwagami odnośnie czosnku i żubrówki. Czosnek jest z tego znany, ale on leci cala skora, a z zubrowka to pewnie Dzial Marketingu Polmosu Bialystok rozpuszcza:-) > Odpowiedz Link
niski.oktan Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:48 szwagier_z_... napisał: > szparagi to sa fiolki. Takie fiolki jak te moje z orgazmami? :D I chcesz powiedzieć, że dziecięć czystym puree ze szparagów wtedy podawał??? :D Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 14:00 niski.oktan napisał: > szwagier_z_... napisał: > > szparagi to sa fiolki. > Takie fiolki jak te moje z orgazmami? :D Nie bedziesz sie czepial o brak polskiej czcionki wyemigrowanego blizniego swego! :-ß > > I chcesz powiedzieć, że dziecięć czystym puree ze szparagów wtedy podawał??? :D > Dzieciec dostawalo szeroko pojetego cyca a potem pampercha moczylo. Masz w swojej skarbnicy doswiadczen zyciowych ojcowsto niemowleciu, ze tak z ciekawosci zapytam? :-) Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:36 chłopaki muszę jeść banany i nie palić żeby było dobrze :) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:41 Ale to tobie ma byc dobrze, ty lepiej pomysl o dokarmianiu orgazmodawcy. :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:44 mają pomoce marchewka, ogóreczek, bananek:) Odpowiedz Link
gate.of.delirium A mięsożerni lepsze orgazmy 28.01.09, 13:47 konstancja.wilde napisała: > pl.youtube.com/watch?v=-wDE9XpmDHE > też uwielbiam brokuły i por, ale czy aż tak? ;) > czy peta przegięła z tą reklamą? nbc wycofało tą reklamę z czołówki > reklamowej. Słusznie i naukowo... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:54 Czerwone smażone mięso to seks, gotowana marchewka to celibat. Odpowiedz Link
funny_game Re: wegetarianie mają lepszy seks 28.01.09, 13:57 No nie wiem, rzekomo od mięcha się jest agresywnym. A jak taka agresja narośnie i jak człowiek sobie pofolguje w łóżku, żeby się jej pozbyć i zamienić ją w coś pozytywnego i dać jej upust i w ogóle, to u sąsiadów koperek więdnie, nie mówiąc o szparagach. Odpowiedz Link